miwche Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Streljanka tipa run n gun. Videti je zelo zanimiva, posebej zaradi zelo mešanih občutkov. Nekje je dobila oceno 4/5 drugje pa 6/10. Zgleda da je ena tistih "love it or hate it" variant. Po moje, če je kdo fan Serious Sama zdej ima counterparta tudi na konzoli. Quote Link to comment
Xsiluro360 Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Osebno me napovednik ni prepričal. Tko nekako nedodelana igra se mi zdi! Quote Link to comment
miwche Posted March 22, 2007 Author Share Posted March 22, 2007 Nedodelanost je očital tudi tisti revjuver ki je ocenil z 6/10 (ign.com). Drugi, ki je ocenil z višjo pa je rekel, da je to enostavno ena boljših streljank veselega vse-razturja. Gotovo pa je nedodelana, sploh ni online komponente, le coop, ki pa mora biti nadvse zabaven ob taki množici alienčkov za pocrknit. Quote Link to comment
Xsiluro360 Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Težko rečem, da je hudo narejena, ker sem preveč navajen na Gears of War. In proti slednji me Earth Defense Force 2017 zaenkrat ne prepriča! Quote Link to comment
Skeltah Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Ja sam res ta špil se tud men zdi nedodelan in tak otročji brezvezen. Ko sva včeraj igrala z frendom igrala GoW co-op in ga zmaga. Lp. Quote Link to comment
TriGGer Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Skeltah i'm with you... Quote Link to comment
miwche Posted May 9, 2007 Author Share Posted May 9, 2007 Ima kdo špil pa ga noče več? Ga kupim. Quote Link to comment
Recommended Posts