Skoči na vsebino

Artistični kotiček (umetniki in glasbeniki v kup!)


Priporočene objave

Vsi, prav vsi ljudje na zemlji imajo svoj hobi. Naj bo to hitrostno nerganje, slikanje, igranje v bendu,...

Sedaj vas, umetnike, pozivam da predstavite na ogled ali posluh nalimate svoje umotvorčke. Pa naj bo to s telefonom slikana kracarija, ki ste jo ustvarili med uro fizike ali pa delo neuveljavnega Van Gogha. Naj bo to profesionalno posneta v dvorani posneta simfonija ali pa z diktafonom posnet tanov komad vašega benda v kleti vaše babice. Le pogumno, le pogumno umetniki naprej!

Jackobi_SI.png

Link to comment

No, bom pa jaz razdevičil temo, da povem, kaj še kaj počnem tedaj, ko si ne uničujem oči pred televizorjem in si krepim nintendova palca.

Sicer nisem ravno seznanjen z okusom za glasbo tukaj na forumu, ampak hej morda bo komu všeč.

Torej, na hitro. Gre za štiričlansko zasedbo(Gilian Adam na kitari, Tine Kaluža na tolkalih, Anže Stegel na basu in yours truly Jakob Rejec za mikrofonom in kitari), prihajamo iz Postojne(jaz osebno sem importan iz gorenjske regije).

Našo glasbo bi pa uvrstili tam nekje med late 70s-early 80s speed heavy metal z močnim vplivom NWOBHM(New wave of british heavy metal) in ščepcem panka. Kot vplive bi lahko naštel skupine kot so Judas Priest, Angel Witch, (predvsem zgodnji) Iron Maiden, Exciter,...

Mini album(EP) z naslovom Steeds of Time (Ja, THE Steeds of Time. To pa se zgodi, ko sta dva člana skupine VG geeka :D)pride ven 15.10 pri Haliaetum Records.

Če koga vzburja misel na tako in podobno glasbo lahko odklika na spodnji link in poslušne dva komada, ki bosta tudi na EPju.

http://www.reverbnation.com/vigilanceofficial

Pa še mal promota, ko je tko fejst flyer. :3

VIGILANCE.png

Jackobi_SI.png

Link to comment

Dobro igrate moram pa rečt, da izvirni pa ravno niste, za vsak od komadov bi lahko rekel, da sem ga nekje že slišal, čeprav ni blo ne! Tako mal Gary Moora, Motorhedov, kanček Helloween itd. svoj čas, ko me je dajala nespečnost sem si metal vrtel, da sem lažje zaspal, ne res brez heca ;)!

Drugače pa nimam kaj za tukaj objavit, svoj čas smo se nekaj igrali s kamero,

>http://www.youtube.com/watch?v=tzid7vyXEhM

sem pa tja za frende naredim kakšno web stran for free

http://zemlja-mati.si/

pa nekaj sem se šel DJa

post-101-144771011881_thumb.jpg

Fural sem tudi DM Slovenija forum in web stran, pa mi je najprej crknil ponudnik free foruma, potem pa še geocity, približno kopijo strani brez foruma sem postavil na googlu

http://sites.google.com/site/bessieonweb/dm-slovenia

Blog sem pa ukinil pred kratkim, ko se mi je wordpress sesul imam nekje backup pa se mi ga ne da postavit nazaj, itak je zdaj FB in

vse skupaj je bolj za hec kot za res, aja pa igranje na boben in petje indijanski pesmi, ampak to niti ne spada pod ustvarjanje ;) raje konzumiram kot pa ustvarjam :D

je pa pravi izziv vzgajat dve hčeri, vzdrževat majhen vinograd pa še kaj bi se našlo. Danes npr. bom zamenjal iglo na gramofonu in se veselim poslušanja LP-ja Eagelsov ;) in branja Vranje gostije, v nedeljo je pa vaja za bobnanje.

BessieSABU.png

Link to comment
  • vrhovni

@Bessie: lol, pri filmčku "pismo" je potem na koncu: ""Film je nastal v okviru filmskega seminarja Društva MILF in KMC Akumulator" :jok:

@Trigger: domače pivo je očitno v Mariboru postalo prav priljubljeno. Kolega ga je pred kakima dvema mesecema naredil in nato okužil z varjenjem še enih par kolegov. Sem bil presenečen nad okusom... drugačnega okusa, pa vendar dobro.

PSN & Xbox LIVE: NowickySLO

NowickySLO.png

Link to comment
@Bessie: lol, pri filmčku "pismo" je potem na koncu: ""Film je nastal v okviru filmskega seminarja Društva MILF in KMC Akumulator" :jok:

? in v čem je probem! Če ti povem, da smo najprej delali na scenariju kjer bi namesto pisma bil skupni člen kondom in ne pismo in bi kodom potoval neuporabljen... MILF in Akumulator še bolj izpadeta v kontekstu ;)

BessieSABU.png

Link to comment
  • vrhovni

Se mi zdi, da bi kekit lah še kako malenkost sem pripopal, glede na njegovo ustvarjanje. :)

Schmts: slava vam, prov hudi ste! :rock: V bistvu me po stilu precej spominjate na Iron Maidne iz pre-Dickinson obdobja, samo da imaš/te neprimerno boljši vokal kot klepec Di'Anno. More power to you!

In še moj prispevek, čeprav ne zahteva ravno hude umetniške žilice:

post-29-144771011919_thumb.jpg

post-29-144771011926_thumb.jpg

Hama Beads Pixel Art, yo! Dobil navdih na enem tujem gaming forumu in me je čisto navdušilo .. bom nekoč napisal kak post o postopku. :) Trenutno se z dečvo še precej učiva, zato imata Link in Mario še malo luknjic, rožica iz Yoshi's Storyja je pa nekako čudno nagrbančena. Bojo naslednji boljši. :D

post-29-144771011899_thumb.jpg

post-29-144771011906_thumb.jpg

post-29-144771011913_thumb.jpg

Link to comment

Zadeva je taka, CD izide 15. oktobra, tko da na žalost do takrat ne bo nč. Lahko pa na kkšn rapidshare obesim DEMO+promo paketić do zdej na reverbnation objavlenga materjala.

@Anduril

Ja, muzika na čase res skor mal preveč sliči na stare mejdne, ampak dobr, to je bil nekak tud naš cilj. Ne bomo popravlal, kar je awesome. :P Di'Anno pa je mogoče v preteklosti fušu, ampak je fušu na awesome način. XD

Also, luv le hamma beads stuff! Kewt izvedba in valda awesome motivje. Morm najdt stuffz od nečakinj pa se mogoče še sam spravim kej napacat. Obvezno bo treba nardit Piranha Plant iz Yoshi's Island. :3

Pa, da nardim še malce reklame. Vigilance v avgustu igramo 6.8 v nekem effed up hangarju pri Postojni(podrobnosti mi niso lih znane), na Metal Maniji v Komnu 14.8 in pa na Paranoid pikniku 26-27.8 pri Kamniški Bistrici.

Drgač pa ja, hvala za kritike in pohvale! *blushie-blushie* Ko bo kej novga, še dopišem.

Also, awesome personal Space invaders, Kekit!

thumbsup.jpg

Jackobi_SI.png

Link to comment
  • 5 tednov kasneje...

Evo, da še sem malce posmetim. Takole je blo pa z Vigilance na letošnji Metal Maniji. :) Po dveh dneh popivanja se nam še malo pozna, ma performance se mi zdi, da je izpadel še kar v redu. Se opravičujem za malce shittier zvok, ko je bilo ozvočenje za takele snemalne seanse malce awkwardly postavljen, ma razbrat se da bistvo.

>http://www.youtube.com/watch?v=MMtRd15xnug

Urejano od Jackobi

Jackobi_SI.png

Link to comment
  • 2 tednov kasneje...
  • 2 tednov kasneje...

No, sicer tole ravno ne spada v tole temo, vendar nekak nimam nikjer drugje zadeve za objavit. Morda celo ustvarim novo temo za tole. Gre se za goriško glasbeno skupino, ki preigrava nekaj, kar najbolj sliči recimo na grunge. Slišimo pa vplive vse od Rage against the Machine in tja to Red Hot Chilly Peppers.

Album so objavili na

, skinete ga pa lahko tudi iz partisa(perfectly legal stuff, don linch me).

Če pa vam je muzika všeč, lahko zadevo naročite na: sunshinetripband@gmail.com

Jackobi_SI.png

Link to comment
  • 5 tednov kasneje...
  • Pred 1 mesecem ...

No, da še malce tu pospamam. Kot sem že pisal, je bil release CDja težkokovinskega ansambla Opreznost 15.10. Na žalost pa so zaloge pošle po dveh dneh. In sedaj frišno iz pekarnice(ker CDji se pekajo-pečejo-okej v bistvu natisnejo)mislmrečt iz tiska po enem mesecu prihaja popolnoma isti cede s popolnoma neistim dizajnom.

Če slučajno koga zanima, me lahko pocuka za rokav ali pa piše na haliaetum.records@gmail.com

Hvala in lep dan želim še naprej!

FINAL_vigilance_CD_RERELEASE.jpg

Jackobi_SI.png

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.