hondasrobi Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 Lp torej zanima me katera je prava pot da bi lahko povezal xbox 360 z mojim computerjem na njem imam namesceno windows 7 64bit. lp robi Quote Link to comment
admins matej1990 Posted July 3, 2011 admins Share Posted July 3, 2011 Čisto odvisno za kaj želiš imeti povezavo. Windows media center je ena opcija za slike/videje/glasbo. Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
hondasrobi Posted July 3, 2011 Author Share Posted July 3, 2011 točno tako hočem imeti za muziko,video,slike.prosim za nasvet kako nastavit.ker sem se trudil nekaj pa mi napise da moja konzola ni mogla pridobiti ip addrese glede dhcp. lp robi Quote Link to comment
admins matej1990 Posted July 3, 2011 admins Share Posted July 3, 2011 Povezava Xboxa v mrežo je odvisna od nastavitev mreže oz. od routerja. DHCP pomeni avtomatsko dodeljevanje IP adrese. Če imaš DHCP vklopljen na routerju, potem izberi na Xboxu pod IP settings: automatic; in se izogneš vsem nepotrebnim nastavitvam. V kolikor DHCP nimaš omogočen na routerju, potem moraš Xboxu ročno dodeliti IP adreso. Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
hondasrobi Posted July 3, 2011 Author Share Posted July 3, 2011 trenutno imam na automatic pa negre. Quote Link to comment
Recommended Posts