DrMiha Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 Cortkano da crkneš...ne tega kazat puncam. Ni kaj, nekdo pri Raru je še vedno dovolj fucked up. Quote Link to comment
DrMiha Posted March 15, 2006 Author Share Posted March 15, 2006 Aja, še tole - igro delajo pri Banjo-Kazooie ekipi že več kot leto in pol. Mislim, da sem ravnokar fasal sladkorno, tak pocukrano kjut je vse Quote Link to comment
MaTiCeK Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 A je to nemara spilj zaradi katerega bom nabavil X360? Upam da ne. Quote Digitalni šepet Link to comment
DrMiha Posted March 15, 2006 Author Share Posted March 15, 2006 Klik za dolpoteg. Quote Link to comment
oklepnjak Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 Fak, Nintendo se lahko požre. Enkrat sem rekel, da če bom kdaj kupil X360, ga bom zaradi Hala 3, khm, no, mnenje sem spremenil, tole gladko poseka Pokemone. Quote Link to comment
DrMiha Posted March 15, 2006 Author Share Posted March 15, 2006 Fak, Nintendo se lahko požre.Enkrat sem rekel, da če bom kdaj kupil X360, ga bom zaradi Hala 3, khm, no, mnenje sem spremenil, tole gladko poseka Pokemone. dvomim, da bo tole posekalo Pokemone (te imajo vsaj tradicijo na svoji strani), saj mi zadeva precej sliči na Grabbed by the Ghoulies. Bolj mi vse skupaj deluje kot kopiranje Animal Crossinga..... Pa tudi Rare ni več to, kar je nekoč bil. Quote Link to comment
afi666 Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 kul!!! igra z zivimi pinjata-mi!!! Quote Z menoj ni zobe češnjat! X360 gt: afireinside9x74 Link to comment
oklepnjak Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 Itak, da jih ne bo. Pokemoni so popolnoma preveč priljubljeni, da bi jih izpodbila, kaka zaslužkarska poteza s strani Microsofta. Ampak koga briga, še kar so nadkjut (pokemoni se mi osebno nikoli niso prikupili s strani luštkanosti, prej zaradi drugačnosti). Quote Link to comment
pURan Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 tale spil bo pokemone nasekal ze zarad tega ker bo nintendo ob glavno zvezdo - pikacuja bo infarkt zarad grafike :razzy: Quote (zenski glas) EA games...(flashy logotip) *whisp* fuck up everything...(ziip) Link to comment
RIDDICK Posted April 30, 2006 Share Posted April 30, 2006 Juhuhuh žive pinjate, go, go , go. No odkril sem en video ki je nedvomno cute. Ej res meni se ta špil zelo dopade, LINK: http://xboxmovies.teamxbox.com/xbox-360 ... e-Footage/ Pomojem bo kul to, :ihih: Quote Link to comment
ksiMacro Posted April 30, 2006 Share Posted April 30, 2006 Spil je tak eye-candy, da je konc. Vsaka pinata je na hard spedenana in okolje zgleda enako. Vendar na prvi pogled se mi zdi, da se bo spila average user kmalu navelical. Razen, ce je 'n' moznosti in kombinacij ekosistema oz. zivali samih. IMO... Quote Link to comment
Recommended Posts