onimusha Posted April 3, 2007 Share Posted April 3, 2007 Če je imel kdo podobne težave, ali pa tudi ne.Doborodošel je vsak nasvet. Lastim si grafiko club3d 8800 gts320mb in sem zasledil določene grafične anomalije. Po kakšnih cca 2 urah ali uri obremenitve g.kartice se izključno in samo v trenutku vstopa v novo sobo, se pravi ,ko se naloži nova soba pojavi črni ekran z silhuetami igralcev in zvokom.Nakar je onemogočen zagon kakršnekoli druge igre za par minut.Kljub menjavi gonilnikov in zadnjega dx9 se problem pojavlja.Sumim tudi pregrevanje grafike. hvala za odgovor Quote Link to comment
Godlike Posted April 3, 2007 Share Posted April 3, 2007 Probi namestiti mocnejsi ventilator ali pa vsaj pustiti odprto stranico racunalnika in pomaknu racunalnik bolj na odprto in zracno mesto. Pomoje se grafa pregreva, vendar se lahko motim. David Quote <A HREF="http://www.mysearchfundsslovenija.com/banner.asp?friend=1915"> </A> Link to comment
onimusha Posted April 3, 2007 Author Share Posted April 3, 2007 Hvala lepa za odg..Stranico imam že od začetka odprto in računalnik dobro zračen in hecno se mi zdi, da se problem črnega zaslona pojavi samo ob vstopu v novo sobo-ko se nalozi le ta ,nič prej, nič poznej. Quote Link to comment
mjugen Posted April 4, 2007 Share Posted April 4, 2007 Hvala lepa za odg..Stranico imam že od začetka odprto in računalnik dobro zračen in hecno se mi zdi, da se problem črnega zaslona pojavi samo ob vstopu v novo sobo-ko se nalozi le ta ,nič prej, nič poznej.če imaš nforce mobo, lahko nastavljaš tudi clock gpu in rama. Pa lahko odklokaš kartico (zmanjšaš takt) in boš videl če bo drugače. Če maš drug chipset pa uporabi rivatuner al pa kej podobnega. Quote FOLK NE VE KVA KOK JE TO DBEST K PRIDM U ŠTRCUNO SONY ACS KUPM NOV TV, NOV DVD , PLEJSTEJŠN 2, VSE KAR HOČM ŠE TAMAU PSP NOV FOTOAPARAT K NARDI KLIK KLIK ČE OSTANE NEKI FLIK KUPM ŠE MEMORI STIK TRGOVINA SONY ACS NASPROTI KINA ŠIŠKE Link to comment
č.u.k. Posted April 4, 2007 Share Posted April 4, 2007 Pomoje pa se ne pregreva, ker ima tvoja kartica zelo dobro hlajenje. Ne vem kje je problem, možno da nagajajo driverji, ker te grafe pač ni med uradno podprtimi. Čeprav kompatibilnost za nazaj pri nVidia karticah ne bi smela biti problematična... Probaj še druge igre, če boš deležen raznih anomalij imaš lahko defektno kartico. Quote Link to comment
onimusha Posted April 4, 2007 Author Share Posted April 4, 2007 Zamenjal, sem kake štiri verzije gonilnikov, uporabil driver cleaner itd. Trenutno ni več problemov in upam, da bo tako tudi ostalo.thx Quote Link to comment
Recommended Posts