Skoči na vsebino

Xbox alternativa Waarhawku


rolihandre

Priporočene objave

Torej po dveh ali treh letih sem ponovno nabavil Xbox 360 v enem izmed trenutkov norosti. Sedaj pa me zanima kaka dobra alternativa Warhawku iz PS3. Torej bojevanje po tleh z avti in brez ter letala (tole je precej pomembno). Pa če je tretjeosebka kot je Warhawk bom še bolj zadovoljen. FPS mogoče vendar hočem demo, ker ob večini FPSjev dobim motion sickness in jih ne prenesem. Tako da - any ideas?

Link to comment

Tretjeosebna streljačina z avioni, kopenskimi vozili in peš... Nikoli nisem igral Warhawka, tako da ne vem kako to deluje v praksi, ampak meni se to zdi material za vsaj dve različni igri. Ne vem, probaj recimo HAWX ali pa Ace Combat, čeprav kolk vem tam ni kopenskega bojevanja. Za to bi lahko bil recimo Battlefield, ampak ta je prvoosebna in ni letal, kvečjemu kak helikopter. Težka bo torej.

NitroBlast90.jpg

Link to comment

V bistvu imaš točno to v Battlefield 1943 (tu imaš Corsaire ter Zerote v zraku) in Battlefield Bad Company 2 (tu pa Havoke, Hinde, Blackhawke ter Apachije) pa še hitbox je prijazen n00bom ter tistim ki zadevajo na slepo. Sicer sem tudi sam iskal takšno igro, spraševal po forumah ampak na xboxu takšne igre žal ni. Tudi warhawk je baje popolnoma prazen, čez kakšno leto pa itak pride Starhawk žal samo za ps3. Sicer pa konec oktobra pride Battlefield 3 z vso vojaško tehniko.

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.