Buge Posted April 6, 2007 Share Posted April 6, 2007 danes sen nabavil ta špil in se mi zdi precej ql.Ćema ga kdo naj napiše njegovo mnenje Quote Link to comment
2kwik4ya Posted April 6, 2007 Share Posted April 6, 2007 Dej malo opiši kaj sploh delaš v špilu? Quote Link to comment
Buge Posted April 7, 2007 Author Share Posted April 7, 2007 Gitaro igraš špilaš live koncerte ,pa tak dalje skratka vredu špil če poslušaš kak rock al pa metal.Seveda na oldscholl rock tudi ni pozabljeno v igri recimo ena od pesmi je Warrant-Cherry pie. Quote Link to comment
TheMan Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 SWING IT!!!... ta da da da da HUUU!!! ALL NIGHT LOOOONG!!! SWING TO TE LEFT; SWING IT TO THE RIGHT... lahko bi še mikrofone vpeljali v igro, pa bil žur brez para. (grem si čupo zdaj natupirat ) Quote Link to comment
RIDDICK Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 Ravno prišel od Buge-ja, ok mudilo se mi je sem 10minut igral. Ampak ! Tale špil ga seka do amena ! Kaka zabava ! Komaj čakam da še nabavi eno kitaro in vrževa CooPerative ! Quote Link to comment
Rox Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 yeah to sem enkrat v avstriji špilo pa je blo ful megamaxidelux Quote Link to comment
RIDDICK Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 ok ! Že drugič danes prišel od Buge-a, zdaj sva ene 3 ure igrala Guitar Hero II. Sweet child'o mine roxxx ! HaHa, če uspem dobiti eno sliko ko sva igrala vam jo pokažem, oba 2 kapuce gor, pa kitaro prvo eden potem pa drugi. Plus jaz imam obvezano roko a sem moral igrat špil ga seka ! Res Ultimate Fun. Zdaj vem kako popestriti včasih kak beden večer ali 2. Quote Link to comment
Buge Posted April 7, 2007 Author Share Posted April 7, 2007 riddica pa je igrica čisto prevzela tak ko mene Quote Link to comment
Buge Posted April 8, 2007 Author Share Posted April 8, 2007 Riddick tiste pesmi od System of a down je on nekak hecknil v igrico tak da jih nemorema mija igrat :doh: :doh: :annoyed: :annoyed: Quote Link to comment
Buge Posted September 20, 2007 Author Share Posted September 20, 2007 Mene zanima če se je kdo polek snemal al pa da bi mi povedali na kašno težavnost igrete Jaz sem do zdaj preobrnil vse guitar hero-je ki so zunaj na HARD . Na expert pa mi je še malo preveč teško oz sej sao soloji zajebavajo Quote Link to comment
Metalord666 Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 spil je zakon nad zakoni...pac moras trenirat stikl po stikl...na easy pa na medium je pickin dim Quote Link to comment
Recommended Posts