DrMiha Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Prvi rivjuji... IGN je dal zadevi 9.0 / 10 http://ds.ign.com/articles/696/696181p1.html Even with the evolution, Tetris DS is still Tetris at heart, and this dual screen portable version is a fantastic continuation of the classic puzzle game. The small evolutionary changes may be a turn-off to the stubborn purists out there that just want Tetris left alone, but most of the changes work to the benefit of the original game's design. And you haven't lived until you've played ten player Tetris complete with rotation-freezing lightning bolts and piece-shifting banana peels flying between the systems. And the addition of internet play, while nothing new to PC Netris gamers, is a fantastic option, even if it's just a little minimalist in options. Once again, Tetris, you do handheld gamers proud. Quote Link to comment
admins Anduril Posted March 16, 2006 admins Share Posted March 16, 2006 Woooooohooooooo! /me si oddahne, da ga ni odnaročil :thumbup: Quote Link to comment
Link Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Samo še štriri dni do izzida. Komaj čakam, sem vedel, da ne bo razočaral Quote Link to comment
MaTiCeK Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 To govorimo o ameriskem izidu, ane? Quote Digitalni šepet Link to comment
DrMiha Posted March 17, 2006 Author Share Posted March 17, 2006 Tetris DS (NDS, Nintendo): 9,25/9,25 Niiiiice! Quote Link to comment
DrMiha Posted March 18, 2006 Author Share Posted March 18, 2006 7.5 The Good: Great selection of modes; online play; amazing game sharing; dude! it's tetris. The Bad: Compromising gameplay options that can't be turned off; minimal customization options; meager mode selection online; dude? it's tetris. Tetris DS has a lot going for it--plenty of gameplay modes, amazing game sharing, and online play--which makes it all the more disappointing that it contains no "pure" Tetris experience, and features a weak selection of online gameplay modes. But still, it's Tetris, one of the most popular and significant puzzle games ever, and some of the magic that put it in such a venerable position still manages to shine through. :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: Quote Link to comment
GBwallace Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 amm, IGN 9.0 :thumbup: :thumbup: Quote .___. (+,+) (/.:: ) "#" Link to comment
SolidG Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 amm, pri IGN niso ravno objektivni. Po ocenah sodeč je igra naspidirana različica za novo tisočletje. In niti ne tako slaba. Quote Link to comment
GBwallace Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 nasploh ne obstaja objektivnega opisa igre, že samo po seb je subjektivno nevem, bom vidu kaj bodo kej drugač rekl, recimo pr jokerju (če bo nami opisovala bo zihr 5 pik več k če bi kdo drug) Quote .___. (+,+) (/.:: ) "#" Link to comment
MaTiCeK Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Hehe SolidG PWNED by GBwallace! Objektivnih opisov verjetno res ni, saj zraven vsake igre razvijes neka custva. Vendar se vsi trudimo/trudijo, da bi bli cimbolj objektivni. Quote Digitalni šepet Link to comment
SolidG Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Kdo je bil tu pwned :bringiton: Naj obrnem svoje besede. Pri IGNju so še najbolj subjektivni. :china: [konec spamanja] Quote Link to comment
GBwallace Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Kdo je bil tu pwned :bringiton: Naj obrnem svoje besede. Pri IGNju so še najbolj subjektivni. :china: [konec spamanja] se strinjam, oni res včasih dajo zlo visoke ocene včasih pa zelo niske očitno je bil opisovalcu špil zelo všeč, sej lahko da je tak špil ki deli ljudi na ene ki ga ljubijo in na druge ki se zgražajo, odvisno od tipa ljudi Quote .___. (+,+) (/.:: ) "#" Link to comment
MaTiCeK Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Res je in taksni spili si zasluzijo oceno okoli 70 s obrazlozilom v tekstu. Ne vem, americani se kar ne stekajo da je 7 ze zelo dobra ocena za spilj v danasnjem casu. Quote Digitalni šepet Link to comment
MaHe Posted March 29, 2006 Share Posted March 29, 2006 Si ga že dobil? :disbelief: Moj MP:H so šele predvčerajšnjem odposlali Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
admins Anduril Posted March 29, 2006 admins Share Posted March 29, 2006 Ja, so mi ga že 22. poslali, danes zjutraj prinesu stric poštar. S kje si pa ti naročil? Quote Link to comment
MaTiCeK Posted March 29, 2006 Share Posted March 29, 2006 No in si ga ze pošlatal? Kaksen je? Quote Digitalni šepet Link to comment
Link Posted March 29, 2006 Share Posted March 29, 2006 @MaTiCeK Tetris je več kot odličen. Ga imam že od prvega dne izzida. Zanimivi načini igranja v MP (Push trga gate ) in prav tako odličen SP. Če si ga lahko privoščite, vam ga res priporočam. Zabava, ki se nikoli ne konča. Quote Link to comment
admins Anduril Posted March 31, 2006 admins Share Posted March 31, 2006 Žal imam zadnje čase totalnooo premalo cajta za DSja in posledično za Tetris. Probal sem, em, osnovni Tetris, o katerem pač ni kaj veliko za povedat - hitrost padanja se hitreje povečuje, kot v legendarnem Tetrisu za Game Boya in pa sprememba je v tem, da lahko 'Tetriminose' vrtiš v neskončnost, ko so že tik pred tlemi in s tem rešiš ogromno situacij, ki jih v izvirniku ne bi - in pa na hitro preletel nove načine, ki zgledajo prav zabavni. Multiplayerja žal še nisem uspel preizkusit, bom poročal takoj, ko bom uspel. Quote Link to comment
admins Anduril Posted April 3, 2006 admins Share Posted April 3, 2006 Haha, zakon. Lihkar sem prvič probal multiplayer. Najprej en standardni dvoigralski način, ki je identičen tistemu izpred 15ih let (s tetrisi, trojnimi in dvojnimi vrsticami šopaš nasprotniku extra vrstice od dna navzgor in ga probaš zabit v strop), s tem, da sem špilal proti enemu precejšnjemu loleku in je bilo treh iger ekspresno konec. Potem sem zalaufal še en štiriigralski multi s special itemi .. heeheee! Kako hudo. Gobice, ki naspidirajo padanje tetriminov ostalim, banana, ki jim čisto premeče že postavljene vrstice, želve, ki ti sesujejo par vrst, itd, itd. Čisto utrgano. Prvo še uspel nekako zmagat, čeprav je špilal en model s skoraj 40imi zmagami, drugo sem popušil pa pomoje v manj kot minuti. Ni mi ravno pomagalo to, da nisem vedel, da lahko z Ljem in Rjem enega padajočega tetrimina spraviš za kasneje - kar vsi s pridom uporabljajo - in da imaš očitno posredni vpliv na izbiro nasprotnika, kateremu povzročaš težave .. se ves čas ena lučka na zgornjem ekranu seli z enega na drugega igralca in ta pomoje določi, koga bo zadel tvoj predmet, ko ga uporabiš. Očitno so prve pol minute vsi prasci izbirali mene - nalašč ali slučajno - ker sem fasal neke goreče tetrimine, ene dva tetrisa in še par drugih stvari. Zna bit bolje naslednič, ko bom te stvari tudi jaz uporabljal. Vsekakor, totalno hudo. Kako nor mora biti šele wifi multi v deset, ohoho .. moramo organizirat kak KSi meeting. Quote Link to comment
admins Anduril Posted April 22, 2006 admins Share Posted April 22, 2006 Ok, Tetris je baje zunaj tudi na stari celini .. če se ne bo v kratkem našu še kdo s Tetrisom v kokoški, bojo začele padat batine! :bringiton: Quote Link to comment
Recommended Posts