dimushi Posted April 9, 2007 Share Posted April 9, 2007 Mene zanima, zdaj ko je izšel PS3, a bojo še vedno izdelovali igre za PSP? Hvala in LP. Quote Link to comment
mumbo Posted April 9, 2007 Share Posted April 9, 2007 ne. zakaj jih pa bi, če je zdej ps3 zunaj? :doh: Quote Link to comment
dimushi Posted April 10, 2007 Author Share Posted April 10, 2007 ne. zakaj jih pa bi, če je zdej ps3 zunaj? :doh: A res al kaj? Ker sem lih nameraval kupit pojutrišnjem PSP... Quote Link to comment
Dejch Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 Clovk se je zajebaval... Se zmer bodo spili za PSP, sam verjetno je bil PSP zgresen, ker spilov ni in ni, k bi bli vredni kesha. Quote Link to comment
lukidd Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 vredni keša? lumines, tekken, daxter, ratchet & clank, syphon filter: DR, MGS:PO... Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
Igl85 Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 Final Fantasy VII - Crisis Core Earthworm Jim FF Tactics Lion War Final Fantasy I Final Fantasy II Star Wars Clone Wars Gurumin: A Monstrous Adventure Valkyre Profile: Lenneth Ratchet & Clank Size Matters Valhalla Knights Monster Hunter Freedom 2 Castlevania: The Dracula X Chron. God of War PSP Pa nej reče še en, da psp ni vreden denarja Ok, en let nazaj ni bil, sedaj pa ..... Quote Link to comment
dimushi Posted April 10, 2007 Author Share Posted April 10, 2007 OK hvala fantje. Tega sem se bal, vendar zdaj vem, da bojo igre še prihajale. Aja pa Gun: Showdown in Driv3r sta isto prišle za PSP. Quote Link to comment
mumbo Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 pa kako sploh lahko misliš da ne bodo igre prihajale? zato sem dal tako glup odgovor. a si mogoče kdaj pogledal kiro stran na internetu, kjer se opisujejo in napovedujejo igre ?! če si in morda še boš bi lahko videl da je napovedanih še veliko iger in čeprav pspju mogoče ne gre dobro zakaj bi ga kar zapostavili?? še bolj se bodo potrudili in probali izdati oz. narediti boljše igre... dodal bi še killzone:liberation. naj bi enkrat ta mesec končno izšel tudi dolgo pričakovali infrastructure dodatek in nova misija. Quote Link to comment
lukidd Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 aja? se pridružim, in bi lahko potem ustanovili klan Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
Recommended Posts