Skoči na vsebino

PSP E-1000


Bessie

Priporočene objave

Njah, če bi zadevo vsaj še malce pocenili, bi bil nakup še smiselen in če bi znižali cene samega softwarea. Ampak tako pozno v tej generaciji in še to ravno pred lansiranjem nove konzole? Res ne vem kaj, da kadijo zadnje čase pri Sonyju. Mora bit nekaj res močnega. :S

Človek bi mislil, da so se kaj naučili iz napak, vendar po tem kaj smo videli že ob času lansiranja PSPja(približno podobna softwareska revščina, kot je bila letos pri 3DS), pri PSP GO(no cartridge slot in zlo neurejena online prodaja) lahko sklepamo, da firma res ni pripravljena na poslovanje v svetu handheldov.

Samo jaz mislem, da je trenutno res postaja prenasičen z vsemi sistemi, addoni, lite verzijami konzol, itd?

Jackobi_SI.png

Link to comment

Če bi bila Vita napovedana za malo kasneje, bi si ga mogoče celo omislil za tega stotaka. Tako pa dam 70€ več pa imam 3DS, ki je "future-proof" oz. grem šparat za PS Vito, ki bo tako ali tako preko PSNja imela PSP backwards compatibility. Ne vidim smisel te poteze res. Očitno želijo ga uturiti še zadnjim kupcem ampak problem za njih bo bolj to, da napravica dejansko več nima niti enega špila za mase. Pride še Final Fantasy Type-0, ampak to je premalo vredno za nakup, večina "zlatih" špilov za PSP pa prihaja na PS3 v HD verziji. Prodajajo ga pa samo v evropi. Ni smisla res.

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.