Skoči na vsebino

Call of Duty vs. Battlefield vs. vse ostalo [Multi]


Priporočene objave

Ti pa prav vsako leto ob izidu COD-a odpres temo in neki jokas v temi. Spominjam se lansko leto kako si pozival da naj ljudje raje kupijo Halo kot COD sorry COD je najboljsa in najbolj zabavna MP streljacina trenutno in bojo spet padali rekordi v prodaji spila . Ce ti ni dobra igra ne kupi.

Link to comment

Ne vem zakaj bi se mi mogo opravičevat... Ti igraj, kar hočeš, ravno tako kot bom jaz igral, kar bom hotel. Kaj je najboljše in kaj najslabše je pa tudi precej subjektivno. Lahko bi se spet kregali okoli tega, ampak sem jaz že x krat napisal svoje mnenje, ne bom ga zdaj zaradi istega špila pisal še enkrat. Si pa upam dat roko v ogenj, da letos ne bo prodanih toliko kopij, že zato ne, ker pride Battlefield 3, ki bo letos resen konkurent temu špilu.

NitroBlast90.jpg

Link to comment
Loh sam tok rečem da vsi k govorite kok je COD carski špil očitno druzga špila na xboxu še niste igral. Je pa Bad Company 2 velik boljši od CODa, ker se morš velik bolj potrudit pa teamsko igrat, medtem ko pri CODu itak vsak zase igra.

Se strinjam... Ampak, če ne probaš, pač ne moreš vedet. In potem pišeš bedarije. Če bi povezovali številke prodaje s kakovostjo, bi bil Justin Bieber najboljši pevec, Twilight pa najboljša knjiga ever made. Najbrž. Pa sej za nekatere najbrž tudi je. Konec koncev, če ti uživaš v Justinu Bieberju je to tvoja stvar. Rock on!

NitroBlast90.jpg

Link to comment

Jaz se poskušam čim bolj izogibati raznemu kreganju in konfliktom, ker je tega v zadnjih letih vse preveč, v glavnem pa vedno gredo po isti poti in se isto končajo, če sploh se. Naj si ljudje mislijo in igrajo, kar pač hočejo, pa jih bom komot pustil pri miru. Samo ne mi potem streljat neumnosti v stilu, da je CoD najboljši ever, ker se je prodal v največ izvodih. Preigrajte najprej še kaj druga, razširite si obzorje in potem ocenjujte. Kolko je takih ljudi, ki je CoD igralo "enkrat pri kolegu," al pa igrajo "srč en distroj s sošolci pa so vedno prvi na serverju" in so čisto egoboostani. "Kaj pa ti veš o špilu, jaz sem najboljši v razred, z riflo ti dam hedšot čez pol mape."

Sej načeloma špil ni tak slab, vsaj koncept je bil včasih zelo dober. Konstantnih 60 fpsjev, hitra in zanimiva akcija itd. Problem je nastal, ko so taglavni ugotovili, da lahko iz igre potegnejo ogromno dnarja in takrat smo vsi po dolgem najebali. Kr naenkrat si mel vsako leto nov špil, ki dejansko sploh ni bil nov, ampak ga je bilo treba kupit, če si hotel igrat s kolegi. Poleg tega so začeli dajat ven še map packe po isto zasoljeni ceni in cikel še vedno teče. Še vedno obstajajo ljudje, ki bodo kupili špil za vsako ceno, čeprav majo v omari zložene že tri igre iz prejšnjih let. In potem se taisti ljudje zgražajo nad športnimi igrami, češ, jaz pač ne bi kupil vsako leto nove Fife, sej fuzbal je fuzbal. Guess what, ravno tako globoko si v dreku, kot ti virtualni nogometaši, samo da te je Activisionov močnejši marketing prepričal, da delaš pravo stvar. Škoda, ko je pa tolko drugih iger, ki bi jih lahko igral, namesto da "sam fižol nabijate doma."

Evo zdaj, spet sem začel za brezveze pametovat. Pa sem reko, da ne bom več...

NitroBlast90.jpg

Link to comment

Glede na to da je edina streljacina z 60 fps na konzolah in se prodaja bolje kot katerokoli spil na konzolah you FAIL again. Povej boljso streljacino na konzolah oziroma bolj zabavno kot COD. Igral sem BFBC, BFBC2, Halo3, reach, MOH oziroma vse streljacine na konzolah te generacije .

Govoris o DLC jih ce gledas Halo ODST smo ga plačal po polni ceni a to ti pa ni problem ki je zame prej DLC kot cel spil, potem Reach isti smorn, da o EA DLC jih ne govorim. Ce gledas gearse ki imajo Horde v GOW2 isti napredek kot pri COD-u samo da so bili tam Zombiji in SPECops.

Pri kateri igri ki se dobro prodaja pa "taglavni" ne molzejo z DLC-ji??

Urejano od Xbawks
Link to comment

Nothing like a good troll in the morning, eh?

Sicer pa ne vem, če ti sledim. Kje bi naj jaz failal? Kvečjemu se čudim ljudem, ki vsako leto kupijo igro, ki je vedno slabša namesto vedno boljša, pa potem zraven še DLCje s petimi mapami za 15€, da ne omenjam Call of Duty Elite. To bo še fešta. :D

Da ti pa povem, ne... Če v vsaki igri preigraš samo kampanjo na najlažje še ne pomeni, da dejansko veš kaj dosti o igri in communityju za njo. Zato pa je zate Reach isti šmorn kot ODST.

Pa zrihtaj si že enkrat nek konkreten gamertag, da bom vedel s kom se pogovarjam.

NitroBlast90.jpg

Link to comment

ODST je bil DLC za 60Eurov in zraven smo dobili mp mape, ki jih ze imamo in ne igram FPS jev na najlazji tezavnosti.

Se kar nisi dal primera FPS ki naj bi bil toliko boljsi od COD-a cakam. Glede na to kako si lansko leto Halo hypal cez COD upam da ne bos reku Halo ki ga noben vec ne igra v primerjavi s COD-am. Tko da prosim ne filozofiraj in daj primer fps streljacine ki je v MP toliko boljsa od COD-a.

Link to comment

Kako to misliš, da Halota nihče ne igra, če ga pa jaz igram skoraj vsako večer s še najmanj štirimi drugimi Slovenci?

In zakaj bi kupoval ODST, če si že enkrat kupil vse mape? Ok, firefight in kampanja, ampak tudi brez tega se da živet. Če ga kupiš, ga kupiš, če ne pač ne. Isto bo z Halo Anniversary. Sem pa že rekel, če je tebi CoD najboljši, je to tvoja stvar. Meni je všeč vse kaj druga.

Urejano od TriGGer

NitroBlast90.jpg

Link to comment

Itak po eni strani govoris kako molzejo pri COD z mapami in licenco, ko pa to delajo pri Halo pa pravis da se da tud brez tega zivet. Isto ti ni treba kupit COD map za 15 Eurov bos tudi brez tega prezivel te noben ne sili primerjaj št: igralcev COD-a z Halo Reacham zato pravim da nobeden vec ne igra. +COD je se na PC in PS3.

P.S: se kar nisi navedel MP streljacine, ki naj bi imela bolj zabaven MP kot COD na konzolah cakam. A bos spet nekaj v prazno filozofiral brez odgovora.

Urejano od Xbawks
Link to comment

hahah trigger točno se spomnim kak si hejtal black ops lani tak čas :D

Ne vem kaj maš tak proti codu. Ravno tako glavni tvojega ljubega halo-ja samo gledajo, kje bodo črpali denar. Ko sem si nekaj časa nazaj kupil reach nism mogu igrat skor nič, saj nism imel map. BO še igram normalno brez kakršnega koli DLC-ja.

Brezveze da trollaš vsako leto o codu, se prepusti usodi in ga začni igrat!

verminzzz.jpg
Link to comment

Oh god, ne še ti zdaj. Reach pa res lahko igraš brez map packov, dejansko sta samo dva playlista namenjena DLC mapam. Da ne omenjam, da Bungie oziroma 343 Studios še vedno skrbijo za multiplayer, vsake tolko časa so novi playlisti in nove community created mape, ki razbijejo monotonost. Ampak dovolj okoli tega, ne da se mi več kregat. Če vam moje mnenje ni všeč, ga pač ignorirajte. Ne vem zakaj se moramo vedno znova kregat okoli vedno istih stvari. Vi imate svoje mišljenje, jaz imam svojega.

Konec nesmiselnih debat torej. To temo proglašam za

Troll-free area

Namesto pointless kreganja bomo v njej objavljali novosti in vse ostalo, kar se tiče naslovne igre. Make yourselves useful.

Urejano od TriGGer

NitroBlast90.jpg

Link to comment
Igral sem BFBC, BFBC2,...

Če igraš BF na tak način kot igraš CoD, ga igraš narobe in normalno da ti ne dogaja.

Priznam...meni tudi dogaja CoD. Špil je hiter, zabaven in eksploziven in idealen za samotarsko igranje. Ampak čez BF-ov teamplay ga pa ni. Ko se zaveš da si brez svojih pajdašev en navaden kanonfuter, in ko ljudje v chat-partyu niso samo zaradi tega da se lahko s kom pogovarjaš oziroma pizdiš o lagu, camperjih in noobtubih...takrat BF pokaže svoj čar. :)

Pa še ena slikca: :wink:

hzic84.jpg

Rubuz.png%5D
Link to comment
Če igraš BF na tak način kot igraš CoD, ga igraš narobe in normalno da ti ne dogaja.

Priznam...meni tudi dogaja CoD. Špil je hiter, zabaven in eksploziven in idealen za samotarsko igranje. Ampak čez BF-ov teamplay ga pa ni. Ko se zaveš da si brez svojih pajdašev en navaden kanonfuter, in ko ljudje v chat-partyu niso samo zaradi tega da se lahko s kom pogovarjaš oziroma pizdiš o lagu, camperjih in noobtubih...takrat BF pokaže svoj čar. :)

Pa še ena slikca: :wink:

hzic84.jpg

No shit sherlock.

Na konzolah mi ne sede igrat BF z 30fps in mi je premikanje leseno kar za COD ne morem rect. COD se da igrat tudi teamsko in ce so soigralci dobri to sploh pride do izraza npr: HC S&D. Ne recem BF mi je cool sploh team work ampak govorili smo o prodaji in zabavi.

Smesno mi je edino kako Trigger izpostavlja COD kot 15 eurov mape in DLC ji isto je z vsem Halo, MOH itd tko da mi je res smesno da nekdo pri eni igri

to izpostavi kot slabost pri svoji "favorite" igri pa to kar lepo zanemari. (npr. ODST -jah brez tega se da prezivet :bam:)

Danes so vsi isti izdaj igro potem pa sluzi z DLC ji ce se spil dobro prodaja.

Recimo lahko jaz za Halo napisem isto kot Trigger za COD

Kaj reči o novem Halo? Vsi, ki ste v zadnjih štirih letih igrali katerokoli igro iz te serije že veste, kaj vas čaka. S precejšnjo gotovostjo lahko rečemo, da igra tudi letos ne bo bistveno drugačna od svojih predhodnic.

Enoigralski del se bo nadaljeval, kjer se je končal v Halo, z vrlimi junaki majstr ćif na begu pred najrazličnejšimi vojaškimi skupinami vsega vesolja.Grunti, bruti hunterji itd tako še naprej prodirajo , fronte pa se bodo preselile tudi na druge konce halo-vesolja, kar se tiče same igralnosti pa bistvenih sprememb ni za pričakovati.

Prav tako sprememb ni za pričakovati v večigralskem delu igre. Razvijalci sicer napovedujejo prevetritev killstreakov in leveling sistema, a zaenkrat podrobnosti še niso znane.

Vse cool samo vsako leto jokcat cez COD je pa tudi mimo.

Urejano od Xbawks
Link to comment

Ker smo dobri ljudje in nočemo prepirov v dobrih temah na pobudo vodstva foruma odpiram temo, v kateri lahko enkrat za vselej razčistimo, katera je najboljša streljačina na tej strani Rimske ceste.

Glavni konkuretni v debati so kakopak vsako leto isti Call of Duty, Battlefield, ki letos pripravlja nekaj še posebno zanimivega, svoj del pogače v tem vseobsežnem žanru (prvoosebnih) shooterjev pa dodobra odžirajo franžize, kot so Halo, Killzone in drugi. Kdo ima torej "največjega?" Kdo bo na virtualnem bojišču ostal "last man standing?" Naj se sliši vaš glas!

Commence the trolling!

post-717-144771011964_thumb.jpg

NitroBlast90.jpg

Link to comment
Zakaj pa si zdaj za uvod dal moj zadnji post, v tvoji COD MW3 temi, ta post je zdaj res izven konteksta post se bolj nanasa na tvoj Halo kot Batlefield, kjer si piskal cez COD

Zakaj si potem quotal Rubuza, če se nanaša na nekaj mojega? Nanaša se na quotan post, that's good enough for me.

BTW teme niso moje ali tvoje, so naše. Ours for the trolling!

NitroBlast90.jpg

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.