Rox Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 če prav ni glih nova jemeni osebno to ful dobra igra ki sem jo začel igrati pred kakim tednom če še kdo to igra se naj javi bomo par nalog skup rešli :thumbup: in vse drugo o te igri pišite tu not :thumbup: Quote Link to comment
č.u.k. Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 Sem igral, samo sem nehal. Super mmorpg, v bistvu najboljši kar sem jih igral, ampak še vedno je le - mmorpg In ta žanr ni zame, moram rečt. Quote Link to comment
Rox Posted April 14, 2007 Author Share Posted April 14, 2007 meni je wow trenutno najboljša igra za pc ker sem res rpg fan btw:zdaj trenutno špilam z human mage auronix-om če me kdo rabi nahajam se v elwyn forest :ihih: Quote Link to comment
Markovski Posted April 14, 2007 Share Posted April 14, 2007 Jst raje ne igram sm slišu da ma viruse Quote Registriraj se na http://www.pisitev.mojforum.si/ Link to comment
Rox Posted April 14, 2007 Author Share Posted April 14, 2007 Jst raje ne igram sm slišu da ma viruse ki si to slišo pri meni še do zdaj nič ni blo Quote Link to comment
Rox Posted April 16, 2007 Author Share Posted April 16, 2007 če se kdo dobro spozna na wow zanima me kiri je najbolši server in na kire je največ ludov :thumbup: Quote Link to comment
č.u.k. Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 btw: če kdo slučajno ne ve, imate na tem naslovu 10 denvni trial, za katerega ne rabite kreditne. Dovolj, za spoznanje s špilom. Quote Link to comment
Guest Don_Oskar Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 če igraš na legalnih serverjih ni nobenih virusov , brez skrbi ... Quote Link to comment
Witch_King Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 Brezveze, ker je treba plačevati Quote Link to comment
ZonGuku Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 lol? "brezveze ker je treba plačevati" ? se ti vid da nisi še wow igrov na privat serverjih itak ni pol dreka vredn na official serverjih pa je wow vreden vsakega € ki za njega plačaš Quote Link to comment
Guest Kris Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 No ja,jaz sem ga igral in je res brezveze plačevat za to sranje od špila(IMO).In ne,nisem ga igral samo par minut.Kar nekaj časa sem ga igral,da sem videl vse kar mi lahk ponudi in pač,najedal mi je. Quote Link to comment
Sephiroth Posted July 1, 2007 Share Posted July 1, 2007 Folk čim dlje od MMO-jev. Jz sm z wowom zasral pou sredne šole ko me je tak prevzel. Šele zdejle vidm da je v ttmu špilu sam dnar. No na srečo sm nehu ko sm vidu da je res kriza. Pa še povrh sm se zredil za 10 kg tak da morm zdj redno v fitnes hodit. Šparite pa rajš si kupte konzolo ter si omejite čas kako dolgo bote igral, ker pr wowu vem iz lastnih izkušenj da nisem moral. Drugače pa še vedno ostaja Diablo pr katerem 100x bolj uživam ko pr WoW-u Quote Link to comment
Guest hoord Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 oprostite ker sem sel malo iz teme!!!Danes sem dobil world of warcraft.mam verzijo 1.0.0,jaz pa bi rabil 2.1.0!!!! mi zna kdo povedat kje dobim to verzijo? se da tudi kupit igro katera ze ima 2.1.0? hvalezen bom za odgovore!!!! :bowdown: Quote Link to comment
_tweety Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Kolikor jst poznam MMORPG-je, se moraš samo konektat in se ti bo nova verzija sama zloadala... Tako je ob vsakič, ko pride kak nov patch ven in glede na to, da si ti igro komaj kupil, moraš zloadati kar nekaj novih zadevic Če se motim, pa sorry Quote Dogs are not our whole life, but they make our lives whole. Link to comment
_tweety Posted July 6, 2007 Share Posted July 6, 2007 :rockbrow: Kaj? Katerih katerih? MMORPGjev? Patchev? Kaj? Quote Dogs are not our whole life, but they make our lives whole. Link to comment
ksiMacro Posted July 6, 2007 Share Posted July 6, 2007 tweety is right! Pri WoW se ti itaq sam spil poveže na patch server in downloada..... Quote Link to comment
Guest hoord Posted July 6, 2007 Share Posted July 6, 2007 mene ne! kadar zaženem špil mi ne nepisa da sem povezan z nobemim serverjem. Quote Link to comment
Guest hoord Posted July 6, 2007 Share Posted July 6, 2007 Mene ne! Kadar zaženem špil mi ne nepisa da sem povezan z nobemim serverjem. Ja, patch 2.1.0 rabim. Quote Link to comment
_tweety Posted July 6, 2007 Share Posted July 6, 2007 Ne napiše ti, da si povezan z nobenim serverjem? Kar si napisal nima nikakršnega smisla. :doh: Jah, jst sicer ne vem čist točno kako je pri WOW-u, ampak kolikor vem si moraš izbrat server na kateremu boš igral, vpišeš user name in password in se probaš logirati. Takrat, ko se logiraš ti loada te nove patche (in glede na to, da imaš ti verzijo 1.0.0. rabil bi pa 2.1.0 ti bo to loadalo kar nekaj časa). Quote Dogs are not our whole life, but they make our lives whole. Link to comment
ZonGuku Posted July 7, 2007 Share Posted July 7, 2007 predvidevam da imaš wow na cdjih torej inštaliraš, po končani inštalaciji narediš na www.wow-europe.com uporabniši račun, zaženeš wow in se vpišeš takrat bi ti moralo začeti downloadat patche. Quote Link to comment
Rox Posted July 28, 2007 Author Share Posted July 28, 2007 dosti krat so mi že pravli da sem napizdator ampak da sem tak hun pa si nisem mislo nekega dne jaz pač doma lepo špilam wow do mene pride prijatl wow mu takoj pade v oči in me prosi če lahko špila jaz mu seveda dovolim ne morš verjet kak je deda wow obsedo pol je vsaki dan hodo k meni še zjutraj ko sem spal je pozvonil in prišo špilat mel sem gnoma warlocka 45lvl drek je bil on pa je mislo da je ful dober in me je prosil če mu acc prodam iz heca rečem daj mi 100e on takoj reče ok in sem ga prodal in mu povem nick in geslo nasledni dan pride spet k meni špilat jaz še v posli ležim ko on stopi not in mu rečem idi špilat medtem ko grem jaz na wc no stojim pred wc razumeš ded prileti not celi v paniki mene skoraj kap pospravim ga v gate pa rečem kaj je kaj se ti je zmešalo oni celi zaripl odgovori nino acc so mi zbrisali meni je že šlo na smeh sem itak vedo da ga niso pa sem reko grem pogledat in vidim da je ded narobe nick vpiso se naredim norega pa rečem adijo kaj boš zaj naredo veš kak je to drago da ti a nazaj naredijo skoraj se je razjoko pa sem reko ajde daj mi 200e pa ti ga zrihtam nazaj je reko za moj acc vse(gnome warlovk45lvl se ful splača :doh: ) no naslednji dan pride do mene prinese dnar mu rečem zrihto da dnar in gre celi srečn dalje špilat ded še do danes ni skapiro kak je smotan BTW:pol pa gledam na bolhi pa kupi enega night elfa warriora lvl 55 za 25e Quote Link to comment
admins Anduril Posted July 28, 2007 admins Share Posted July 28, 2007 Tvoja definicija prijateljev je precej drugačna od moje. Quote Link to comment
Rox Posted July 28, 2007 Author Share Posted July 28, 2007 Tvoja definicija prijateljev je precej drugačna od moje. prijatl je še vedno prijatl samo če se pa da tak lahko nasrat si je pa sam kriv :ihih: Quote Link to comment
Recommended Posts