dimushi Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 Mene zanima kateri program ti video datoteko .avi skonverta v datoteko za PSP ampak da ti pri tem NE poveča megabajtov. Sem uporabil PSP Video 9 in Alive PSP Video Converter pa sta mi obadva povečala za kar še enkrat tok megabajtov... Hvala in LP! Quote Link to comment
dimushi Posted April 20, 2007 Author Share Posted April 20, 2007 Sem uredil problem, tako, da lahko zaklenete temo. Quote Link to comment
matjaz Posted May 18, 2007 Share Posted May 18, 2007 :crybaby: :doh: :razzy: :rockbrow: :bleh: :amazed: :china: :bowdown: :wtf: :disbelief: :evil: :ninja: :ihih: :bringiton: :red: :uke: :annoyed: :cash: :thumbup: :thumbdown: :crossfingers: Quote Link to comment
nintendek Posted May 18, 2007 Share Posted May 18, 2007 o ojoj kok smeškov a ni to mau velik Quote Evo moja spletna stran: http://www.freewebs.com/nintendek KSi to smo mi, KSi to ste vi, KSi to smo vsi. KSi- the best slovene web page and forum Link to comment
admins Anduril Posted May 18, 2007 admins Share Posted May 18, 2007 Matjaz, nintendek: ne spamajta! Vsako tako brezvezno sporočilo, kot so zadnja tri, nam gre precej v nos in bo slej ko prej pripeljalo do (vama) neljubih posledic. Quote Link to comment
Guest matej0 Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 Men pa sploh ne dela video na mojmu PSP-ju. Nwm kwa nj nardim uporabu sm velik programou mam 2gb kartico sam video je problem. PLEASE HELP!!! :bowdown: Quote Link to comment
MaHe Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 O matr, a je ta tema uradna stran društva emocialno izzvanih ljudi, ali kaj? Obrazloži, kaj točno narediš, kaj je problem ... Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
Samotar Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 O matr, a je ta tema uradna stran društva emocialno izzvanih ljudi, ali kaj? Ne uradna EMO tema je tukaj http://www.konzole-slovenija.com/forum/viewtopic.php?t=1717 Quote Xbox Link to comment
Guest matej0 Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 Mam beu PSPverzija 2.0 in sm si kupu 2gb spominsko kartico, zj pa nwm kuko nj naložim gor video. Sm probu na več telih programou pa mi ne rata. Novo kartico sm kupu u bigbangu za digitalca sam paše tut na PSP. Muska,igre,fotke delajo a filmi pa ne. je mogoče treba kšno mapco ustvart??? HELP! Quote Link to comment
mumbo Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 More biti pravi format, da ti psp zavrti. Sicer pa so na forumu kar dva topica s tem kako usposobit video: Ne prezri: [vodič] Kako spraviti filme na tvoj PSP? Ne prezri: [vedež] Kako spraviti video na PSP bo šlo? Quote Link to comment
NoWii Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 okej, nej mi sam eden pove v kermu formatu more bit kr se mi neda vsega brt Quote Link to comment
Cloud Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 Pol pa se cudite, ko se zacnejo drugi dret na vas..... :doh: EDIT: Sam se ne spoznam na PSP ampak bi rekel, da mora biti v MP4 formatu. Quote Link to comment
Recommended Posts