jonynho Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 zanima če se da mogoče vgraditi boljše zvočnike kot so ti orginalni? Ne bi ga rad razmetaval zaradi garancije. Če je komu kaj jasno in ve če se da mi naj sporoči v tem primeru če se da pa me garancija ne zanima več samo da se bo muzka slišala bolj naglas :ihih: lp Quote Link to comment
NoWii Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 Jst sicr PSP-ja se nimam in ga nameravam kupt u naslednem mescu kr je u Jokerju pisal d se bo znizu na 170€, ampak vseeno vem da obstaja tole: http://www.joker.si/images/clank/5904_510.jpg http://www.logitech.com/index.cfm/produ ... NTID=10183 Idino kar ti loh pomagam poleg tega je to da stane okoli 10.500 sit oz okol 44 €. Kr ke se to dobi pa nimam pojma, ce ke najdes mi povej Quote Link to comment
LaMike Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 Jutr grem k kolegu, ko se ukvarja z servisiranjem mobitelov, pa ga bom vprašal če bi mi zamenjal zvočnike z stereo zvočniki od nokie Sporočim, kaj se bo zgodilo Quote Link to comment
MaHe Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 Če si želiš popolnoma nedelujoče konzole, kar. Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
LaMike Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 Če si želiš popolnoma nedelujoče konzole, kar. Se strinjam če si amater... sej bomo vidli če se sploh splača Quote Link to comment
MaHe Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 Glasnost nima veze z zvočniki. Pomembna je voltaža, to bo pa bolj težko spreminjal. Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
mumbo Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 jaz ti prodam te zvočnike kot so na sliki. v bistvu sem ugotovil da jih ne rabim. so pa stylish in dobro delajo. kot novo. Quote Link to comment
NoWii Posted May 18, 2007 Share Posted May 18, 2007 Ce jih v dobrem mescu ne prodas mi povej, kr takrat si nameravam dobavit PSp pa ce mi bo kej dnarja ostal....kok pa zahtevas? Quote Link to comment
LaMike Posted May 18, 2007 Share Posted May 18, 2007 Update za zamenjavo zvočnikov: Preveč fukarije za preveč denarja Jaz bom za avto uporabil naslednjo zadevo: Fm Modulator, ki ima vhod za 3,5"bananico. Modulator povežeš na elektroniko od avta, če nimaš pojma kaj govorim raje pelji avto k kakemu štromarju pa je. No ta zadeva ti pa v bistvu naredi to, da pošlje signal na anteno od avta ( mislim, da je pod 88.7) in radijo sprejema signal kot radijsko postajo. In to je to zadeva pa stane €30. Res, da je to v primeru avta, če želiš filme gledat pa te bedarije za drugo pa ni, ampak jaz bom uporabil ta način, ker drugje mi močnejši zvočniki niti ne pridejo v upoštev. Je pa še ena možnost. Ko recimo pretvarjaš avdio format v mp3, spremeni glasnot is default na 300 ali pa več % pa bo glasnejša muzika na psp-ju. :china: Quote Link to comment
Skyline Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 najbol je da kr računalniške zvočnike priklopiš na PSP Quote Link to comment
dark_psp Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 jaz ti prodam te zvočnike kot so na sliki. v bistvu sem ugotovil da jih ne rabim. so pa stylish in dobro delajo. kot novo. sam tole pol špilov ne morš igrt? Quote Link to comment
Recommended Posts