traktor Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 Dej te mal povedat kako se demo kej obnese ali si bo treba nabaviti dodatek za miš in tipkalo. Kakšno je vzdušje/ igralnost, žal nimam hitre pipice da bi sam vidu. Quote Link to comment
Igi24 Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 Grafika je slaba , sem pričakoval več , mogoče je tak samo demo. Je pa boljše igrat z miško , vsaj men. Quote Link to comment
Repminister Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 Na cajte sem se mal zajebaval s kontrolam, sem mev težave s kakkšnimi majhnimi objekti ka jih nisem mogu kliknt, drgač meni je porazn - vsaj zame PC verzija ma lepšga. Zdj že kr obladam kontrole, aja, pa ne prek neta igrat ka so sami noobi (s 3. sem igrou pa sem jih tko namalu da so kr zapustil igro) Quote Zelo bi bil hvaležen, če glasujete za mojo 'First Aid Help' aplikacijo na Mobitelovem tehniku. Hvala Link: http://tehnik.mobitel.si/wp7-glasovanje/?aplikacija=11 Link to comment
Guest Don_Oskar Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 Ja prek neta so res noobi sm igral samo z enim in sm ga z eno vojsko takoj uniču ... Drgač je pa res mal bl bedno za igrt pa tud bi rd uprasu a vm kej šteka špil k imate že mal več vojske, k men začne štekat ?? :annoyed: Quote Link to comment
met Posted May 9, 2007 Share Posted May 9, 2007 heh act 3 v NOD kampanji se dogaja v Sloveniji Quote Link to comment
Xsiluro360 Posted May 9, 2007 Share Posted May 9, 2007 To je blazen dosežek, vključitev Slovenije v igro še dobro, da jim je jasno, da Slovenija sploh obstaja. Quote Link to comment
Skeltah Posted May 9, 2007 Share Posted May 9, 2007 Porazno sam če maš pa xfps 360 pol pa more bit kr dobr Quote Link to comment
Repminister Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 A je že kdo ubavu ta špil? Se bi ga jst že sam nimam kreditne kartice pa ne morem ubavt iz tujine, prnam so pa cene nabite. Quote Zelo bi bil hvaležen, če glasujete za mojo 'First Aid Help' aplikacijo na Mobitelovem tehniku. Hvala Link: http://tehnik.mobitel.si/wp7-glasovanje/?aplikacija=11 Link to comment
shoelace Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 jz ga mam. Dans sm lih začel igrat in je stvar zelo lsična BFME. Vsaj tistim bo, k iso preigral neskončno mnogo skirmishov v BFME. Sicer špil ni slab, kontrole so še kr ok, všeč mi je sticky frequence, ki ti avtomatsko označi enoto, ko kurzor postaviš v njeno bližino. Osebno men ni težko igrat, mi je enak kot z tipkovnco, ker sem že iz BFME navajen kontroliranja preko groups, ki vse skupaj olajša in mogoče naredi makro kontroliranje še lažje kot z miško. Mi pa vseeno še vedno bolj sede Act of War na PCju, ki je prektično edin špil na PCju, ki sem ga v zadnjih 4 letih igral in ga špilam še danes tu pa tam. Aja pa pr GDI kampaniji misija na Hrvaškem je ubijalsko zafukana!! Jz sem vse misije obrnu na medium al pa hard, to sem pa še komi stisnu na easy (po dvajstih-30 poskusih). Če ma kdo kak tip kak obrnat jo na hard/medium nej pove Quote xFire: spankrock Link to comment
pURan Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 ja una misija na hrvaskem je tudi meni pocila zivec ali dva...sam ce te razveselim : pr nod kampanji je misija v sloveniji cist ql ^^. Funny Fact : Nas ni bilo treba osvobajati kot GDIjevec :evil: :evil: Quote (zenski glas) EA games...(flashy logotip) *whisp* fuck up everything...(ziip) Link to comment
rolihandre Posted May 18, 2007 Share Posted May 18, 2007 OMG zdajle sem z enim igral demo preko livea (moja prva Live izkušnja) in je bilo smešno. Človek ni bil bedak ampak, ko me je premagal je pa začel tulit po slušalkah. Jaz pa na ves glas slušalke . Drugače pa je malo smotano tole. Jaz rabim kake pol ure za pripravit orenk napad. Ponavadi z prijatelji (na compu) igramo brez special weaponov in je veliko bolj zanimivo. Jaz bi imel prej lahko postavljen ion canon kot on ampak ga nisem hotel. On pa ion canon pa še malo počisti bazo pa je fertik. Jaz sem navajen na bitke dolge tudi po dve uri ne pa deset minut. Pa še Xbox je zmrznil , ko sem končal. Quote http://www.r00li.com Link to comment
pURan Posted May 20, 2007 Share Posted May 20, 2007 a je stvar res tako ogabno grda kot slisim na xboxu ? Quote (zenski glas) EA games...(flashy logotip) *whisp* fuck up everything...(ziip) Link to comment
Repminister Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 C&C se mora samo s prijatelji igrat, nč druzga.(če hočes več ur užitkov) Če pa hočeš enga namahat v 7,5 minute pa sam das "Connect to Live" al pa "Multiplayer" na PC-u. Sem demo igral prek Liva pa so bli vsi pajaci. Quote Zelo bi bil hvaležen, če glasujete za mojo 'First Aid Help' aplikacijo na Mobitelovem tehniku. Hvala Link: http://tehnik.mobitel.si/wp7-glasovanje/?aplikacija=11 Link to comment
shoelace Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 Če nisi nek največji rusher, potem raje začni igrat Siege, kjer imajo vsi igralci za prvih 15-20 minut bazo ograjeno z zidom in nihče ne more iz nje. Sem tud jz včeri še odigral par iger in sem ponosen, da nisem rusher, ker sem praktično sam zlamu dva nasprotnika (okej soigralec mi je pomagu z nuklearkami). Čisto vsi na ranked igrajo z NODom in potem zgradijo tja do 50 tistih helikopterjev (še nism z nodom igral in nevem kak se jim reče) in sam v bazo pridejo klat vse. Ampak 5 AA turretov na kupu opravi delo. Drugače je pa men GDI itak najboljši, fasu sem 2 nuklearke, bazo praktično pustil trohnet in z borimi 4 Mammothi in 3 Juggernauti (+seveda stalno reinforcements in IC) ter 5 pitbulli šou v akcijo. Na koncu sem obrnu obe bazi in ni ga čez občutek, ko pawnaš rusherje. :china: Pogrešam edino Heroes-e, kot so bili v BFME2 in so močno vplivali na gameplay. Pa tud enote se mi zdijo pravzaprav povsem enake, altar je recimo isto močen kot juggernaut, izstopa le Mammoth tank.... Škoda, z mal eksperimentiranja bi lahk nardil velik boljši špil. Pa še MP karte so v kurcu, kje zaboga so kakšne utrdbe, kjer bi eden branu, 3je pa napadal tak kot v BFME2?? Quote xFire: spankrock Link to comment
Repminister Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 Zato ker je to C&C serija in ne srednji vek! Quote Zelo bi bil hvaležen, če glasujete za mojo 'First Aid Help' aplikacijo na Mobitelovem tehniku. Hvala Link: http://tehnik.mobitel.si/wp7-glasovanje/?aplikacija=11 Link to comment
Repminister Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 A mate kksne ware al pa kaj prek neta to igrate ? Quote Zelo bi bil hvaležen, če glasujete za mojo 'First Aid Help' aplikacijo na Mobitelovem tehniku. Hvala Link: http://tehnik.mobitel.si/wp7-glasovanje/?aplikacija=11 Link to comment
Recommended Posts