Jump to content

Command & Conquer 3


traktor

Recommended Posts

Na cajte sem se mal zajebaval s kontrolam,

sem mev težave s kakkšnimi majhnimi objekti ka jih nisem mogu kliknt,

drgač meni je porazn - vsaj zame

PC verzija ma lepšga.

Zdj že kr obladam kontrole,

aja, pa ne prek neta igrat ka so sami noobi

(s 3. sem igrou pa sem jih tko namalu da so kr zapustil igro)

Zelo bi bil hvaležen, če glasujete za mojo 'First Aid Help' aplikacijo na Mobitelovem tehniku. Hvala

Link: http://tehnik.mobitel.si/wp7-glasovanje/?aplikacija=11

Link to comment
Guest Don_Oskar

Ja prek neta so res noobi sm igral samo z enim in sm ga z eno vojsko takoj uniču ... Drgač je pa res mal bl bedno za igrt pa tud bi rd uprasu a vm kej šteka špil k imate že mal več vojske, k men začne štekat ?? :tard: :annoyed:

Link to comment
  • 2 weeks later...

jz ga mam. Dans sm lih začel igrat in je stvar zelo lsična BFME. Vsaj tistim bo, k iso preigral neskončno mnogo skirmishov v BFME. Sicer špil ni slab, kontrole so še kr ok, všeč mi je sticky frequence, ki ti avtomatsko označi enoto, ko kurzor postaviš v njeno bližino.

Osebno men ni težko igrat, mi je enak kot z tipkovnco, ker sem že iz BFME navajen kontroliranja preko groups, ki vse skupaj olajša in mogoče naredi makro kontroliranje še lažje kot z miško.

Mi pa vseeno še vedno bolj sede Act of War na PCju, ki je prektično edin špil na PCju, ki sem ga v zadnjih 4 letih igral in ga špilam še danes tu pa tam.

Aja pa pr GDI kampaniji misija na Hrvaškem je ubijalsko zafukana!!

Jz sem vse misije obrnu na medium al pa hard, to sem pa še komi stisnu na easy (po dvajstih-30 poskusih).

Če ma kdo kak tip kak obrnat jo na hard/medium nej pove

NinjaKlan.gif

xFire: spankrock

Link to comment

ja una misija na hrvaskem je tudi meni pocila zivec ali dva...sam ce te razveselim : pr nod kampanji je misija v sloveniji cist ql ^^. Funny Fact : Nas ni bilo treba osvobajati kot GDIjevec :evil: :evil:

(zenski glas) EA games...(flashy logotip) *whisp* fuck up everything...(ziip)

Link to comment

OMG zdajle sem z enim igral demo preko livea (moja prva Live izkušnja) in je bilo smešno. Človek ni bil bedak ampak, ko me je premagal je pa začel tulit po slušalkah. Jaz pa na ves glas slušalke :D . Drugače pa je malo smotano tole. Jaz rabim kake pol ure za pripravit orenk napad. Ponavadi z prijatelji (na compu) igramo brez special weaponov in je veliko bolj zanimivo. Jaz bi imel prej lahko postavljen ion canon kot on ampak ga nisem hotel. On pa ion canon pa še malo počisti bazo pa je fertik. Jaz sem navajen na bitke dolge tudi po dve uri ne pa deset minut. Pa še Xbox je zmrznil :headscratch: , ko sem končal.

Link to comment

Če nisi nek največji rusher, potem raje začni igrat Siege, kjer imajo vsi igralci za prvih 15-20 minut bazo ograjeno z zidom in nihče ne more iz nje.

Sem tud jz včeri še odigral par iger in sem ponosen, da nisem rusher, ker sem praktično sam zlamu dva nasprotnika (okej soigralec mi je pomagu z nuklearkami). Čisto vsi na ranked igrajo z NODom in potem zgradijo tja do 50 tistih helikopterjev (še nism z nodom igral in nevem kak se jim reče) in sam v bazo pridejo klat vse. Ampak 5 AA turretov na kupu opravi delo.

Drugače je pa men GDI itak najboljši, fasu sem 2 nuklearke, bazo praktično pustil trohnet in z borimi 4 Mammothi in 3 Juggernauti (+seveda stalno reinforcements in IC) ter 5 pitbulli šou v akcijo. Na koncu sem obrnu obe bazi in ni ga čez občutek, ko pawnaš rusherje. :china:

Pogrešam edino Heroes-e, kot so bili v BFME2 in so močno vplivali na gameplay. Pa tud enote se mi zdijo pravzaprav povsem enake, altar je recimo isto močen kot juggernaut, izstopa le Mammoth tank....

Škoda, z mal eksperimentiranja bi lahk nardil velik boljši špil. Pa še MP karte so v kurcu, kje zaboga so kakšne utrdbe, kjer bi eden branu, 3je pa napadal tak kot v BFME2??

:rock:

NinjaKlan.gif

xFire: spankrock

Link to comment
  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.