4u5n Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 Imam psp z verzijo firmwarea 1.00, sedaj pa če hočem kaj koli upgradat ali downgradat moram met AC adaptor(ki dela čisto v redu vendar ga psp ne zazna), ker mi ne laufajo špili na pspju (zahtevajo nadgradnjo firmwarea). Če ima kdo kaki predlog kaj naj naredim, ali če kdo zna da bi obstajal kaki upgrade/downgrade kateri ne bi rabi ac adatora bi bil zelo hvaležen. LP Quote game boy, game boy pocket, game boy color, game boy advance, sega game gear, sega mega drive, nintendo 64, sony playsation, sony playstation portable, xbox Link to comment
yamall5 Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 kokr jz vem mora bit za upgrade downgrade baterija polna najmanj 75% Quote Link to comment
4u5n Posted April 21, 2007 Author Share Posted April 21, 2007 aja? kaj potem gre brez polnilca? Quote game boy, game boy pocket, game boy color, game boy advance, sega game gear, sega mega drive, nintendo 64, sony playsation, sony playstation portable, xbox Link to comment
4u5n Posted April 21, 2007 Author Share Posted April 21, 2007 zdaj sem probal brez polnilca, pa mi vseeno napiše naj priklopim psp na ac adaptor, pa se pogledal stanje batarije pa je bilo 89% Quote game boy, game boy pocket, game boy color, game boy advance, sega game gear, sega mega drive, nintendo 64, sony playsation, sony playstation portable, xbox Link to comment
yamall5 Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 ej res nevem ti bo kdo drug znal pomagat Quote Link to comment
TheMan Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 baterija mora biti vsaj 75% IN adapter priključen. žal Quote Link to comment
4u5n Posted April 21, 2007 Author Share Posted April 21, 2007 če še ima kdo kaki uporaben nasvet prosim da mi sporoči, drugače bo psp romal v koš.. :disbelief: Quote game boy, game boy pocket, game boy color, game boy advance, sega game gear, sega mega drive, nintendo 64, sony playsation, sony playstation portable, xbox Link to comment
kekken3 Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 Testiraj, ali je kriv adapter ali PSP. Če je vrzrok le polnilec, potem nekje najdeš drugega. V skrajnem primeru kar v trgovini zaprosiš, da ti enega dajo v uporabo za dve minuti. Če je kriv PSP... Mmm, bi bilo treba pogledat kje na glavnih scenskih forumih, če ima kdo še podoben problem in ali obstaja kak program, ki bi šel okoli battery/adapter checka. Quote Link to comment
jonynho Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 poskusi priklopit AC adapter in potem ven vzet baterijo in jo dat nazai potem bi moralo it saj meni tudi dela tale problem Quote Link to comment
4u5n Posted April 21, 2007 Author Share Posted April 21, 2007 ja polnilec je o.k., ker si zdaj polnim batarijo pri prijatelju in sem mu rekel naj proba z mojim polnilcom in se je batarija napolnila... jonynho bi mi obrazložil tale patent, plz? Quote game boy, game boy pocket, game boy color, game boy advance, sega game gear, sega mega drive, nintendo 64, sony playsation, sony playstation portable, xbox Link to comment
dimushi Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 kaj pa če bi si kupu nov (rabljen) adapter? Quote Link to comment
jonynho Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 glej priklopi polnilec na elektriko in v PSP če se ne sveti oranžna lučka ki predstavlja da se baterija polni potem samo vzemi baterijo ven in jo vstavi nazai brez da bi izklapljal adapter!! Vsaj meni tako deluje zdai pa za tebe nevem Quote Link to comment
4u5n Posted April 22, 2007 Author Share Posted April 22, 2007 ne gre, ker mam ravno zdaj prikloplenega na adaptor, pa ne sveti oranžna lučka... Quote game boy, game boy pocket, game boy color, game boy advance, sega game gear, sega mega drive, nintendo 64, sony playsation, sony playstation portable, xbox Link to comment
PSP1 Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 Ja lohke imaš povhno baterijo saj pr meni je tako da ko se povni je oranžna lučka ko je pa povhen na nič ne sveti Quote Link to comment
MaTiCeK Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 Probaj malo zmigat vtic od adapterja, po tistem ko si ga vtaknil v PSP. Jaz sem mel tudi slicne tezave. Quote Digitalni šepet Link to comment
robi1972 Posted August 13, 2007 Share Posted August 13, 2007 pokliči me na 041 782 400 Quote Link to comment
Recommended Posts