Jump to content

naročanje iger


*TP*

Recommended Posts

Jep, Solid je imel z Lik sangu slabe izkusnje. Narocil in placal je lani poleti dva spila - advance wars in nintendogs (ne vem kero verzijo). Dobil je le nintendoge in sicer napacno verzijo.

Poleg tega je zacel opazati, da so mu carinili zadeve iz Lik Sanga. No za kaj vec pa povprasajte njega, sigurno bo vse razlozil.

Jaz sem do sedaj narocal spile le i Lik Sange in nisem imel nobenih tezav.

Link to comment

Najbolje je imeti na spisku več trgovin. Lik-sang ter Play-asia sigurno nista vedno najbolši izbiri. Žal sem očitno prišel na carinsko ''črno listo'' in so mi pred parimi meseci začeli zaračunavati carino za vse pošiljke iz omenjenih trgovin.

Kot je MaTiCeK omenil sem mel že nekaj slabih izkušenj in težav, vendar so se v roku parih tednov po pritožbi le-te uredile. Medtem, ko so se lik-sangovci skromno opravičili, so playazijati (:)) v naslednjo pošiljko zadegali kup nalepk in neke obeske.

Po drugi strani pa nikoli nisem imel probleme s kanadsko trgovinico http://www.dvdboxoffice.com. Pošiljko primerno označijo in do sedaj so vse urno smuknile mimo budnih očes carinskih uslužbencev (upam, da ne vohljajo po teh rubrikah). Poštnine prav tako ni in v večini imajo igre po nižjih cenah od HK konkurence.

Omenil pa bi še recimo dve spletni trgovini iz VB, ki imajo za EU primerne cene. Pri Sendit.com imajo občasna znižanja artiklov, vendar včasih pošiljka potuje do Slovenije več kot teden (torej ni za neučakane). Me pa preseneča urnost maherjev pri Gameplay.com. Zadnja dva špila so dostavili v roku 5 dneh. Mogoče zaradi tega, ker je poštnina pri njih malce dražja in označena kot priporočena. Sedaj vem pri komu moram naročit za skorajšno nemudno dostavo pošiljke.

Če koga zanimajo določene informacija, kar na plan z besedo. :china:

Link to comment
Do dva tedna, ce mas smolo tudi dlje. Jaz sem dobival Animal Crossing dobre 3 tedne. Se pa zgodi, da dobis v 9 dneh tud.

hja... jaz se spmonim ko sem menjal neke TGC karte z nekom iz amerike... sem mu poslal in je pošta hodila 3-4 tedne. pošlje on pa sem dobil vo roku 1-2tednov =/

jaz bom najbrž naročil kar MPH ker nemorem čakati na maj :mwahaha:

kdo ve ali bi ameriška različiceigre kaj vplivala na evropsko razičice gledano za wifi :headscratch:

Link to comment
  • admins

Samus, jst bi na tvojem mestu raje počakal še par dni, da MP:H izide v Ameriki in da se bo dalo dokončno izvedeti, če ima kakšno opcijo za filtriranje - kar jaz zelo dvomim.

V vsakem primeru, če boš špilal s Friends, ne bo problemov, samo kakšen Regional izbor igralcev zna bit problematičen, ker boš verjetno špilal z ameroti - kar pomeni 150 pinga in precej zamori izkušnjo, pomoje.

Drugače smo pa o tem že precej rekli v Nintendo WFC temi. :)

Link to comment
  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.