shoelace Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 Vse špile sem pozabu v celju in zej niam nč za špilat kle u LJ. Če mi lahk kdo posod kak enchanted arms al pa kak EDF2017 bi mu biu hvaležen. Prletim iz poljanske z busom v zameno pa lahk posodm kak GRAW2 al pa UEFO, ki ju mam tu u LJ! Somebody save me please!!!!! Pa še pir častim Quote xFire: spankrock Link to comment
Samotar Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 Rade volje bi ti posodil kak špil sam z Murske Sobote je mal daleč Quote Xbox Link to comment
shoelace Posted April 24, 2007 Author Share Posted April 24, 2007 Hehe hvala ti!! Sm upu da se bo kak lokalc naredu dobrovoljčka in mi posodu kej! Sicer sem se pa zaposlil z Hitmanom za cel tedn, vse achievmente skor nabral že sam rookie mode morem še obrnat!! Quote xFire: spankrock Link to comment
TheMan Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 samo tak: če ti je dolgcajt se lakho greš učit, izpiti bojo glih zdaj tu, ti bo poleti lažje al pa liter vina na mizo pa v kmš-ja babam težit da boš pol jump in just a thought Quote Link to comment
ScarFace Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Če že kam pol v Kmš-ja Quote Link to comment
tex Posted May 9, 2007 Share Posted May 9, 2007 A bi mi kdo posodil fifo 07 za xbxo 360, orginal? Jaz mam sam gow, tko če ga kdo nima mu ga lahko posodim. Quote Link to comment
pURan Posted May 9, 2007 Share Posted May 9, 2007 hja...ce mas #########...se da ########## zrihtat... (nazaj po letu in pol odsotnosti...ugh...WoW perma damage) Quote (zenski glas) EA games...(flashy logotip) *whisp* fuck up everything...(ziip) Link to comment
Belerophon Posted May 13, 2007 Share Posted May 13, 2007 Project Gotham Racing 3 - će kdo menja slučajno ali pa zainteresiran. Quote Link to comment
Samotar Posted May 13, 2007 Share Posted May 13, 2007 hja...ce mas ###########...se da ############ zrihtat... Mal si preberi :annoyed: Quote Xbox Link to comment
pURan Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 hja...ce mas ###########...se da ############ zrihtat... Mal si preberi :annoyed: no ja...prah z bogom kregat se ne sme... Quote (zenski glas) EA games...(flashy logotip) *whisp* fuck up everything...(ziip) Link to comment
tex Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 Ima kdo za posodit kakšen dober špil orginal? Jaz imam gow pa fifo 07, če ma kdo kaj naj mi sporoči če je pripravljen za kakšno izposojo itd... Quote Link to comment
jst Posted June 25, 2007 Share Posted June 25, 2007 mam original za x360 fifa 2007 burnout revenge in battlefield 2 menjam Quote Posedujem: Crack Link to comment
xardas Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 jaz menjam: PGR 3 Perfect dark zero G.R.A.W Dam dva špila za en špil če kdo menja forzo al pa crackdown Quote Link to comment
Recommended Posts