nintendek Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 Citroën C4 Picasso je avto. ¨To je avto¨:pravi citroënova reklama. Opis: Vozilo Grand C4 Picasso ima nadpovprečno vidljivost in lastnosti, kot so: serijsko vgrajeno panoramsko atermično vetrobransko steklo s širokim vidnim poljem, zaradi katerega je vidljivost pred vozilom dvakrat boljša. Želja po popolni odprtosti prostora v prednjem delu je zahtevala preureditev potniškega prostora, s čimer je poudarjen občutek ugodja in prostornosti v vozilu. Grand C4 Picasso ima nov 6-stopenjski robotizirani ročni menjalnik. Ta menjalnik je vgrajen z 2-litrskim bencinskim motorjem s 143 KM in dizelskima motorjema HDi 110 FAP in HDi 138 FAP. Šeststopenjski robotizirani ročni menjalnik vozilu Grand C4 Picasso daje visokokakovostne zmogljivosti in ugodje v vožnji v tem izboru vozil, in sicer po zaslugi hitrega in kakovostnega prestavljanja. Prispeva tudi k manjši porabi goriva, ki je značilna za robotizirane menjalnike, in sicer v višini 4 do 5 %, in za 5 g na km nižjim emisijam CO2. Grand C4 Picasso je enostaven tudi za vsakdanjo uporabo, saj ima avtomatsko električno parkirno zavoro (s samodejnim zategovanjem in popuščanjem), pomoč pri speljevanju na klancu, meritev razpoložljivega prostora za pomoč pri parkiranju in vratca posode za gorivo z avtomatskim odpiranjem.¸ Za slovnične napake se opravičujem. Quote Evo moja spletna stran: http://www.freewebs.com/nintendek KSi to smo mi, KSi to ste vi, KSi to smo vsi. KSi- the best slovene web page and forum Link to comment
2kwik4ya Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 Ta avto ni po mojem okusu. Raje bi imel kak športni avto. Quote Link to comment
rolihandre Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 Stvar ima 0 opreme! Pa tudi kvaliteta Citroëna je slaba! Ocenim z 1! Quote http://www.r00li.com Link to comment
Xsiluro360 Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 Se strinjam z rolihandre plus dodajam nej dajo oblikovat dizajn kakemu Italijanu, ker tole je porazno! Ocena če bi bilo možno v minus bi blo "-1"! Quote Link to comment
MaTiCeK Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 Meni se zdi cist simpaticn avto. Eno 3ko si zasluzi. Je pa res kvaliteta francozev zadnje case vprasljiva. Quote Digitalni šepet Link to comment
2kwik4ya Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 Če bi že imel francoski avto bi to bil Peugeot Quote Link to comment
Xsiluro360 Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 Od vseh "francoskih" avtomobilov bi imel najraje Toyoto Quote Link to comment
2kwik4ya Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 Od vseh "francoskih" avtomobilov bi imel najraje Toyoto Vse je mogoče. Mogoče Citroen kupi Toyoto in tako bo Toyota "francoska" Quote Link to comment
Xsiluro360 Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 Že Nissan ima probleme, ker so v španoviji z Renault-om! Tko, da upam, da ne bo šla še Toyota po tej poti. Quote Link to comment
2kwik4ya Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 Toyota je močno podjetje, tako da se to ne bo zgodilo. Prej se bo zgodilo obratno, da Toyota odkupi Citroen Quote Link to comment
Xsiluro360 Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 Ja bolj verjetno ja se strinjam! Drugače ima pa Peugeot nice dizajn, kakšna je pa kvaliteta glede na to, da je francoz pa ne vem! Quote Link to comment
RIDDICK Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 Ah, nema lorda brez Forda (sorry solid za ukradjeno frazo) Veshde :razzy: Quote Link to comment
2kwik4ya Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 Kar se tiče peugeota 406 so s tem novim modelom poslabšali dizajn. Starejši medeli 406-ice je veliko lepši, bolj robusten, ima lepše luči in lepšo obliko, vendar je to samo moje mnenje Quote Link to comment
rolihandre Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 Pri nas smo najprej (odkar se jaz spomnim) imeli cordobo (10let nazaj), potem smo imeli škodo octavio (ki je bila super avto z ogromno opreme-takrat je bil eden izmed prvih avtomobilov z ABS) pet ali celo šest let.Potem smo se zaj*** leta 2006 in kupili laguno (z vso opremo možno takrat -razen navigacije. Diesel je bila).Imela je xenon žaromete,ABS,ESP (zelo pomembna stvar),ASR,parkirni senzorji zadaj....... Potem pa nam je šla na živce in smo letos kupili BMW serije 5.Diesel z ogromno opreme.Mp3 CD radio,Xenon žarometi,ABS,ESP,ASR,Navigacijo,Bluetooth,galsovnim upravljanjem,parkirnimi senzorji spredaj in zadaj....... In je super.Sam bi sicer osebno raje kupil Toyoto ampak tudi s tem sem zadovoljen. Po tem ugotovimo,da smo najmanj zadovoljni z Renaultom najbolje pa z Škodo in BMWjem. Quote http://www.r00li.com Link to comment
lukidd Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 tojota je letos pwnala še GM po proizvodnji avtov. citroen kupi tojoto maj ass Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
Recommended Posts