Jump to content

Citroën C4 Picasso


nintendek

Kako bi ocenili ta avto?  

18 members have voted

  1. 1. Kako bi ocenili ta avto?Recommended Posts

Citroen_logo.gif

Citroën C4 Picasso je avto. ¨To je avto¨:pravi citroënova reklama.

Opis:

Vozilo Grand C4 Picasso ima nadpovprečno vidljivost in lastnosti, kot so: serijsko vgrajeno panoramsko atermično vetrobransko steklo s širokim vidnim poljem, zaradi katerega je vidljivost pred vozilom dvakrat boljša.

Želja po popolni odprtosti prostora v prednjem delu je zahtevala preureditev potniškega prostora, s čimer je poudarjen občutek ugodja in prostornosti v vozilu.

Grand C4 Picasso ima nov 6-stopenjski robotizirani ročni menjalnik. Ta menjalnik je vgrajen z 2-litrskim bencinskim motorjem s 143 KM in dizelskima motorjema HDi 110 FAP in HDi 138 FAP.

Šeststopenjski robotizirani ročni menjalnik vozilu Grand C4 Picasso daje visokokakovostne zmogljivosti in ugodje v vožnji v tem izboru vozil, in sicer po zaslugi hitrega in kakovostnega prestavljanja. Prispeva tudi k manjši porabi goriva, ki je značilna za robotizirane menjalnike, in sicer v višini 4 do 5 %, in za 5 g na km nižjim emisijam CO2.

Grand C4 Picasso je enostaven tudi za vsakdanjo uporabo, saj ima avtomatsko električno parkirno zavoro (s samodejnim zategovanjem in popuščanjem), pomoč pri speljevanju na klancu, meritev razpoložljivega prostora za pomoč pri parkiranju in vratca posode za gorivo z avtomatskim odpiranjem.¸

citroen-c4-picasso-3.jpg

Za slovnične napake se opravičujem.

Evo moja spletna stran: http://www.freewebs.com/nintendek

KSi to smo mi,

KSi to ste vi,

KSi to smo vsi.

KSi- the best slovene web page and forum

Link to comment

Pri nas smo najprej (odkar se jaz spomnim) imeli cordobo (10let nazaj), potem smo imeli škodo octavio (ki je bila super avto z ogromno opreme-takrat je bil eden izmed prvih avtomobilov z ABS) pet ali celo šest let.Potem smo se zaj*** leta 2006 in kupili laguno (z vso opremo možno takrat -razen navigacije. Diesel je bila).Imela je xenon žaromete,ABS,ESP (zelo pomembna stvar),ASR,parkirni senzorji zadaj....... Potem pa nam je šla na živce in smo letos kupili BMW serije 5.Diesel z ogromno opreme.Mp3 CD radio,Xenon žarometi,ABS,ESP,ASR,Navigacijo,Bluetooth,galsovnim upravljanjem,parkirnimi senzorji spredaj in zadaj....... In je super.Sam bi sicer osebno raje kupil Toyoto ampak tudi s tem sem zadovoljen.

Po tem ugotovimo,da smo najmanj zadovoljni z Renaultom najbolje pa z Škodo in BMWjem.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.