Jump to content

Vprašanja in vtisi o špilih


Anduril

Recommended Posts

  • admins

Da ne bo vse porazgubljeno v too-huge-for-it's-own-good uradni Wii temi, naj bo ta tema namenjena vsem vprašanjem o posameznih špilih.

Mene trenutno zanima, kakšne mate kej izkušnje (če sploh kdo) s SMB: Banana Blitz in pa Sonic & the Secret Rings? Dečva mi misli kak nov špil za Wiija nabavit za r.d., pa se še najbolj odločam med tema dvema - do konca maja ne bi čakal na Mario Strikers Charged, Super Paper Mario pa tut nič ne izgleda, da bi v bližnji prihodnosti priromal v te kraje .. :annoyed:

Link to comment

Kaj pa Metal Slug Anthology ze imas, ti spljoh sedejo taki spili? IMHO je to spil, za katerega se splaca Wii kupit, ce ga se nimas. Sem komaj cakal tak spil, saj po Zeldi in Raving Rabbids ni bilo spila po mojem okusu. Za ona dva pa ne bi vedel, drugace pa mi 3D Sonici delajo ful probleme, sem poskusil na Xboxu360 in na PSPju, pa sta oba crap. Pri Xbox360 verizji spljoh nimas kontrole nad Sonicom in mimogrede pades v prepad po 5 sekundah igranja, pri PSP pa krneki dirkas in to ni ama nic razburljivo, se dobro da nisem nic od tega kupil, ker sem imel sanso sprobat prej.

(:

Link to comment

Samo, a Metal Slug sploh dobi kaj res novega s prehodom na Wii?

Bolj kot kontrole, se mi zdi problem serije doziranje težavnosti, ki kar ne gre v domačo konzolo danes. Igra je zafükana ko sto mater, a nešteto kreditov jo naredi povsem neizzivalno in ponavljajočo, ker nam je čisto ravno, kaj nas bo naštihalo. Nekaj vmes bi bilo kul, a programiranega v tej smeri do sedaj ni bilo še nič, kolikor vem. :bleh:

Za Sonica pa je povsod slišati, da je bolj govno ja. Žal. :(

Link to comment

Dej Raveer mene tudi zanima kaj več o tem Metal Slugu za Wii. Imam od Metal Slugov:

Metal slug 3

Metal slug 4

Metal slug 5

Metal Slug za NeoGeo

Pa se mi vsekakor najbolj dopade MetalSlug 3. A sva z bratom v cooperative rešila 4. in 5. del. Katera sta zakon ! A 3 ne doseže nič ! Nedvomno ena najboljših akcijskih iger. Napeto vzdušje, veliko sovragov in neskončno umiranje ! Oz ne. 3 creditsi pa smo konec v 3. Vendar je še skos najboljši meni v od teh zgoraj naštetih.

No, raveer kaj boš povedal, sem gledal slike pa tak malo iz tega Metal Sluga za Wii. Pa zgleda kar fajno. Sprva sem mislil da gre za VC igro, a očitno ne gre ! OMG !

followmeontwitter.png
Link to comment

Ojla,

torej, jaz tudi posedujem prvi in tretji del za NeoGeo, cetrti in peti pa za PS2, vendar sem komaj cakal tega na wiiju, predvsem zaradi zdruzka vseh najboljsih (1,2,X,3,4,5,6), ker nimam placa, da bi imel se Neota v Ljubljani in ker enostavno na wiiju primankuje spilov, v bistvu sem za wii kupoval samo se VC spile, jih do zdaj nabral 22. Skratka, po Zeldi, Raving Rabbidih, Playu in Sportu je to peti Wii spil, ki sem ga nabavil in se zaradi tega prejsni teden nisem niti dotaknil krogca in tretje postaje. :)

Ja, credite lahko limitiras v opcijah, kar itak moras storit, ker drugace je brez veze, no razen ce imas pac samo kaksno urco za ubit, pol pac na izi drkas ali pa migas, kakor hoces. Spil je za wii hudo optimiziran, tece kot sekira in graficno se skor pribliza tistemu filingu, ko spilas zadevo na Neotu. Vsecna je tudi izbira mnogo nadzornih shem, fora vseh slugov je, da jih moras igrati z stickom, ker drugace si mrzel, in tukaj pride prav nadzorna shema, kjer uporabljas za sprehod stick na nunchaku, strelas z C, wiimote pa imas samo za menjavanje orozja z A, skok postoris z Z, bombo pa vrzes z miganjem nunchaka. Zanimiva je tudi navpicna drza wiimota kot sticka, kjer zgledas prav debilno, kot da dilda drzis in ga vrtis kot rovtar :lol:. No poleg tega, lahko spilas samo z wiimotom, kjer pac krizec za hojo, ostali gumbi so za strel, menjavo orozja, skok, medtem ko granato vrzes z zamahom, kot zanimivost, spil podpira GC kontroler, Classica pa ne. No skratka, prejsni teden sem kot mali forc spet preigraval enko in trojko, ki sta mi nadodlicna dela in stirico, katero sicer folk graja, vendar je meni najbolj vsec, morda, ker sem ji posvetil mnogo casa na PS2. Ostalih nisem niti probal, ker zmanjkalo casa in so me ti trije posrkali vase. :)

Sma z Snetim tudi debatirala malo na splosno o MS seriji, ker je v istem casu igral PS2 verzijo, katero je tudi opisal in pravi, da so ga malo jebale kontrole. Za PSP verzijo pa pravi, da ima hude lage na momente, omogoca pa igranje v dvoje preko wirelessa.

(:

Link to comment
  • admins

Ooooo, cepec en, pozabu sem na Eledees! Izidejo ravno par dni pred mojim rojstnim dnevom in so baje izjemno kul. Se mi zdi, da že imam izbranca. :lol:

Drugače pa baje tudi Sonic sploh ni tako švoh .. ima svoje napake, ampak je baje precej soliden špil. Če ga kje dobim kdaj kaj ceneje, ga bom prav z veseljem vzel.

Link to comment
  • 2 months later...
  • admins
men zgleda kr zanimivo ;)

Enako. :beer: Stvar zgleda res super. Še posebej, ker boš imel kontrolo nad enotami kar prvoosebno. Nič več tečne kamere iz strani, ki je verjetno sicer preglednejša, ampak že zastarela in znucana. Samo da je nekaj novega. Baje bo online do 4 igralce! :car:

Po tem kar sem videl na youtube, bi lahko reko samo: TRGA GATE!!! :bringiton: :ninja: :rock:

PSN & Xbox LIVE: NowickySLO

NowickySLO.png

Link to comment
men zgleda kr zanimivo ;)

Enako. :beer: Stvar zgleda res super. Še posebej, ker boš imel kontrolo nad enotami kar prvoosebno. Nič več tečne kamere iz strani, ki je verjetno sicer preglednejša, ampak že zastarela in znucana. Samo da je nekaj novega. Baje bo online do 4 igralce! :car:

Po tem kar sem videl na youtube, bi lahko reko samo: TRGA GATE!!! :bringiton: :ninja: :rock:

igra bo podpirala online igranje in zdaj sm v resnih dvomih med tem špilom in metroidom, ki izidejo skor istočasno .....

raizssx.png
Link to comment
  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.