Jump to content

S.T.A.L.K.E.R.


Recommended Posts

Je že kdo probal? Gre za FPS z RPG elementi v okolju Černobila po nesreči. Danes sem sprobal in je dost huda zadeva, samo strojna požrešnost me spravlja ob živce (najbrž najbolj zahteven PC špil po Flight Simulatorju X). Zgleda, da bo ostal PC "ekskluziva".

Par screen-ov:

http://www.stalker-game.com/en/screens_ ... d=24&res=0

http://www.stalker-game.com/en/screens_ ... d=23&res=0

http://www.stalker-game.com/en/screens_ ... d=22&res=0

http://www.stalker-game.com/en/screens_ ... d=21&res=0

http://www.stalker-game.com/en/screens_ ... d=20&res=0

http://www.stalker-game.com/en/screens_ ... d=19&res=0

Home page:

http://www.stalker-game.com/

Link to comment

STALKER smrdi. To odbesedno. Grafika sploh ni tako dobra. Trava, zemlja, drevesa itd... izgledajo zelo slabo. Pa kaj so ti resan blesavi, pa kaj mislijo da bom jaz pri vsaki osebi katero srečal bral cel roman, direkt popizdiš. pa da moraš v inventar da vzameš medikit je direkt brezveze. Pa cross pri shutgunu je extremno velik, mislim nisem še v nobeni igri videl tako velikega crossa pa pol ekrana ti zavzame :D Sploh nimaš občutka če si sploh zadel nasprotnika. Navaden Glock je sranje, pa 100x ga moreš strlit da crkne. Inteligenca nasprotnikov je na 0. Mislim ta igra se lahko skrije pred HL2, ter HL2 chapter 1. Pa vsak 2 katerega ubiješ ima pri sebi 1kg kruha :D Pa nočejo z tabo govorit če imaš v roki pištolo potem jo moreš vedno skrivat greš k nebi blesavi osebi, da potem lahko spet 10 stavkov prebereš in ti na koncu reče da nič ne ve. Pa na živce mi gre ko malo bežiš si na koncu tako utrujen, da se potem premikaš kot vslowmotion, niti normalno it več ne moreš, mislim igra te direkt prisili da stojiš na mestu in čakaš :doh: razpored tipk je za 0. Pa če pritisneš tipko L za lite se prižge luč, mater kje ma luč na blesavi glavi. Pa igro moreš direkt 100x na minuto shranit ker te lahko nekdo od daleč ustrli in konec. Auto save sploh ni pametno narejen.

Igro sem igral samo 30.min in imam že toliko pritožb. To bi naj bila igra kateri bi prva pokazala kaj je sploh zmožen directx 9 torej si lahko predstavljate kako stara je in zato bi pričakoval malo boljšo igro.

Igro ne priporočam. Če še niste igrali HL2 chapter 1 jo 100x bolj priporočam kot STALKER.

Link to comment

Nevem nevem, meni se pa zdi kar dober. Sploh oni mutanti pa prosto raziskovanje. V bistvu je špil bolj "adventure shooter" kot pa tipična nažigačina. Orožja se mi tudi zdijo kul. Je pa precej buggy zadeva, pa še noro zahteven je. Če dam na max gledam diapozitive, pa nimam slab PC. Baje na Visti sploh povsem odpove.

Link to comment
  • admins

Pomoje si ti, icemarik, pričakoval čisto klasično streljačino, zadeva pa po tvojem opisu precej liči na kakšen Operation Flashpoint v kombinaciji s kako FRPjko - realistično premikanje, dolgi pogovori, one-shot killi in podobne fore. Bi moral probati špil, ampak meni se po tvojem bentenju polovica tvojih pritožb zdi kot dobra stvar .. :?

Link to comment

Špil mi deluje nekako povprečno. Igra ni slaba, samo tudi odlična ni. Na začetku mi je ribalo na medium-low, samo potem sem dal na static lightning in imel sem na high z 70 fps-ji :bowdown:

Streljanje mi ni kaj povšeči. Občutek je tak srhljiv, ko nikoli ne veš kaj se skriva za naslednjim ovinkom :plan:

Link to comment

Sej fora je ravno v tem, da imaš vklopljen dynamic lighting, ker je realistična simulacija osvetlitve poanta špila. Seveda lahko daš na static, samo potem špil izgubi pol čara. Podobno kot Doom 3, kjer si si pokvaril izkušnjo, če si izklopil bump-mapping in sence.

Link to comment
  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.