Skoči na vsebino

Ideje/želje za nadaljnje debate


TriGGer

Priporočene objave

Glede na veliko število igralcev in prav tako obsežen seznam aktivnosti v samem špilu se mi je zdelo kul, da bi ljudje izrazili svoje želje po tem, o čem bi debatirali, zdaj ko imamo svojo podtemo. Vi povejte, o čem bi radi vedeli več oz. o čem bi se radi pogovarjali, pa se lahko odpre nova tema. Ali so to strategije za posamezne mape, prihajajoči DLCji, nasveti za preigranje različnih game modov na višjih težavnostih itd. Nek osnovni vodič že imamo, tudi tistega bi lahko dopolnili. Ljudi je dovolj, potrebna je samo volja, tako da kr na dan z besedami.

NitroBlast90.jpg

Link to comment

Mogoče bi bilo koristno, da se v temi, kjer je seznam igralcev GoW3, naredi še kakšen seznam skupin igralcev, zainteresiranih za coop? Da bi se videlo kdo že ima team in da bi se ostali lažje poparčkali.

Seveda v primeru, da ni preveč dela s takšnim pregledom, ker se hitro pojavijo razne podrobnosti in je stvari kmalu ogromno za spremljat.

Link to comment

O tem je bilo že na Livu govora, ampak bi za kaj več kot samo naštevanje ljudi, ki se javijo oz. jih vidim igrat bilo treba še kaj več odziva communityja. Jaz sicer lahko napišem imena in mogoče še podatke za par ljudi, s katerimi igram, kaj več pa ne. Zato bi pa bilo fino, da bi se ljudje malo bolj oglašali in sodelovali pri tem, v smislu da napišejo s kom igrajo, če so mogoče prodali špil in jih lahko zbrišem iz seznama itd.

NitroBlast90.jpg

Link to comment
  • Pred 1 mesecem ...

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.