Skoči na vsebino

Priporočene objave

Te imam ze dodanega :).

Sem sele vceraj dobil po posti in moram priznati da mi ne gre ravno najboljse. Sem se zmeraj v deseti ligi ampak zazdaj kaze dobro glede napredovanja. Sem upal da bom naletel na kaksne ki ne znajo igrat ampak kot kaze sem bolj jaz tisti ki ne zna igrat :).

Ce se ne bom naucil branil bo tezka letos. Ta contain button je popolnoma neuporaben. Switchanje med igralci se mi zdi da je malce pocasno pa se napacnega igralca ti zelo rad izbere. Favlov je na tone a sodnik je lepo tiho potem mi pa piska penal za nekaj kar niti f od favla ni bilo. Ojej.

Link to comment
  • 2 tednov kasneje...
  • 3 tednov kasneje...
  • 2 tednov kasneje...
  • Pred 2 meseci ...

FIFA je super. Sem pa odkril nekaj napak v managerju, ki pa so kar moteče, če sestavljaš moštvo itd.

recimo en igralec se spomne, da zdaj bi pa on kar šel, ker mu v tej državi ni všeč ipd. in kljub temu, da ima še pogodbo (npr. 3 leta), se enostavno v prestopnem roku preseli v drug klub, brez pogajanj, brez nič. Njegova vrednost je napisana 15 milijonov, drugi klub ga je kupil za 11, skratka igra oziroma računalnik naredi po svoje in brez odškodnine, glede na to da je pod pogodbo. To bi morali biti natančni.

Podobno je pri prestopnih rokih v zadnjih urah, ko recimo kupiš igralca recimo 2 uri pred rokom, in se drugi klub vse strinja, daš tisti denar za igralca in potem so še tiste formalna pogajanja z igralcem, ko mu določiš plačo ... no in lepo naštimaš odlično pogodbo, vse štima ... Ampak seveda, to je zadnja ura prestopnega roka in igralec potem kao ne more več potrdit a se strinja s tem ali ne, čeprav je odškodnina za njega že plačana ... torej je treba čakati naslednji rok, ko bo takoj na začetku potrjeno, da se je igralec strinjal s pogoji ...

Mogoče ni to taka reč, ampak če nekej gradiš ekipo, gradiš igralca in ti potem gladko pobegne brez odškodnine... Ta hrošč bojo mogl popravit :)

l

lepo igranje še naprej!!! :))))

Link to comment
  • Pred 1 mesecem ...
  • vrhovni

EA se je začuda in to res začuda odločil izdati "samo" dodatek in ne polne igre za UEFA Euro 2012. Očitno se nekatere zadeve vendarle lahko menjajo... :P

Dodatek bo seveda na voljo za FIFO 2012:

UEFA Euro 2012 will be available as a digital expansion pack for FIFA 12 from April 24 priced £15.99/1,800 MS Points or 2,500 FIFA Points on PC.

>http://www.youtube.com/watch?v=VHvqhjO-uyM

Vir: ShopToNews

PSN & Xbox LIVE: NowickySLO

NowickySLO.png

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.