_tweety Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 Sem mogoč jaz edina, ki jo smajliji na KSi-ju razveseljujejo s svojim obstojem? Prav za vsako počutje najdeš enega (no skoraj ), so prav prikupni - no vsaj ravno prav, da me spravijo v dobro voljo, ko jih vidim Kaj si vi mislite o njih? Je mogoče kaka varianta, da se jih doda še kaj? Če ni vse skupaj praveč zakomplicirano , ampak sej ste vsi strokovnjaki Quote Dogs are not our whole life, but they make our lives whole. Link to comment
RIDDICK Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 Ja itak, da so zakon ! Če jih je pa kekken zbiral Kekken ma itak najbol l33t smajlije kar obstajajo (na msn) ! Pa te je on iskal in so res 1A. Če se počutim zelo zelo dobro je tukaj kak smajli () če se počutim slabo je tudi tukaj en () če mi gre kdo na živce je tudi ta dober (). Skratka vsi, ki jih potrebujem so tukaj in še več ! Kekken Quote Link to comment
kekken3 Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 Hvala. Take misli me opomnijo zakaj mi ni žal truda. Quote Link to comment
Recommended Posts