sebek1 Posted May 1, 2007 Share Posted May 1, 2007 Torej imam en problem, nonstop mi sledi nek lokalnež, modre barve z belo brado, ko greš v darkworld se spremeni v žabo. Zanima me kako se ga rešit, ker nemorm nikamor, ker povsod mi napiše, sem not ne moreš, ker ti sledim. Plz help Quote Link to comment
admins Anduril Posted May 1, 2007 admins Share Posted May 1, 2007 Zdele sem sicer malce out iz tega, ampak - v normalnem svetu ga poizkusi peljati h kovaču ob vasi, ki pogreša svojega kolega. Se mi zdi, da je to, to. Quote Link to comment
sebek1 Posted May 1, 2007 Author Share Posted May 1, 2007 Mogoče malo bol natačno - severno, južno, vzhodno, zahodno - > je kovač v stavbi je na prostem, ker ga ne najdem. Edit: Mooo sem ga našel ql zej mam level 3 sword. Quote Link to comment
admins Anduril Posted May 2, 2007 admins Share Posted May 2, 2007 Ta meč je . Najlepši izmed vseh stopenj, tak lep oranžen. Quote Link to comment
Robben Posted May 8, 2007 Share Posted May 8, 2007 Samo nekaj me zanima. Mi lahko povete par čarov iger A Link to the past, ker nočem kar tako zapraviti točk. Samo zanima me, kaj je na tej igri tak izjemnega. Hvala! Quote Nothing he's got he really needs, 21st century schizoid man! Link to comment
admins Anduril Posted May 8, 2007 admins Share Posted May 8, 2007 - klasičen 2D Zelda gameplay, iz katerega vse izvira, izpiljen do popolnosti - svetovni dungeoni in ogromno število le-teh (12?) - vpeljal idejo dveh paralelnih svetov, iz katere vlečejo vse nadaljne Zelde - izjemna glasba - najbolj kul 'optional' predmeti iz vseh Zeld - grafika, ki še vedno niti slučajno ni zastarala - bi se spomnu še česa, pa nimam časa trenutno Quote Link to comment
Junior Posted May 8, 2007 Share Posted May 8, 2007 Ej, igra je 8 EUR, nimas kaj izgubiti. Saj morda ti bo cudno, kaj ima 2D veze z Zeldami, samo pri meni je pa ravno obratno: kaj ima 3D veze z Zeldami. V glavnem, ne mores se imeti za Zelda fana, dokler vsaj ne probas ALttP, tako kot sem jaz probal OoT. 8 EUR je itak cisto premalo za legalno posedovanje ene najboljsih iger vseh casov. Ce pa hoces ultimativen oldschool, pa nabavi Zeldo 1 za NES. Temu se pa rece KLASIKA. Quote Link to comment
Recommended Posts