Jump to content

Halo 3


RIDDICK

Recommended Posts

Približuje/ nepribljižuje se nam novi del serije Halo. Danes sem dobil email od Gamespot news ( sem narocen na vse news razen, ps2, ps in ps3) in je napisano, kar so zasledili na forumih o halo3. Razvijalci so napisali da se Halo 3 sploh ne bo imenoval Halo 3 vendar bo imel drugi naslov/podnaslov, ki pa še ni znan.

Igra bi naj tudi vsebovala co-op način v kateri bi lahko igrali bolgi 4 igralci, to je malo z primerjavo Ghost Recon 3 Adwanced Warfighter. Vsebovala pa bo tudi tako imenovani "free play". Kaj več sporočim ko bom dobil še kaki mail oz bom pač zvedel kaj novega !

:bowdown: Halo :bowdown:

P.S: res me zanima ta novi naslov/podnaslov.

Pa v glavnem naj se odvijajo debate o igri sami in še če, vezanih z omenjeno igro !

followmeontwitter.png
Link to comment

Hmm....to z Halo3 bo se zanimivo. Pizda, ce ga spedenajo kot je treba in naredijo podobno zadevo kot sta bili prejsni izvedenki bo PS3 nafukal.

Sony namrec pravi, da ce bo launch PS3-ja stal ob launchu Halo3-ja "It might damage the sales."

CONSOLE WAR PWNZORRZZZ!!!!

PS: Sam ce jim pa Halo3 rata zafukat pol znorim in razchef00kam Bungie!

fs.pngMorbidMagic.png
Link to comment

M$ ni tako neumen, da bi postavil Halo 3 ob bok lansiranja PS3. To bi bila aboslutno ena bolj idiotskih potez. Ne rečem, če bi MS do takrat imel inštalirano bazo vsaj 8 milijonov uporabnikov. Pa sej so že sami povedali, da bo H3 prišel, ko bo pripravljen.

Enivej, zelo verjetno ga bomo videli na E3ju. Vsaj tizr trailer.

 

 

Link to comment

Ja pomojem ga zafukal ravno ne bojo, lahko se pa zgodi, da ne bo tako dober/odličen, kakor hočete, kot predhodnik. To pa že zna biti dovoljšen razlog za razočaranje, ker zahteve, pričakovanja fenov so najbrž neverjetne.

Sam menim, da niti ni tako zelo pomembno, ali pride h3 takoj ob izidu ps3. Učinek ali morebitni neučinek bo isti tudi če pride enkrat v obdobju treh mescev po izidu ps-ja, ko bo ta trpel pomanjkanje zalog, ki je pomojem neizbežno.

No kakorkoli, živi bili, pa vidjeli! ;)

For tonight, God is a DJ!

Link to comment

Uh jaz tudi upam, na kaj konkretnega na e3ju, nekaj v smislu 8-10 minutnega gameplaya kot je bilo na e32003 in e32004.

Mislim pa, da pred 2007 ne bo izšel kar je tudi boljše, ker do takrat bom že imel en pošten hdtv. Verjetno pa bo tokrat na 2 dvdjih na 1 enem sp na drugem mp. :)

Link to comment
Ja pomojem ga zafukal ravno ne bojo, lahko se pa zgodi, da ne bo tako dober/odličen, kakor hočete, kot predhodnik. To pa že zna biti dovoljšen razlog za razočaranje, ker zahteve, pričakovanja fenov so najbrž neverjetne.

Sam menim, da niti ni tako zelo pomembno, ali pride h3 takoj ob izidu ps3. Učinek ali morebitni neučinek bo isti tudi če pride enkrat v obdobju treh mescev po izidu ps-ja, ko bo ta trpel pomanjkanje zalog, ki je pomojem neizbežno.

No kakorkoli, živi bili, pa vidjeli! ;)

Good point. :thumbup:

Zame Halo dobesedno pomeni Xbox, pa verjamem (in vem), da ima mnogo ljudi še večje upanje vanj od mene, ki ga, še preden se je sploh kaj slišalo konkretnega, že dolgo imam za velikega mesijo - igro, ki bo, če ne bo prej kakega drugega čudeža, brezpreklicno prisilila k nakupu x360-ke poslednjega dotedaj neprilagojenega lastnika stare Xkište.

Jao, ampak res, nihče si niti ne upa pomisliti, da bi utegnil Halo 3 biti kaj manj kot božanski. :red:

Spet pa, kdor je veliko bil v multiplayer sceni (bržkone vsi največji častilci Hala, saj kampanija več kot toliko res ne more narediti) je gotovo imel možnost spoznati, kakšni frajerji so pri Bungie in da tipi res noro obvladajo in ljubijo svoje delo ter so predvsem grozno zavzeti za to, da je njihov produkt odličen. Seveda, vsakdo ima nekaj zamer, ampak še največji whiner glede Laga/Bugov/Cheatanja/ne-regijskega Matchmakinga mora priznati, da je Bungie uspel ustvariti s Halom 2 na netu nekaj nevidenega in nato še aktivno delal na dolgoročnem izboljšanju izkušnje. :bowdown:

Ja, težko nalogo bo imel Halo 3 in bognedaj, da ne bo neverjeten. Ampak če sploh upam komu zaupati, je to Bungie. :love:

Link to comment

Nicely said! :puppy:

Z vsem se popolnoma strinjam. Seveda si bo treba pripraviti psiho na Halo3 as well, saj ze Halo2 na 720p/1080p/i @ XB360 bojda zgleda fantasticno.

Grafika vem, da bo über, svinjsko, unfuckin'real,... huda za pop*zdit!

In boli me k*rac za SP sam da MP naredijo za all night gaming! U know what i mean? :mwahaha:

fs.pngMorbidMagic.png
Link to comment

Lepo napisano kekken, direktno povzel moje misli.

Grr, jaz že sam vem da me bo med nogami že srbelo, ko bom videl prvo sliko Hala 3, ko bom videl prvi trailer me bo med nogami že orek žulilo, ko pa izide bom pa začel ropat napol mrtve dedke in babice iz bližnjega doma ostarelih, dokler ne napraskam skupaj denarja za tristošestdesetico.

Bungie je pa itak eden redkih razvijalcev, ki mu je vredno zaupati. Edino glede naslednjega single playerja sem v dvomih, ker tisti v dvojki ni dosegal ravno odličnosti prvega, glede zgodbe je skorajda neoporečen (razen konca, ampak ne bi spet o tem), osebno se mi je le zameril s tem da Arbiterja zmeraj postavi v najbolj temen, razbit, in hja no, grd kot galaksije, te se mi ne dopadejo. Masterchiefove stopnje so bile vedno 1A in naduživantske (ulet na drugi Halo s kapsulami, mmmmmm, eden najlepših trenutkov, ki jih igričar sploh lahko doživi). Ampak vseeno, SP iz prvega dela mi je bolj ugajal. Od dvojke sem pričakoval več raznolikosti, ampak ne okoljske, itak te stalno meče iz temnih, majhnih z deli trupel prekritih sobic na sončne plaže, posejane s palmami v kotu pa stoji prelepa ruševina nekega templja. Mislim glede igranja, če se malce zamislimo, je to kar v Halu ves čas počnemo, stalni nedolgočasni hodinaprej karnaž. V trojko bi lahko bi vdelali kaj drugega, recimo napadanje in branjenje položajev, masovne motorizirane napade, in še več sončnih plaž s palmami.

Link to comment

Ojoj resno upam, da bom v 3 igral master chiefa in samo master chiefa, ker ta arbiter mi je bil res debiln. Stopnje z njim so dolgočasne in enolične plus tega mi orožja od covenanta ne ugajajo najbolj, edino plasma pistol mi je qlksi :D:D

No na bungieju poteka ena anketa.

Poll: If Halo 3 WERE made, would you want to play as the Arbiter again? Yes! 21% 8806 Votes

No. 29% 12180 Votes

Yes, and a NEW character also! 36% 14915 Votes

No, but a new different character. 13% 5416 Votes

Moj glas je šel k no, čeprav bi pa rad tokrat v oklepu videl žensko :love:, vsaj za mp bi bla dobra ideja.

Link to comment
  • 1 month later...

Zihr bo neka tezka z achievement-i in z XBL MarketPlace....in valda bo co-op online! Mora bit! V Halo2 je bil...na leak-u 1 tedn prej! :lol: :wtf:

Kar se pa tice zenske v oklepu bi se pa znalo zgodit kaj takega, ker so ze v DoA ufurali MasterChiefico. Sam upam, da bodo kaka nova orozja, ki bodo vsaj do kolen tem...

Ampak...MP...to pa ne morem opisat kako si zelim, da ne zaserejo! :drool:

fs.pngMorbidMagic.png
Link to comment

Pomojem ne bodo zasrali ne MP in ne SP, no za SP malo bolj dvomim.

Glede Multyplayer Co-Op pa je iz strani M$-ja potrjeno da bo moč igrati v 4 prek Live-a Cooperative. Glede novih oožij pa nebi vedel, samo pomojem bodo nova notri, najboljše bi blo vse stara in še nekaj novih in tak pomojem tudi bo.

followmeontwitter.png
Link to comment

Kekken, macro, biggdaddy, sebek against the flood, haha, to bo še smeha. :beer:

Upam samo, da bo sistem iskanja gameov isti in da bo filter delal tak ko je pri 2, nič ni lepšega slišati kot cvilečega američana, ki jamra, da ima lag.

Nevem morem malo te počitnice spet zaigrat halo2 in obudit spomine :lol::lol:

Link to comment
  • 2 weeks later...

www.bungie.net -> Halo3, trailer in stuff

Čeprav ne pokaže dosti, gre za enega izmed najlepših špilov ever, odlično glasba v odzadju še samo pridoda vzdušju, škoda edino, da ni gameplaya, tako kot je bil na prejšnjih e3jih. Zgleda je človeštvo precej v kurcu po videnem. Oh sam kaj, ko verjetno zdaj 6 mescov spet ne bodo nič pokazali.

Nedvomno pa je ta konferenca ownala.

Link to comment
  • 2 weeks later...

Skopirano iz Maila from Game Spot:

As expected, Halo 3 was officially announced and there was a brief trailer shown. Not that big of a deal, right? OK, I'm half-kidding. But the big deal is that apparently the trailer is running in real-time and can be "controlled" to a certain extent. So those visuals are at least somewhat representative of what you can expect from the final game, I guess. I thought it looked pretty cool, and hopefully "finishing the fight" entails big-time battles that take place on Earth, letting them do the whole Doom II "bringing the fight home" thing that I hoped Halo 2 would do more of.

Crackdown was one of my highlights of the entire show. This game from Real Time Worlds has a real GTA-like vibe to it, but you play as a superhuman type guy that's out enforcing the law by jumping really high, tossing cars at dudes, and all types of other ill business. Games like these always come down to the mission design, which we didn't see much of, but the world certainly looks interesting. Plus it has co-op!

Nič novega v bistvu o Halo 3, vsaj zame ne, ker sem na tekočem ponavadi o H3.

Lp

followmeontwitter.png
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.