SlashSpeed Posted May 2, 2007 Share Posted May 2, 2007 Na netu sem že dolgo nazaj slišal nekaj o prihodu Call of Duty 4, zdaj pa sem močno zmeden ker je izšel Call of Duty za PSP. Zanima me če je to Call of Duty 4 in če ni, me zanima če se kakšnemu človeku sanja kje se bo CoD4 odvijal in kdaj bo izšel. :bowdown: Quote Link to comment
TriGGer Posted May 2, 2007 Share Posted May 2, 2007 CoD4 ni tisti cod za PSP, za štirko pa je prek kratkim izšel prvi uradni trailer, maš povezavo tud med novicami na KSi. Glede release date-a pa še nihče ne ve nič... Quote Link to comment
č.u.k. Posted May 2, 2007 Share Posted May 2, 2007 bo Call of Duty 4 in bo izšel za X360, PS3 in PC, v malo drugačni obliki pa najbrž še na Wii, PS2, DS in PSP. Quote Link to comment
SlashSpeed Posted May 2, 2007 Author Share Posted May 2, 2007 O NE!!!!!! pa ne to! pa to bo isto kot battlefield 2 ali american army. Pa sem planiru na eno drugo svetovno vojno s kakšnimi norimi misijami... to so pa res zasrali :doh: pa multiplayer bo pomojem isti kot AA ali BF2, sam da maš mal vec življenja(ni omejeno kot pri cod2)..sam res BED :doh: :doh: :doh: :doh: Quote Link to comment
nintendek Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 ej a mogoče kdo ve kdaj bo izšel... ...moj brat je zelo nestrpen ostale tri je že obrnil. Quote Evo moja spletna stran: http://www.freewebs.com/nintendek KSi to smo mi, KSi to ste vi, KSi to smo vsi. KSi- the best slovene web page and forum Link to comment
SolidG Posted May 4, 2007 Share Posted May 4, 2007 Bo še nekaj čakanja vmes. Sam sem tudi mislil, da bodo postopoma obdelali vojna obdobja. Po drugi strani pa me takšen preskok nič ne moti. Quote Link to comment
TriGGer Posted May 4, 2007 Share Posted May 4, 2007 Jaz bi mel rajši vietnamsko vojno ampak ok, boljše to kot nič... Quote Link to comment
č.u.k. Posted May 4, 2007 Share Posted May 4, 2007 Kar se Vietnama tiče je tu še malo stari in hroščati, a raznoliki in zabavni prvi (dvojka je poden oz. dobra samo prek mreže) Vietcong. + kul multiplayer. Probaj, če še nisi Quote Link to comment
TriGGer Posted May 4, 2007 Share Posted May 4, 2007 Enko sem že obrno, dvojka pa se mi je zasmilima do te mere da jo rajši pustim na miru... ful slaba zgleda po slikah pa opisih, pa mi niti ni do tega, da bi jo probal... Zato pa bi rad da bi se recimo EA al pa Activision spravo polek pa bi eno kul igro v tem slogu sestavo... Quote Link to comment
mlaky Posted May 6, 2007 Share Posted May 6, 2007 Enko sem že obrno, dvojka pa se mi je zasmilima do te mere da jo rajši pustim na miru... ful slaba zgleda po slikah pa opisih, pa mi niti ni do tega, da bi jo probal... Zato pa bi rad da bi se recimo EA al pa Activision spravo polek pa bi eno kul igro v tem slogu sestavo... dvojka je bla IMO najbolša Quote NinjaKlan si lahko Bombo v rit vtakne Link to comment
č.u.k. Posted May 6, 2007 Share Posted May 6, 2007 Dvojka je bila po singleplayer načinu čisti poden. In to ni neko subjektivno mnenje ampak dejstvo Multiplayer je pa bil baje kar dober, samo nas je veliko igralo kar demo, celo onih s polno verzijo Quote Link to comment
admins matej1990 Posted May 6, 2007 admins Share Posted May 6, 2007 CoD2 Multiplayer mode... ZAKON! Še zdaj ga igram, čeprav se ga hitro naveličam. 1× na mesec pa prav paše, posebej če jih je po 5 na Team speaku in se pogovarjamo. Pol pa si pravimo drug drugemu kje je kateri sovražnik, pa smo sumljivi. Pol pa te kličejo "Cheater". xD Je pa res, da ma CoD2 dokaj dober zvok. K temu pa pripomore zvočna kartica Creative Sound Blaster X-fi Elite Pro in pa slušalke Sennheiser PC 160. :ihih: VSE se sliši, razen če nasprotnik ve, da ne sem šprintat po mapi in previdno hodi skozi grme ter po stopnicah. xD Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
č.u.k. Posted May 7, 2007 Share Posted May 7, 2007 Um, zgleda da sta malo zgrešila offtopic, s TriGGerjem sva se pogovarjala o Vietcongu Ker pa že omenjaš večigralski COD2, pa nekako moram omenit Red Orchestro, online WWII igra, ki pomete s COD-om, čeprav je igralno (zelo) zahtevna in kot taka neprimerna za mlajše in one, ki hočejo instant akcijo. Obstaja pa tudi kot mod za UT2004, kot je bila sprva mišljena. Quote Link to comment
č.u.k. Posted May 7, 2007 Share Posted May 7, 2007 http://www.redorchestragame.com/index.php?categoryid=5 Quote Link to comment
Guest VARI44 Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 PO MOJEM COD4 ŠE KR NEKI CAJTA NAU PRŠLA. VARI44 Quote Link to comment
SlashSpeed Posted June 10, 2007 Author Share Posted June 10, 2007 PO MOJEM COD4 ŠE KR NEKI CAJTA NAU PRŠLA. VARI44 wtf? še na tej temi?! in s takim tonom?! a lahko prosim nehaš teme zasmradevati in drekati pa mislim da bi se drugi z mano strinjali ker daješ bedne poste...a ne? :thumbup: lp, DSmadfan Quote Link to comment
kratos... Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 ta COD4 so res ful zasral , zdej pa ne bodo sli vec nazaj ker ko so enkrat v ovejsem casu je ze logicno da ne boo naredili cod 5 spet v 2 svet vojni , tko da so se zasral da se ne morjo bol, igro bi ocenil z 2/10 zto ker mam takih igrc ze polno glavo in so mi ful boooooring ! Quote Link to comment
Witch_King Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 Pomojem bi bilo boljše če bi se presedlali v Vietnam kot pa v sedanjost Quote Link to comment
SlashSpeed Posted June 12, 2007 Author Share Posted June 12, 2007 to imate čisto prav....malo še mankjka pa bo call of duty 5 v prihodnosti..kot BF 2145...pol bom pa kozlal :disbelief: čeprav..zame bi bilo še v vietnam malo preveč naprej, v 2. svetovni vojni je bilo še ogromno drugih bitk. activision pa bi lahko novo igro naredil po resnični zgodbi ( tko k BiA). pa da ne omenjam 1. svetovne vojne, k so jo vsi izpustili kot da ni obstajala :doh: lp, DSmadfan Quote Link to comment
Witch_King Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 Ja COD v WW1 bi bil odličen, kot bosanec bi butal sovražnike z buzdovani :bringiton: Quote Link to comment
H5n1 Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 CoD v ww1 bi bil beden ker je je bila prva svetovna vojna pozicijska vojna in spil nebi bil zanimiv Res bi pa lahko naredili nekaj na foro Vietnam Lahko pa bi se preselili iz Z fronte na V Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
Guest juice Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 vietnam lol... pol ze bolse da nardijo neko igro na temo korejske vojne al pa vojne za pacifik... džungla pa run'n'gun :ihih: Quote Link to comment
Sasuke Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 jaz mam pa en problem s COD 4. v četrtek se mi je naredlo da sem šu v igro in mi je uno slikco od COD 4 ene 2 minuti kazalo to se mi pa zdej vsakič dogaja pa nevem zakaj in isto je pri COD 2 pa je prej vedno normalno delalo(mam 2gb ram 3700+ 7800gt,...) Quote [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment
Sasuke Posted December 15, 2007 Share Posted December 15, 2007 kaj res noben ne ve????? a je kaki program ki bi to popravil??? Evo tole mio kaže kake 2 minuti Ko mi to kaže pa če prtisnem print screen pa prilepim sliko v slikarja pa rata tole Quote [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment
Recommended Posts