dimushi Posted May 2, 2007 Share Posted May 2, 2007 Trenutno imam 3.40 OE-A firmware in mi je delal male preglavice z igro GTA: Vice City Stories in Gun: Showdown. Sedaj sem zrihtal to vse ampak me zanima kater firmware je najboljši, da bi vse delalo perfektno, vse igre pa to...? LP Quote Link to comment
lukidd Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 3.40OEa ni ravno najboljši, ker je moral DAX veliko tvari kombinirati. ampak je vseeno zelo dober. najboljši bi bil po mojem mnenju 3.03OEC, ker je prvi imel možnost menjave ikon kar preko rekoveri menija Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
kekken3 Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 Se strinjam z Lukiddom. 3.03 EC je perfekten, medtem ko že 3.10 ima velik problem z nekaterimi igrami in dodatno vsebino njih, kot je recimo Wipeout Pure. Ta čisto štrajka in dodatne proge se vidijo frijoličasto in sploh nočejo delat, kar je groza za nekoga, ki jo redno nažiga. Seveda problem ni bil odpravljen v nobeni sledeči verziji, ne uradnega, ne custom firmwareja, kar pomeni, da je Wipeout Pure zares podprt le do 3.03, naprej pa ne dela več (ironija, saj je bil prva igra za PSP in po mojem mnenju tudi najboljša, najbolj dodelana in najbolj killer app sploh za konzolo). Zgleda, da bom kar ostal na 3.03. :annoyed: Quote Link to comment
MaTiCeK Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 Wipeout Pure sicer nimam in ga tudi nisem nikoli igral, saj me vsa serija pusti rahlo hladnega. Arkadne dirkacine imam sicer rad, a me Wipeout zaradi futuristicnega izgleda ni nikoli zares pritegnil (takisto me ni nintendov F Zero). Zanima pa me, ce se napake pojavljajo tudi na uradnem firmwareu visjem od 3.03 al samo na DA? Quote Digitalni šepet Link to comment
kekken3 Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 Seveda problem ni bil odpravljen v nobeni sledeči verziji, ne uradnega, ne custom firmwareja Ne ne, na vseh. Sony je kriv, ne DAX. :doh: Glede Wipeouta, sem jaz bil le hardkor fan starih s PSXa (še to le prvih dveh). Nato dolgo nič, saj je tudi Fusion za PS2 bilj bolj slab. Potem sem malo poskusil Pure pri kolegu, ki je bil že čisto obseden in ok, mi je bila prav mučna. Vsak drek te ustavi, nasploh ni šlo tako lepo in gladko kot recimo 2097. No, potem sem igri vendarle dal še eno (dobesedno zadnjo) priložnost in evola, nikakor mi ni žal. Sprva je mučno, ker je fizikalni vozni model prekleto natančen, a s časom vidiš tudi, da je prekleto konsistenten in ko se navadiš drvet ter se ti zdi Phantom (zadnja, božjastno hitra klasa) edina zaresna klasa, po možnosti odkriješ veselje multiplayerja (Xlink ali kar wireless offline) in dojameš, da je AI tukaj eden najboljših, najbolj pravičnih in najbolj izzivalnih sploh v vseh dirkačinah, kar naredi že single player turnirje prekleto uživantske, si hooked for life. Quote Link to comment
MaHe Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 Uporabljal sem 3.10 in sedaj 3.40. Nikoli nisem imel problemov, je pa res, da več ali manj imam PSP zgolj in le za homebrew. Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
kekken3 Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 Mislim, da je največkrat problem z dodatno (downloadable) vsebino za igre in saj, malo teh štrajka in morda ne vse tako hudo kot Wipeout Pure. Ampak če si slučajno velik fan glih kakega takega naslova, se s prehodom na višjo verzijo zafrkneš, če pa upgrejdaš z uradnim, neodstranljivim firmwarejem, pa si fucked. Quote Link to comment
lukidd Posted May 4, 2007 Share Posted May 4, 2007 meni je 3.40OE tako zj***l PSP, da bom v prihodnjih dneh naredu walmart trick. pika stop Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
Recommended Posts