Jump to content

Najboljši firmware?


dimushi

Recommended Posts

Se strinjam z Lukiddom. 3.03 EC je perfekten, medtem ko že 3.10 ima velik problem z nekaterimi igrami in dodatno vsebino njih, kot je recimo Wipeout Pure. Ta čisto štrajka in dodatne proge se vidijo frijoličasto in sploh nočejo delat, kar je groza za nekoga, ki jo redno nažiga. Seveda problem ni bil odpravljen v nobeni sledeči verziji, ne uradnega, ne custom firmwareja, kar pomeni, da je Wipeout Pure zares podprt le do 3.03, naprej pa ne dela več (ironija, saj je bil prva igra za PSP in po mojem mnenju tudi najboljša, najbolj dodelana in najbolj killer app sploh za konzolo). Zgleda, da bom kar ostal na 3.03. :annoyed:

Link to comment

Wipeout Pure sicer nimam in ga tudi nisem nikoli igral, saj me vsa serija pusti rahlo hladnega. Arkadne dirkacine imam sicer rad, a me Wipeout zaradi futuristicnega izgleda ni nikoli zares pritegnil (takisto me ni nintendov F Zero).

Zanima pa me, ce se napake pojavljajo tudi na uradnem firmwareu visjem od 3.03 al samo na DA?

Link to comment
Seveda problem ni bil odpravljen v nobeni sledeči verziji, ne uradnega, ne custom firmwareja

Ne ne, na vseh. Sony je kriv, ne DAX. :doh:

Glede Wipeouta, sem jaz bil le hardkor fan starih s PSXa (še to le prvih dveh). Nato dolgo nič, saj je tudi Fusion za PS2 bilj bolj slab. Potem sem malo poskusil Pure pri kolegu, ki je bil že čisto obseden in ok, mi je bila prav mučna. Vsak drek te ustavi, nasploh ni šlo tako lepo in gladko kot recimo 2097. No, potem sem igri vendarle dal še eno (dobesedno zadnjo) priložnost in evola, nikakor mi ni žal. Sprva je mučno, ker je fizikalni vozni model prekleto natančen, a s časom vidiš tudi, da je prekleto konsistenten in ko se navadiš drvet ter se ti zdi Phantom (zadnja, božjastno hitra klasa) edina zaresna klasa, po možnosti odkriješ veselje multiplayerja (Xlink ali kar wireless offline) in dojameš, da je AI tukaj eden najboljših, najbolj pravičnih in najbolj izzivalnih sploh v vseh dirkačinah, kar naredi že single player turnirje prekleto uživantske, si hooked for life. :hyper::hyper::hyper:

Link to comment

Mislim, da je največkrat problem z dodatno (downloadable) vsebino za igre in saj, malo teh štrajka in morda ne vse tako hudo kot Wipeout Pure.

Ampak če si slučajno velik fan glih kakega takega naslova, se s prehodom na višjo verzijo zafrkneš, če pa upgrejdaš z uradnim, neodstranljivim firmwarejem, pa si fucked. :tard:

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.