JSDJack Posted October 17, 2011 Share Posted October 17, 2011 Živjo! Po kakšnem tednu premora od igranja xbox-a se zopet spravim k igranju in ko se hočem Sign in-at mi napiše sledeče: Your Xbox LIVE membership information isn't valid. Please use a profile that contains a valid mambership or recover your profile from Xbox LIVE. Grem na stran xbox.com/live in se vpišem s svojim emailom in geslom in me prijavi kot NonzeroJuggler4???? Wtf to sploh ni moj account!!! Moj gamer tag je JSDJack gamerscore je 2915 točk pa še okol 3500 microsoft pointsov sem imel na računu!!!!! Kaj bi se lahko zgodilo??? Dejte mi prosm pomagat!!! Hvala Quote Link to comment
Bessie Posted October 17, 2011 Share Posted October 17, 2011 Morda so ti shekali account Quote Link to comment
JSDJack Posted October 17, 2011 Author Share Posted October 17, 2011 a se je to že komu zgodil? al sem res prvi na tem forumu? Quote Link to comment
Zurbum Posted October 18, 2011 Share Posted October 18, 2011 Se je. Kolegu v soboto... A si imel kakšno enostavno geslo ali pa si ga kam vpisoval? Quote Retired achievement whore! Link to comment
JSDJack Posted October 18, 2011 Author Share Posted October 18, 2011 geslo sm meu za xbox, paypal pa za en mail drgač ga pa nism nikamor vpisoval pa ni bil lahek so ble pa same cifre Quote Link to comment
Zurbum Posted October 18, 2011 Share Posted October 18, 2011 Res čudno, na xbl-ju sta oba accounta - torej ni šlo za rename tvojega. Vprašaj na xbox.com, čisto možno je, da gre za tehnično težavo, čeprav še nisem slišal za podoben primer. Quote Retired achievement whore! Link to comment
JSDJack Posted October 18, 2011 Author Share Posted October 18, 2011 sem vprašal in so mi povedal da mi ne morejo pomagat prek maila zaradi varnosti... in so rekl nej jih pokličem :/ sm se spravu klicat tiste cifre k so navedene in sm dal uspredi 0044 za anglijo kodo sam ni prjel! še predno je zavrtel vse številke je začelo piskat ta številka ne obstaja. tko da tudi tukaj bi prosil če je že kdo kdaj klical v anglijo na xbox support se priporočam za številjko oz kaj moram vse vtipkati da bo klicalo! Quote Link to comment
Zurbum Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 sem vprašal in so mi povedal da mi ne morejo pomagat prek maila zaradi varnosti... in so rekl nej jih pokličem :/sm se spravu klicat tiste cifre k so navedene in sm dal uspredi 0044 za anglijo kodo sam ni prjel! še predno je zavrtel vse številke je začelo piskat ta številka ne obstaja. tko da tudi tukaj bi prosil če je že kdo kdaj klical v anglijo na xbox support se priporočam za številjko oz kaj moram vse vtipkati da bo klicalo! A si dal 0044 spredaj in odvzel prvo nulo njihove cifre? npr. 041 555-666 je kot international definirana kot +386 41 555-666. Quote Retired achievement whore! Link to comment
JSDJack Posted November 4, 2011 Author Share Posted November 4, 2011 Jp. Shekali so mi account! Klicov na Xbox pa so rekl da bo trajal en mesec da mi vse podatke nazaj naštimajo... Sux pa glih zdej k so novi špili začel vn prhajat!!! Quote Link to comment
JSDJack Posted November 24, 2011 Author Share Posted November 24, 2011 Evo moj account je back to normal... so me pa olajšali za 3500ms pointsov! Quote Link to comment
Zurbum Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Evo moj account je back to normal... so me pa olajšali za 3500ms pointsov! Važno, da si dobil nazaj account. Si mogoče pogruntal, od kod jim usr/password? Quote Retired achievement whore! Link to comment
JSDJack Posted November 25, 2011 Author Share Posted November 25, 2011 ne nč nism zvedu. Bom pa od zdej naprej skos password menov da se ne zgodi spet kej tazga! Quote Link to comment
Kauko Posted November 27, 2011 Share Posted November 27, 2011 ne nč nism zvedu. Bom pa od zdej naprej skos password menov da se ne zgodi spet kej tazga! Sam sem imel sredi poletja enak primer. Vdrli v račun, preko paypala nabavili za 100€ točk. Vse sem uredil v 24 urah. Edino M$ je malo pobiksal ko mi je vrnil denar na paypal prej kot je paypal storniral naročila in sem imel vsaj 2 meseca na paypal računu 50€ in po nekaj mailih se je M$ odločil da jih vzame nazaj. No, do novembra sem mislil da so mi vse uredili kot treba, a ko sem hotel nadgraditi LIVE sem ugotovil oziroma po uri in pol na telefonu z UK M$, so prišli do ideje, da je račun še vedno omejen. No, po enem mesecu so mi uredili tudi to. Sam tudi nisem imel pojma od kod bi jim prišel v roke moj pass, ker sem ga uporabljal samo na xboxu. M$ seveda povdarja 100x da xboxa ni možno shekati, tako da mi je ostala edina razlaga, da sem uporabil enako uime in kodo na nekem bednem forumu(na redkem sem registriran...) Tako da, čuvajte te passworde... Quote Link to comment
suhi_SLO Posted December 26, 2011 Share Posted December 26, 2011 (edited) Oni vdrejo v tvoj HOTMAIL in ne xbox. To je že davno znano. Edited December 26, 2011 by suhi_SLO Quote Link to comment
Kauko Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 Oni vdrejo v tvoj HOTMAIL in ne xbox. To je že davno znano. Kaj jim koristi moj hotmail, če ga nimam na xbox? Edino če misliš live(ki ni hotmail) račun, to pa je enako kot da bi v xbox. Quote Link to comment
urqlle Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 LP A mi lahko nekdo pove, kako popravim podatke o naslovu xbox live računa, očitno sem nekaj zaj....ko sem ustvarjal račun in sem prijavljen pod Ameriški naslov, rad pa bi bil pod UK, kje se da to spreminjat??? HVALA Quote Link to comment
Bessie Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 (edited) Če s eprav spomnim sem tomuredil preko PC-ja in je bilo neverjetno zakomplicirano, takšna "malenkost" pa tak pain in the asss, ne vem morda je zdaj kaj lažje. Sem pa uporabljal na Xboxu svoj Live račun, enak kot za MSN itd... in tam nekje globoko v nastavitvah je bila opcija za spremembo države.... Se mi zdi, da je pa samo za XBL skoraj nemogoče in moraš kreirati nov račun oz. moraš kontaktirati direktno podporo... in nekaj se baje da nekaj zmutiti z migracijo računa... Edited December 29, 2011 by Bessie Quote Link to comment
Zurbum Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 LP A mi lahko nekdo pove, kako popravim podatke o naslovu xbox live računa, očitno sem nekaj zaj....ko sem ustvarjal račun in sem prijavljen pod Ameriški naslov, rad pa bi bil pod UK, kje se da to spreminjat??? HVALA Tako na hitro, bi rekel, da se ne da oz. je zakomplicirano kot Bessie pravi. Naslov lahko spreminjaš, državo mogoče, dvomim pa, da lahko sam account. Quote Retired achievement whore! Link to comment
Recommended Posts