oklepnjak Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 Tarrantino and Rodruigez are back, this time back to back. Kakorkoli kombinacija dveh filmov (bojda cel film traja več tri ure), (Death proof in Planet terror), v stilu starih poceni hollywoodskih grozljivk. Vmes se bodo vrteli trailerji za fake filme. Nastopal bo cel kupek znanih igralcev od Brucea Willisa, Nicholasa Cageja, ter seveda vedno prisotnega Dannyja Treja, spet bo igral Tarrantino sam, skratka filmska poslastica bo to, oziroma že je le v Sloveniji ga še ni in tudi napovedan še ni. Šit. http://www.grindhousemovie.net/ Quote Link to comment
TriGGer Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 Ej to bo po moje killer movie... Nicholas Cage je itak špica, pa Tarantinov humor... to pa grem gledat, pa magari sam Sem malo gledal na www od koloseja, pa ga ni niti med napovedmi še... however, je enih par dobrih filmov, naprimer 3. del Shreka, pa Ocean's 13, kr hitro bojo 3. pirati s Karibov itd itd... Quote Link to comment
oklepnjak Posted May 6, 2007 Author Share Posted May 6, 2007 Okej zdaj je znano več podrobnosti o tem. Zlasti neprijetnih. Oziroma le neprijetnih. Film bo v neangleškogovorečeih deželah predvajan ločeno, kar je najbolj kapitalistična fora ever, zdaj bom plačeval dve vstopnici namesto ene, sledi seveda poceni izgovor da evropejci ne poznamo doublefeature filmov. Internet je že poln zlobnih odzivov :evil: :evil: V slovenjske kinematografe pride šele avgusta, oziroma zdaj le njen prvi del Death proof in nato še septembra Planet terror. Me angry. Quote Link to comment
Recommended Posts