MaHe Posted May 4, 2007 Share Posted May 4, 2007 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... 0108922790 Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
MaTiCeK Posted May 4, 2007 Share Posted May 4, 2007 Malce je se hiter, a vseeno nice za zbiratelje. Sam takega DSa ne bi vlacil okol, sem bolj pristas enostavnih in sleek dizajnov. Quote Digitalni šepet Link to comment
admins Anduril Posted May 4, 2007 admins Share Posted May 4, 2007 Hm, vsaka mu čast za idejo in izvedbo, ampak sam rezultat mi pa sploh ni všeč. Zlato-črna barvna kombinacija je čudna, kovinski simbol pa, kolikor je že kul, v praksi izjemno zakomplicira stvari. Saj vem, da tak DS niti ni namenjen normalnemu igranju, ampak za dekoracijo, se pa za isti denar najde mnogo bolj kul Zelda artikle. Meni se je zdel uradni Nintendov Zelda GBA SP za pogledat precej lepši, trikrat bolj enostaven in predvsem poceni. Quote Link to comment
Recommended Posts