Jump to content

pomoč: internet in wii

Guest cxa

Recommended Posts

Guest cxa

Že teden dni si lastim Wii-ja in že skrajni čas je da ga povežem na internet. Toda tukaj nastopi težava. Ko v nastavitvah za wireless connection dam "search for an access point" mi jo lepo najde me vpraša za WPA-PSK geslo. Ga vpišem, shranim nastavitve in zaženem test. po nekaj sekundah mi vrze error code 51330

router: ASUS WL500G-Premium

plx for help!

• admins

Hmm... Sem pogledal malo po netu: Error Codes 51330 - 51332

Mogoče najdeš kaj pametnega.

Če maš na Wii-ju pod "Country" nastavljeno na Slovenia, spremeni na Great Britain ali katero koli drugo državo, kjer je že intenretna podpora za Wii-ja!!! :china:

PS: upam, da se bo Nintendo spomnil na Slovenijo in ji naredil internetno podporo. :crossfingers: Stem bi se prodaja Wii-jev verjetno zvišala. :) Pa še Everybody votes channel bi bil zanimivejši. :ihih:

PSN & Xbox LIVE: NowickySLO

NowickySLO.png

• 3 weeks later...
  • admins

Če boš samo resetiral router (as in izklopil elektriko ali kaj podobnega), se admin password prav gotovo ne bo nič spreminjal. Za spremembo administrator gesla se moraš ponavadi s trenutnim admin geslom logirati v router in ga potem tam spremeniti, ozr. naštimati, da se zadeva preklopi na tovarniške nastavitve (a.k.a. factory settings).

Če boš samo resetiral router (as in izklopil elektriko ali kaj podobnega), se admin password prav gotovo ne bo nič spreminjal. Za spremembo administrator gesla se moraš ponavadi s trenutnim admin geslom logirati v router in ga potem tam spremeniti, ozr. naštimati, da se zadeva preklopi na tovarniške nastavitve (a.k.a. factory settings).

To pa ne verjamem. Kaj je potem zadeva za odmet, če pozabiš geslo?

Ne, ne... Sigurno "hard reset" obnovi vse default nastavitve, vključno z geslom. Konec koncev moraš modem fizično resetirat kar pomeni, da si ga lastiš(v večini primerov) oz. z njim lahko upravljaš, ker imaš dostop do njega.

Restart, reboot, soft reset je pa drugače. Tam pa itak rabiš geslo, plus nastavitve ostanejo iste, če si jih shranil.

BellerophonMPI.jpg

kaj pa ce bi si kupil nov router in bi ga nekam prkljucu in bi mi pol delalo ne ? pa se brez kode bi bil ker nebi nc nastimaval ??? kako bi lahko to nastimal potem da bi kupljeni router povezal na comp in bi se pol z wii-jem povezal na drugi router ?

aja kaj pa ce bi kupil wi-fi kljuc potem bi rabil se zmeraj geslo ?

• admins
To pa ne verjamem. Kaj je potem zadeva za odmet, če pozabiš geslo?

Ne, ne... Sigurno "hard reset" obnovi vse default nastavitve, vključno z geslom. Konec koncev moraš modem fizično resetirat kar pomeni, da si ga lastiš(v večini primerov) oz. z njim lahko upravljaš, ker imaš dostop do njega.

Restart, reboot, soft reset je pa drugače. Tam pa itak rabiš geslo, plus nastavitve ostanejo iste, če si jih shranil.

Ja, razlika je med hard resetom in normalnim - jaz sem imel tokrat v buči samo klasični reset, da zadevo pač izklopiš iz elektrike (ali ponucaš gumb, če ga ima za to). :tard:

Hard reset bi pa moral resetirati vse nastavitve na default vrednosti, torej tudi admin user/pass.

kratos: glede na tvoja vprašanja se mi dozdeva, da nisi ravno majstor v postavljanju wifi mrež in nastavitev povezanih s tem, tako da bi mogoče ti res raje rekel komu drugemu, da ti to spedena. :objem:

delujeeee !!!!!!! :hyper::hyper::hyper::hyper::hyper:

resetiral sem router in ga spet ponovno nastimal in vse deluje kot prej , samo se par inf. bi rad zvedel :D

1. pri tistih mii mi zmerej ko grem tja drgam napise look likes there's nobody here , da ni nobenga tam , kaj morm nardit da bom vidu kje so ljudje oz. da bom prisel med "ljudi" ???

2. kje zvem tisto kodo al kaj da lahko upišeš in imaš pol prjatla al kaj ?

To get your friend code, turn on your Wii, and from the main menu go to the messages icon in the bottom right, then click on "create message" on the bottom left, then finally click on "address book." Your friend code will be listed there.