admins matej1990 Posted March 31, 2017 admins Share Posted March 31, 2017 Meni ne. Je pa res, da vedno hodi po robu liniji za odpis. Ravno tolko da ni prestopila črte. DOLGO je bil Joffrey vodilni in to res brez konkurence. Potem mi je vedno bolj živce pil High sparrow s to njegovim poslanstvom in zahrbtnostjo, ki mi je res hitro dopizdlo. Zdaj pa mislim da bo Cersei prestopila out linijo za odpis. Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
conali Posted March 31, 2017 Share Posted March 31, 2017 High Sparrow je ql, smo vsaj Cersei videli nago Quote Link to comment
admins matej1990 Posted March 31, 2017 admins Share Posted March 31, 2017 Nisi, ker je gole scene igrala ena druga v walk of shame. Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
conali Posted March 31, 2017 Share Posted March 31, 2017 Pa dobro, sej Daenerys je imela tudi dvojnico pa nisem bil nič prikrajšan s tem Eyes see what they want to see Quote Link to comment
admins matej1990 Posted March 31, 2017 admins Share Posted March 31, 2017 Tisto ko zakuri ogenj v oni slamnati krčmi je bila ona in ne njena dvojnica. Emilia Clarke confirms her nude scene does not feature a body double in latest Game of Thrones 1 Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
conali Posted March 31, 2017 Share Posted March 31, 2017 Mnja, malo je double malo ni Mogoče se malo zredila v zadnjih letih pa je rabla dvojnico http://www.maxim.com/entertainment/daenerys-game-of-thrones-body-double-2016-6 1 Quote Link to comment
TheRealDeal Posted March 31, 2017 Share Posted March 31, 2017 Zato pa ste vsi napaljeni na to serijo 1 Quote Link to comment
admins matej1990 Posted April 1, 2017 admins Share Posted April 1, 2017 Jup, takšne zadeve zelo pripomorejo k gledanosti. Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
admins japanboy Posted May 3, 2017 admins Share Posted May 3, 2017 (edited) Napovednik za Marvelovo serijo Defenders na Netflixu: Drugače pa Nirvana. Aja, serija pride na Netflix 18. avgusta. Elektra je beeeeek. Edited May 3, 2017 by japanboy 4 Quote Link to comment
admins Anduril Posted May 4, 2017 admins Share Posted May 4, 2017 Jao, midva sva uspela pogledati Daredevila pa pol Jessice Jones ... kje naj do avgusta pregurava še skozi Lukea Cagea in Iron Fista. Cagea je gledal kdo tle? Je res precej drugačen stil serije kot DD/JJ? Quote Link to comment
admins matej1990 Posted May 4, 2017 admins Share Posted May 4, 2017 Ja, Cage je dober. Na koncu je prav carski. Rabi edino malo časa na začetku, da se se zadeve nastavijo. Ni čisto drugačni, je pa vseeno drugačni. Irona pa mi še ni uspelo pogledat. Sem pogledal samo prvo epizodo. 1 Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
admins japanboy Posted May 4, 2017 admins Share Posted May 4, 2017 Jaz moram "Bombažkousta" še gledat. 1 Quote Link to comment
Bartala Posted May 4, 2017 Share Posted May 4, 2017 Mislim, da mi je Luke Cage bila celo najboljša Netflix Marvel serija Pa za Jessico komaj čakam nadaljevanje 1 Quote Link to comment
admins japanboy Posted May 11, 2017 admins Share Posted May 11, 2017 (edited) Upam, da ne pokvarijo te serije: :-s Sicer pa na TV ekrane prideta še Deadpool in Judge Dredd TV seriji. Edited May 11, 2017 by japanboy Quote Link to comment
admins matej1990 Posted May 17, 2017 admins Share Posted May 17, 2017 Navedek Production has begun on a new Netflix television series based on Andrzej Sapkowski's Witcher Saga. It has nothing to do with video game maker CD Projekt Red. Author Andrzej Sapkowski, meanwhile, will be a creative consultant for the series. "I'm thrilled that Netflix will be doing an adaptation of my stories," he said in a press release quote, "staying true to the source material and themes that I have spent over 30 years writing. I'm excited about our efforts together as well as the team assembled to shepherd these characters to life." The Witcher Netflix series begins production 2 Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
admins japanboy Posted May 24, 2017 admins Share Posted May 24, 2017 (edited) GOT napovednik za 7. sezono: Edited May 24, 2017 by japanboy 1 Quote Link to comment
admins matej1990 Posted May 25, 2017 admins Share Posted May 25, 2017 Hudi (ne) spoiler. Datum zacajhnan! Cersei bo po moje v tej sezoni res imela hudo vlogo. Takšno ki ji najboljše pristoji. In upam da KONČNO na polno unleashajo Krak... Dragonse! 1 Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
admins matej1990 Posted May 25, 2017 admins Share Posted May 25, 2017 Castlevania na Netflixu! Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
admins matej1990 Posted June 5, 2017 admins Share Posted June 5, 2017 Včeraj testno pogledal prvo epizodo, nato pa nisem mogel nehati. 13 reasons why = čisti Life is Strange vibe! Podobnosti je toliko, da kar glava peče. Dejansko bi serijo z lahkoto lahko poimenovali Life is Strange. In ker mi je bila igra zelo všeč, mi je bila tudi 13 reasons why izredno všeč. Včeraj sem namreč pogledal kar vse dele naenkrat. Že takoj v prvi epizodi vidiš ogromno podobnosti, nato pa se le te nadaljujejo skozi celotno serijo. In kot vidim je ogromno ljudi, ki je opazilo to podrobnost med serijo in igro: Teorija kaosa in butterfly effect, življenje v ameriškem srednješolskem kampusu, novo priseljeno dekle, izginotje osebe, nasilje, prijateljstvo, ljubezen, odkrivanje in raziskovanje, mističnost, kasete vs polaroid, skladbe v seriji (v igri so mi vseeno boljše ), EMOTIONS! Čisti emocionalni rolerkoster! Toplo priporočam, če vam je všeč resna teenage tematika z dramo in misterijem. BTW Potrjeno je tudi že nadaljevanje. Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
BuffaloSLO Posted June 5, 2017 Share Posted June 5, 2017 (edited) Pa tako lep dan je bil vceraj... Edited June 5, 2017 by BuffaloSLO Quote Link to comment
admins matej1990 Posted June 5, 2017 admins Share Posted June 5, 2017 Če si spustil rolete, potem je bil idealen za Netflix. Sem začel gledat tam nekje opoldan, tako da sem videl tudi nekaj sonca. Videl, ne pa izkusil. Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
admins japanboy Posted June 21, 2017 admins Share Posted June 21, 2017 #winterishere Quote Link to comment
admins matej1990 Posted June 22, 2017 admins Share Posted June 22, 2017 Zgleda da bo poletje hladno! Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
admins japanboy Posted June 22, 2017 admins Share Posted June 22, 2017 V GOT ja. V SLO ne! Quote Link to comment
admins japanboy Posted July 8, 2017 admins Share Posted July 8, 2017 Prvi naslovi so znani kot tudi mini opis epizod - prvih treh. Episode #61: “Dragonstone” Aires: July 16 Jon (Kit Harington) organizes the defense of the North. Cersei (Lena Headey) tries to even the odds. Daenerys (Emilia Clarke) comes home. Written for television by David Benioff & D. B. Weiss; directed by Jeremy Podeswa. Episode #62: “Stormborn” Aires: July 23 Daenerys (Emilia Clarke) receives an unexpected visitor. Jon (Kit Harington) faces a revolt. Tyrion (Peter Dinklage) plans the conquest of Westeros. Written for television by Bryan Cogman; directed by Mark Mylod. Episode #63: “The Queen’s Justice” Aires: July 30 Daenerys (Emilia Clarke) holds court. Cersei (Lena Headey) returns a gift. Jaime (Nikolaj Coster-Waldau) learns from his mistakes. Written for television by David Benioff & D. B. Weiss; directed by Mark Mylod. 1 Quote Link to comment
Recommended Posts