admins japanboy Posted September 22, 2017 admins Share Posted September 22, 2017 Dne, 21. 9. 2017 at 10:35, matej1990 pravi: Ja vem ja, ampak še vedno boljše tako kot, pa da ti niti letnice ne pokažejo in nato na primer jutri rečejo "izid v 2018"! In potem bi serija izšla 1.1.2018. Lahko pa 31.12.2017 >:. Nategači :P. 1 Quote Link to comment
admins japanboy Posted September 22, 2017 admins Share Posted September 22, 2017 Serija naj bi premiero doživela 13. oktobra letos. 1 1 Quote Link to comment
admins japanboy Posted November 6, 2017 admins Share Posted November 6, 2017 (edited) Punisher launch napovednik: Bi uredil prejšnji post, pa se ga ne da. Pa še napovednik za Marvelovo serijo Runaways: Extinct: (je že zunaj, ampak sem še vseeno rekel da pripopam napovednik) Edited November 6, 2017 by japanboy 2 Quote Link to comment
admins matej1990 Posted November 7, 2017 admins Share Posted November 7, 2017 Punisher bo nor! Also... 1 Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
Bartala Posted November 7, 2017 Share Posted November 7, 2017 Punisher se je začel dobro že v Daredevil S2. Jo je vsaj naredil zanimivo Also; Marvel Netflix serije so (Večinoma ) presenetljivo dobre ter z adult/temačno tematiko za kar je basically stripovski super junak Quote Link to comment
conali Posted November 7, 2017 Share Posted November 7, 2017 Nevem, Daredevil S1 je bil meni super, JJ tudi..zdaj ko gledam Daredevil S2 se kr mal dolgocasim in se ne moram prepricati, da bi dokoncal, da grem naprej po urniku serij. Resnicno upam, da bo Luke Cage bolj zanimiv Quote Link to comment
Bartala Posted November 7, 2017 Share Posted November 7, 2017 Glej na Daredevil S2 kot predjed oz. kot Punisher Lite Quote Link to comment
admins matej1990 Posted November 7, 2017 admins Share Posted November 7, 2017 12 minut nazaj, conali pravi: Resnicno upam, da bo Luke Cage bolj zanimiv Bo, ampak komaj ko se prebiješ skozi prvo polovico. Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
admins japanboy Posted November 7, 2017 admins Share Posted November 7, 2017 (edited) Jaz sem Daredevil poskusil gledati 2. sezono, pa sem obupal tam nekje okoli 8. epizode. Cagea se sploh ne morem spravit gledat. Defenderjev pa tudi še nisem gledal :|. V bistvu mi Punisher deluje še najbolje od vseh, Iron Fist sem pa že pogledal... Mogoče pozimi, ko zmanjka serije oz. bo suša. :)) Aja, pa The Stranger Things je easily top serija izmed vseh, ki jih trenutno spremljam. Edited November 7, 2017 by japanboy Quote Link to comment
admins matej1990 Posted November 7, 2017 admins Share Posted November 7, 2017 Stranger Things je zakon! Jaz sem se kar spravil še Beyond ST gledat. Drugače pa ja Daredevil 1 >2. Sem pa med drugim pogledal tudi nesrečnega Iron Fista. Tako bom rekel... Jokica, stokica, hur dur jamranje. A tip je fucking ultimativni bojevnik. Še dobro da je Colleen zraven, da je vsaj kaj za pogledat. 1 Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
Bartala Posted November 8, 2017 Share Posted November 8, 2017 Mam zadnji del DD S2 za pogledat, pozneje pa grem na Iron fista - wish me luck Ko se skoz njega prebijem sem končno pripravljen na poslastico - Defenders Na vse prebrano se Iron Fista res na široko izogibam, ker bom razočaran Ostale Serije v grupi so mi top 1 Quote Link to comment
admins japanboy Posted November 9, 2017 admins Share Posted November 9, 2017 TV serija Dark: Quote Link to comment
conali Posted November 17, 2017 Share Posted November 17, 2017 (edited) Huda reklama Mors na "sveže" pogledat gif cel, nažalost ga ne loopa Edited November 17, 2017 by conali Quote Link to comment
admins japanboy Posted December 1, 2017 admins Share Posted December 1, 2017 ST season 3 confirmed! 1 Quote Link to comment
admins japanboy Posted December 9, 2017 admins Share Posted December 9, 2017 Na dan žena prihodnje leto se vrača JJ. 1 1 Quote Link to comment
admins matej1990 Posted December 11, 2017 admins Share Posted December 11, 2017 To ja, drunk detective superhero woman se vrača. 1 Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
admins japanboy Posted December 11, 2017 admins Share Posted December 11, 2017 Tole zna bit zlo zanimiva serija: Quote Link to comment
admins japanboy Posted December 12, 2017 admins Share Posted December 12, 2017 1 Quote Link to comment
Guest Posted December 25, 2017 Share Posted December 25, 2017 zelo dobra serija Quote Link to comment
BuffaloSLO Posted January 24, 2018 Share Posted January 24, 2018 Tisti, kateri imate radi super herojske serije mi povejte, če ste gledali Black Lightning? Serija je na netflixu. Zanima me vaše mnenje. Quote Link to comment
admins japanboy Posted January 24, 2018 admins Share Posted January 24, 2018 Jaz mam pilota ampak ga še nisem gledal. Napovednik definitivno obeta. Quote Link to comment
admins matej1990 Posted January 26, 2018 admins Share Posted January 26, 2018 Včeraj sem pogledal prvi del na Netflixu (ki je trenutno tudi edini na voljo). Bi rekel da ima serija zelo stripovski pristop s hitrim dogajanjem. V tej prvi epizodi se zgodi toliko, kot bi se sicer v prvi polovici Netflix-Marvelovi TV seriji. Je pa res zelo tipično herojska zgodba z izrazito grdo-grdo in dobro stranjo, ki ti jo prva epizoda dobesedno porine v obraz, da ti je takoj vse jasno. Nekih preobratov z liki jaz ne pričakujem. Aja in veliko se zgodba nanaša na črnske pravice in njihova gheto življenja. Globine ta serija definitivno nima in vse jemlje lahkotno. Bi rekel da je nekje na nivoju Flasha, kar pomeni zame no-go in škoda časa. Mogoče, ampak res mogoče ji dam še eno šanso z drugim delom. Trenutno zame ena boljših komedij, bo dobila novo sezono: 1 Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
admins matej1990 Posted January 26, 2018 admins Share Posted January 26, 2018 Bi znalo biti zelo dobro! Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
BuffaloSLO Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 To komaj čakam, da vidim kak je! "Altered Carbon, posnet po Morganovem romanu iz leta 2002, je postavljen 300 let v prihodnost, v kateri cveti neobrzdani kapitalizem, v katerem ni enakosti pred zakonom in v katerem je na prodaj prav vse - celo večno življenje. Smrt je namreč v prihodnosti premagana s skladiščenjem človeške zavesti v digitalnih vsadkih, ki ultrabogatim omogočajo, da konstantno obnavljajo svoja telesa in posledično živijo večno. Glavni junak romana je nekdanji elitni vojak Takeshi Kovacs, oživljen v tujem telesu (Joel Kinnaman), ki mora poiskati organizatorje spodletelega atentata na enega nesmrtnih bogatašev. Kovacs, ki ima turbulentno preteklost, se naglo zaplete v spletke in zakulisne igrice visokih krogov moči." Prva sezona bi naj imela 10 epizod. Vsaka epizoda pa bi naj stala med 6 in 7 milijonov dolarjev in je tako postala največja, najdražja in najambicioznejša serija Netflixa do zdaj. Vir: rtvslo.si 1 1 Quote Link to comment
Recommended Posts