Jump to content

Pirati s Karibov: Na robu sveta

Ali mislite da bo film dober?  

36 members have voted

1. 1. Ali mislite da bo film dober?

Recommended Posts

Pirati s Karibov: Na robu sveta

Pirates of the Caribbean: At Worlds End

akcijska pustolovščina

Na sporedu od:

24.5.2007, Kolosej Ljubljana

24.5.2007, Kolosej Maribor

Leto: 2007

Država: ZDA

Režija: Gore Verbinski

Scenarij: Ted Elliott, Terry Rossio

Igrajo: Johnny Depp, Orlando Bloom, Keira Knightley, Stellan Skarsgard, Bill Nighy, Jack Davenport, Kevin R. McNally, Jonathan Pryce idr.

Čudaški gusarski kapitan Jack Sparrow bo še v tretje zaplul po oceanih sedmih morij, a tokrat bo zares potreboval veliko sreče, saj smo ga nazadnje videli v goltancu srhljive morske pošasti. Da bi ga našla, se njegova prijatelja Will in Elizabeth obrneta na nekdanjega sovražnika kapitana Barbosa, ki ju preko spletk in prevar povede na drug konec sveta, kjer se morajo najprej spopasti z neizprosnim kitajskim piratom Sao Fengom. Kot da to še ni dovolj, jim pot znova prekrižajo maščevalni admiral James, pogoltni Lord Beckett in krvi željna prikazen Davy Jones, kar obeta končno bitko epskih razsežnosti, v kateri nobenemu obotavljivcu ne bo prizanešeno.

pirates-caribbean-worlds-end.jpg

Evo moja spletna stran: http://www.freewebs.com/nintendek

KSi to smo mi,

KSi to ste vi,

KSi to smo vsi.

KSi- the best slovene web page and forum

Sem ja!

jaz tako gledam na filme:

Je film ZF = +

Je film komedija = +

Je film grozljivka = XXXXXXXXX Odpade

Je film triler = Njegove možnosti so slabe vendar obstajajo

Kri leti na vse strani = Bye bye

Je film akcija = +/-

Je film v zgodovini (špartanci (heh 300),pirati,...) = -

Torej sam osebno imam rad ZF filme, akcije (brez pretiranega žaganja) in komedije (najbolje je, če je vse to skupaj). Takoj, ko pride do zgodovinskih filmov, grozljivk, klanja, pretiranega streljanja gre film nekam v smeti. Še vedno imam doma filme Sin City, Megla....... (originale, ki so bili poleg revij) in jih ne bom pogledal.

Predhodnika sta mi bila zlo cool tako, da bom najbrž pogledal tudi trojko. Deep je car v tej vlogi...

Čudno razmišljanje rolihandre. Film je lahko dober in zelo gledljiv ne glede na zvrst. S takim razmišljanjem boš v življenju izgubil marsikateri masterpiece...

lp,

k_k

Tista zgoraj kategorizacija filmov, je pa da dol pades.

Sto ljudi sto cudi....

ps, tudi sam sem velik ljubitelj ZF filmov, v bistvu pa tudi ljubitelj vsega dobrega. In Deep ima v svojem filmskem zivljenju tako razlicne filme, da se nejde za vsakega nekaj. Odfakan se mi zdi Secret Window od njega al kak je ze naslov, triler :)

Pirati s karibov 1 in 2 pa najbrz tudi 3 sp pa filmi za nedelsko popolne v okviru druzine ( ce ze nismo v hribih ali pa za konzolo), lahkoten in smesen film...

ps2 , najboljsa fora mi je bila na zacetku piratov s karibov 1 , k stoji na vrhu jambora, k se mu jadrnica potapla...

LP,Sandi

PS, ce koga zanima nakup R4 naj me kontaktira na ZS ali EMAIL: tuning@volja.net

r4forumro4.th.jpg

ali www.taskmedia.si

rolihandre, sin city je eden najboljših filmov, kar so jih naredili in ti ga ne boš nikoli gledal? no sej če si star 12 te razumem, te je še strah krvi & stuff. ko pa malo odrasteš si ga pa le oglej. :lol:

aja pirate 1ko sem gledal v kinu, čeprav jih nisem hotel. so kolegi težili da gremo ta film gledat pa sem pol gledal. mi je bil zelo dober.

dvojke še nisem pogledal, se nekje valja dvd...

trojka pa bo verjetno tudi ok valda..

deep je bil itak največji car v tem filmu.. pa seveda tudi tista baba je bla :love:

Meni se je zdel pa drugi del pravo razočaranje v primerjavi z enko. Kolikor se spomnim so kar nekaj bluzil z neko romanitko, niti ni bila ne vem kako smešna...

But i'm keeping my hopes up for the third part... :hyper: Orlando Bloom.... :drool:

Dogs are not our whole life, but they make our lives whole.

Pa kje vam je fora, da vsi Deep pišete namesto Depp. Kaj je to kaka lokalna fora?

Sicer pa nikoli nisem kapiral teh Piratov, zakaj so ene stokrat preveč overrated. Enko sem gledal, pa je bila kar kul, samo ni pa neki ultrahudi turbomega film. Edino tista že omenjena legendarna scena, ko Depp iz potapljajoče ladje stopi na pomol, kot da se ni nič zgodilo.

rolihandre: ti si čudak. Sin City itak nima žanra, je čisto nekaj posebnega, tako da nimaš izgovora, da ga ne pogledaš. Če ne drugega, je Jessica Alba noter, čeprav je tukaj Devon Aoki stokrat bolj seksi v vlogi psiho ninja prostitutke. Carpenterjeva Megla je pa tudi preveč huda.

tweety: je pa že bil Orlando v LOTR veliko bolj seksi. Sicer pa itak ne bo nikoli tako privlačen kot je bil Depp v mladih letih, npr. serija 21 Jump Street. Drugače pa vem kako je to, jaz tudi veliko filmov gledam samo zato, ker so notri lepe deklice.

Potegaman.jpg

Ahh.. Legolas... :drool:

Načeloma mi je Depp veliko bolj seksapilen moški, vendar je v Piratih old, stinky pirat... Bloom je pa cute :)

Aja... pa v Sin City-u igra Josh Hartnett.... zdej vem zakaj je bil men ta film tako fin :love:

Ahh.. Legolas... :drool:

Načeloma mi je Depp veliko bolj seksapilen moški, vendar je v Piratih old, stinky pirat...

Škoda zate - Depp je nedavno nazaj izjavil, da v vlogi pirata tako neznansko uživa, da bo sprejemal zgolj samo in le piratske vloge. :P

[__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_]

Škoda zate - Depp je nedavno nazaj izjavil, da v vlogi pirata tako neznansko uživa, da bo sprejemal zgolj samo in le piratske vloge. :P

Ne me narobe razumet, sej se mi zdi da je Depp res fenomenalno odigral svojo vlogo, samo sexy ni kaj preveč :)

What a joy. V nabiti dvorani gledati film.

To mi je bila pa vedno živa muka. Da ne rečem, da so najboljše pozicije ponavadi zasedene že v naprej na takšnih rečeh.

A ni škoda pokvarit tistega prvega vtisa, ki ga dobiš o filmu z eno prisilno premiero. Samo zato, da lahko rečeš, da si ga videl med prvimi? :headscratch:

BellerophonMPI.jpg

What a joy. V nabiti dvorani gledati film.

To mi je bila pa vedno živa muka. Da ne rečem, da so najboljše pozicije ponavadi zasedene že v naprej na takšnih rečeh.

A ni škoda pokvarit tistega prvega vtisa, ki ga dobiš o filmu z eno prisilno premiero. Samo zato, da lahko rečeš, da si ga videl med prvimi? :headscratch:

Glede na to, da smo med prvimi kupili karte, imamo ene izmed "boljših" sedežev. No sicer sem bila pa itak "popravljen" in filme ne gremo gledat na premiero ampak eno izmed prvih predstav.

Razlogov, da gremo film gledat tako kmalu, je več... en je ta, da trenutno še ni krizno obdobje učenja (izpiti, matura ipd.), drugi pa je ta, da smo vsi veliki fani veleslavne trilogije in smo si pač želeli film čimprej ogledati :)

• admins

Hvala, Spider-man 3 - da si me popolnoma razočaral in sem šel posledično Pirate 3 raje gledati brez vsakih pričakovanj .. in so me lahko toliko bolj navdušili. Vsekakor so mi bolj všeč kot 2. del, enko bi moral pa še enkrat gledati, da bi si malo osvežil spomin.

Depp je tak car. :lol:

• 2 weeks later...

film je vsekakor dober ogledal sem si ga v xpandu ker me je zelo prerukalo. ene trikrat pa sem kar zakinkal ko so se peljali na ladjali in so se stoli premikali sem ter tja. uglavnem super film brez kritik in tudi efekti super.

Ocena:5

vam zelo priporočam res lahko vam je žal če si ga še niste ogledali. :rock::rock:

Evo moja spletna stran: http://www.freewebs.com/nintendek

KSi to smo mi,

KSi to ste vi,

KSi to smo vsi.

KSi- the best slovene web page and forum