nintendek Posted May 7, 2007 Share Posted May 7, 2007 Pirati s Karibov: Na robu sveta Pirates of the Caribbean: At Worlds End akcijska pustolovščina Na sporedu od: 24.5.2007, Kolosej Ljubljana 24.5.2007, Kolosej Maribor Leto: 2007 Država: ZDA Režija: Gore Verbinski Scenarij: Ted Elliott, Terry Rossio Igrajo: Johnny Depp, Orlando Bloom, Keira Knightley, Stellan Skarsgard, Bill Nighy, Jack Davenport, Kevin R. McNally, Jonathan Pryce idr. Čudaški gusarski kapitan Jack Sparrow bo še v tretje zaplul po oceanih sedmih morij, a tokrat bo zares potreboval veliko sreče, saj smo ga nazadnje videli v goltancu srhljive morske pošasti. Da bi ga našla, se njegova prijatelja Will in Elizabeth obrneta na nekdanjega sovražnika kapitana Barbosa, ki ju preko spletk in prevar povede na drug konec sveta, kjer se morajo najprej spopasti z neizprosnim kitajskim piratom Sao Fengom. Kot da to še ni dovolj, jim pot znova prekrižajo maščevalni admiral James, pogoltni Lord Beckett in krvi željna prikazen Davy Jones, kar obeta končno bitko epskih razsežnosti, v kateri nobenemu obotavljivcu ne bo prizanešeno. Quote Evo moja spletna stran: http://www.freewebs.com/nintendek KSi to smo mi, KSi to ste vi, KSi to smo vsi. KSi- the best slovene web page and forum Link to comment
tuning Posted May 7, 2007 Share Posted May 7, 2007 Kaksna anketa pa je to:) Kateri film pa od Johnny Deppa ni dober... LP,Sandi Quote PS, ce koga zanima nakup R4 naj me kontaktira na ZS ali EMAIL: tuning@volja.net ali www.taskmedia.si Link to comment
nintendek Posted May 8, 2007 Author Share Posted May 8, 2007 zame vsi Tudi izjeme obstajajo :bleh: Žal Quote Evo moja spletna stran: http://www.freewebs.com/nintendek KSi to smo mi, KSi to ste vi, KSi to smo vsi. KSi- the best slovene web page and forum Link to comment
rolihandre Posted May 8, 2007 Share Posted May 8, 2007 Nisem nikoli gledal nobenega njegovega filma in ga tudi ne bom.Pa tudi tematika filma je v nečem. Quote http://www.r00li.com Link to comment
admins Anduril Posted May 8, 2007 admins Share Posted May 8, 2007 Nisem nikoli gledal nobenega njegovega filma in ga tudi ne bom.Pa tudi tematika filma je v nečem. Ti pa si odprt za nova doživetja .. Quote Link to comment
rolihandre Posted May 8, 2007 Share Posted May 8, 2007 Sem ja! jaz tako gledam na filme: Je film ZF = + Je film komedija = + Je film grozljivka = XXXXXXXXX Odpade Je film triler = Njegove možnosti so slabe vendar obstajajo Kri leti na vse strani = Bye bye Je film akcija = +/- Je film v zgodovini (špartanci (heh 300),pirati,...) = - Torej sam osebno imam rad ZF filme, akcije (brez pretiranega žaganja) in komedije (najbolje je, če je vse to skupaj). Takoj, ko pride do zgodovinskih filmov, grozljivk, klanja, pretiranega streljanja gre film nekam v smeti. Še vedno imam doma filme Sin City, Megla....... (originale, ki so bili poleg revij) in jih ne bom pogledal. Quote http://www.r00li.com Link to comment
2kwik4ya Posted May 8, 2007 Share Posted May 8, 2007 Film bo pomoje uspešnica Sem gledal oba prejša dela in mislim da bo tretji del najboljši. Upam tudi, da bo veliko smeha Quote Link to comment
ke_kit Posted May 8, 2007 Share Posted May 8, 2007 Predhodnika sta mi bila zlo cool tako, da bom najbrž pogledal tudi trojko. Deep je car v tej vlogi... Čudno razmišljanje rolihandre. Film je lahko dober in zelo gledljiv ne glede na zvrst. S takim razmišljanjem boš v življenju izgubil marsikateri masterpiece... Quote lp, k_k Link to comment
tuning Posted May 8, 2007 Share Posted May 8, 2007 Tista zgoraj kategorizacija filmov, je pa da dol pades. Sto ljudi sto cudi.... ps, tudi sam sem velik ljubitelj ZF filmov, v bistvu pa tudi ljubitelj vsega dobrega. In Deep ima v svojem filmskem zivljenju tako razlicne filme, da se nejde za vsakega nekaj. Odfakan se mi zdi Secret Window od njega al kak je ze naslov, triler Pirati s karibov 1 in 2 pa najbrz tudi 3 sp pa filmi za nedelsko popolne v okviru druzine ( ce ze nismo v hribih ali pa za konzolo), lahkoten in smesen film... ps2 , najboljsa fora mi je bila na zacetku piratov s karibov 1 , k stoji na vrhu jambora, k se mu jadrnica potapla... LP,Sandi Quote PS, ce koga zanima nakup R4 naj me kontaktira na ZS ali EMAIL: tuning@volja.net ali www.taskmedia.si Link to comment
2kwik4ya Posted May 8, 2007 Share Posted May 8, 2007 V drugem delu pa je bilo smešno, ko je bežal pred tistim plemenom. Quote Link to comment
mumbo Posted May 8, 2007 Share Posted May 8, 2007 rolihandre, sin city je eden najboljših filmov, kar so jih naredili in ti ga ne boš nikoli gledal? no sej če si star 12 te razumem, te je še strah krvi & stuff. ko pa malo odrasteš si ga pa le oglej. aja pirate 1ko sem gledal v kinu, čeprav jih nisem hotel. so kolegi težili da gremo ta film gledat pa sem pol gledal. mi je bil zelo dober. dvojke še nisem pogledal, se nekje valja dvd... trojka pa bo verjetno tudi ok valda.. deep je bil itak največji car v tem filmu.. pa seveda tudi tista baba je bla Quote Link to comment
_tweety Posted May 8, 2007 Share Posted May 8, 2007 Meni se je zdel pa drugi del pravo razočaranje v primerjavi z enko. Kolikor se spomnim so kar nekaj bluzil z neko romanitko, niti ni bila ne vem kako smešna... But i'm keeping my hopes up for the third part... Orlando Bloom.... Quote Dogs are not our whole life, but they make our lives whole. Link to comment
Junior Posted May 9, 2007 Share Posted May 9, 2007 Pa kje vam je fora, da vsi Deep pišete namesto Depp. Kaj je to kaka lokalna fora? Sicer pa nikoli nisem kapiral teh Piratov, zakaj so ene stokrat preveč overrated. Enko sem gledal, pa je bila kar kul, samo ni pa neki ultrahudi turbomega film. Edino tista že omenjena legendarna scena, ko Depp iz potapljajoče ladje stopi na pomol, kot da se ni nič zgodilo. rolihandre: ti si čudak. Sin City itak nima žanra, je čisto nekaj posebnega, tako da nimaš izgovora, da ga ne pogledaš. Če ne drugega, je Jessica Alba noter, čeprav je tukaj Devon Aoki stokrat bolj seksi v vlogi psiho ninja prostitutke. Carpenterjeva Megla je pa tudi preveč huda. tweety: je pa že bil Orlando v LOTR veliko bolj seksi. Sicer pa itak ne bo nikoli tako privlačen kot je bil Depp v mladih letih, npr. serija 21 Jump Street. Drugače pa vem kako je to, jaz tudi veliko filmov gledam samo zato, ker so notri lepe deklice. Quote Link to comment
_tweety Posted May 9, 2007 Share Posted May 9, 2007 Ahh.. Legolas... Načeloma mi je Depp veliko bolj seksapilen moški, vendar je v Piratih old, stinky pirat... Bloom je pa cute Aja... pa v Sin City-u igra Josh Hartnett.... zdej vem zakaj je bil men ta film tako fin Quote Dogs are not our whole life, but they make our lives whole. Link to comment
tuning Posted May 9, 2007 Share Posted May 9, 2007 Pirate po koncu drzi vec ali manj Depp , saj so zadnja leta vsi njegovi filmi profitni. ps, sem bral zadnjic da vodstvo sploh ni hotlo deppa v tej vlogi, se jim je zdel prevec otrocji. Tko da vidmo kaksen beden okus imajo. Ravno za njega je ta vloga:) LP,Sandi Quote PS, ce koga zanima nakup R4 naj me kontaktira na ZS ali EMAIL: tuning@volja.net ali www.taskmedia.si Link to comment
Witch_King Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 Moji drugi najljubši filmi(prvi so Gospodarji Prstanov ) in vem, da bo ta film megasupervelika uspešnica kot so bili predhodniki in GP-ji :bowdown: Quote Link to comment
MaHe Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 Ahh.. Legolas... Načeloma mi je Depp veliko bolj seksapilen moški, vendar je v Piratih old, stinky pirat... Škoda zate - Depp je nedavno nazaj izjavil, da v vlogi pirata tako neznansko uživa, da bo sprejemal zgolj samo in le piratske vloge. Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
_tweety Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 Škoda zate - Depp je nedavno nazaj izjavil, da v vlogi pirata tako neznansko uživa, da bo sprejemal zgolj samo in le piratske vloge. Ne me narobe razumet, sej se mi zdi da je Depp res fenomenalno odigral svojo vlogo, samo sexy ni kaj preveč Quote Dogs are not our whole life, but they make our lives whole. Link to comment
Witch_King Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 Njegova frizura pa je itak Quote Link to comment
_tweety Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 Imamo karte za premiero!!!! Quote Dogs are not our whole life, but they make our lives whole. Link to comment
Belerophon Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 What a joy. V nabiti dvorani gledati film. To mi je bila pa vedno živa muka. Da ne rečem, da so najboljše pozicije ponavadi zasedene že v naprej na takšnih rečeh. A ni škoda pokvarit tistega prvega vtisa, ki ga dobiš o filmu z eno prisilno premiero. Samo zato, da lahko rečeš, da si ga videl med prvimi? Quote Link to comment
Witch_King Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 Najprej ga bomo šli gledat z družino(verjetno) pole pa ga gremo gledat še z šolo za končni izlet :bowdown: Quote Link to comment
_tweety Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 What a joy. V nabiti dvorani gledati film. To mi je bila pa vedno živa muka. Da ne rečem, da so najboljše pozicije ponavadi zasedene že v naprej na takšnih rečeh. A ni škoda pokvarit tistega prvega vtisa, ki ga dobiš o filmu z eno prisilno premiero. Samo zato, da lahko rečeš, da si ga videl med prvimi? Glede na to, da smo med prvimi kupili karte, imamo ene izmed "boljših" sedežev. No sicer sem bila pa itak "popravljen" in filme ne gremo gledat na premiero ampak eno izmed prvih predstav. Razlogov, da gremo film gledat tako kmalu, je več... en je ta, da trenutno še ni krizno obdobje učenja (izpiti, matura ipd.), drugi pa je ta, da smo vsi veliki fani veleslavne trilogije in smo si pač želeli film čimprej ogledati Quote Dogs are not our whole life, but they make our lives whole. Link to comment
admins Anduril Posted May 24, 2007 admins Share Posted May 24, 2007 Hvala, Spider-man 3 - da si me popolnoma razočaral in sem šel posledično Pirate 3 raje gledati brez vsakih pričakovanj .. in so me lahko toliko bolj navdušili. Vsekakor so mi bolj všeč kot 2. del, enko bi moral pa še enkrat gledati, da bi si malo osvežil spomin. Depp je tak car. Quote Link to comment
nintendek Posted June 5, 2007 Author Share Posted June 5, 2007 film je vsekakor dober ogledal sem si ga v xpandu ker me je zelo prerukalo. ene trikrat pa sem kar zakinkal ko so se peljali na ladjali in so se stoli premikali sem ter tja. uglavnem super film brez kritik in tudi efekti super. Ocena:5 vam zelo priporočam res lahko vam je žal če si ga še niste ogledali. Quote Evo moja spletna stran: http://www.freewebs.com/nintendek KSi to smo mi, KSi to ste vi, KSi to smo vsi. KSi- the best slovene web page and forum Link to comment
Recommended Posts