BigDaddyS Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 Driv3r je bil (baje) polomija(men osebno je bil še kar všeč, je pa imel par zelo izstopajočih napak), ampak nadaljevanje je že tle. In naj bi bile popravljene napake iz tretjega dela...sam ga bom sedaj začel igrat in me prav zanima če je špilj kulj, ker me taka tematika špilov zanima. So pa dobrodošla tudi vaša mnenja o igri! LP, Big Quote Link to comment
oklepnjak Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 Jaz, glede novega driverja ostajam skeptičen. Ampak zadnje čase sem prekleto slabe volje, in če igram slabe špile postane moja volja še slabša. Bom pa definitivno špilal, saj špil nekaj obljublja (čeprav bi se, po mojem mnenju moral cel špil dogajati v sedemdesetih (disko in afro čupe, to je to, tukaj ni debate), ne pa po delih še v današnjosti), upam mu pa vse najboljše . Quote Link to comment
BigDaddyS Posted March 18, 2006 Author Share Posted March 18, 2006 Špil mi je kar kulj po cca dvo urnem nabijanju! Najbolj me moti od vsega, da se vozila prav nesramno hitro ustavljajo, v par metrih iz 100mph na nulo..WTF. Sama fizika mi je drugače zakon, najlepše je slajdat pod ročno z american muscle kari! Moram še omenit zelo nadmočno inovacijo, namreč v igro imaš po novem možnost prerihtavanja avtomobilov, stajl novih NFS-jev. Mi je kar ql, da lahko še mal naviješ že tako preveč asfalt trgajoče american muscle. Je pa še vedno po mojem mnenju lesen nadzor izven vozila, predvsem merjenje z orožjem je prav živce trgajoče, jetra razdirajoče, mega popizdajoče(upam da nisem samo jaz z tem problemom)...in sledi nešteto ponavljanje misij zarad lesenosti, kjer je veliko Chuck Norris ekšna. :thumbdown: Glede same raznolikosti zaenkrat še ne morem kaj preveč nakladat, ker sem špilal premalo. Upam le, da na koncu ne bojo misije postale (pre)težke, saj mi tisto ponavljanje ene misije neštetokrat(medtem polomim deset ploščkov in pošljem 2X-no število vseh ljudi na zemlji v rodni kraj) pošteno najeda, in prav nič v prid ne dam igri v smislu, da je zaradi tega daljša. :bringiton: Quote Link to comment
Recommended Posts