Jump to content

Unreal Tournament 3: odprta uradna stran + nove slike


Recommended Posts

  • 8 months later...

Na Blackcats-games forumih sem od nekoga prebral, da UT3 za PS3 podpira igranje z USB tipkovnico in miško .. Zanima me samo, če lahko kdo to potrdi.

Xbox 360 Gamertag: Ever SLO

PlayStation 3 & PSP Account: Ever_US

Nintendo Wii Friend Code: 1199-3843-9490-3105

Link to comment
  • 2 months later...

Nekako dvomim, da bo tale igra uspela na 360. Enostavno na 360 so bolši multiplayeru, sploh ne v igralnem smislu ampak iz čistega tehničnega vidika.

Poglejte halo3 iz tehničnega online vidika igra nima nobene konkurence. Lahko snemaš filmčke, preurejaš si mape, na bungiju maš miljon statistik, online koda je na evropskem hostu odlična in pol je tu matchmaking, ki se trudi matchat te z ljudmi tvojega skilla in ti ponuja iziv, je edina igra v kateri matchmaking trenutno deluje kot treba.

Pol maš tu cod 4, igra je lahka in zabavna, škoda, da je v njej matchmaking zanič, saj greš v grupo z 5 ljudmi in ti kar nameče neke randome, ki jih pol ownaš kot zaštalo, ampak vseeno igra je hitra, zabavna, lag ni problem, vendar hitro rata brezvezna, predvsem zaradi omejenega matchmakinga, ki ti ne ponuja izivalnih iger.

Kaj bo prinesel unreal3, dobro igralnost nedvomno, kar se pa tiče tehničnosti pa zna bit bol švoh, matchmakinga zgleda sploh ne bo, statistik tudi ni za pričakovat, modov tudi ne, kakih par ljudi bo špil potegnilo iz neta, igralo dva dni in šlo naprej.

Problem vseh multiplayerev na 360, da se po tehničnosti enostavno ne kosajo z halojevim, isto je bilo na starem xboxu. Saj igrati custom gejme z Slovenci je zakon, ampak zakon je igrati tudi zanimive, matche s tujci. Eno je igrati proti levelom 30 v haloju, eno pa proti 45-50, kjer dejansko moraš tudi mislit, če hočeš zmagat. Kolkokrat sva igrala s kekkenom, pa sploh nisva bila bolša individualno, ampak sva enostavno imela bojši teamwork in sva zmagala 25-5, podobno z macrom in keksom. In halo3 je edina igra, ki ti ponuja nek iziv, brez, da se jajcaš in zajebavaš z gamebatlessi.

Slovenski community je tako razmetan, da folk igra eno igro 2 tedna in gre naprej in zakaj bi pol vrgel 50 evrov za tole sploh ven, igral boš tedn dni pol pa tako ali tako nobenega več ne bo gor. V Sloveniji je pač edino, ki se bo igralo je Gears of war 2 in halo 3 multiplayer, za ostale igre, ki so samo multiplayer pa nima smisla metat denarja vstran rajši prišparaj za kak dober single player. Sam sem rad igral unreal, ampak bedno se mi zdi investirat v nekaj kar bo folk igral 2 tedna nakar nobenega ne boš videl gor in bom ob 50 evrov, in 20 ur, ki sem jih investiral v igro.

Pač kaj hočem s tem povedat, ne kupujte te igre, ker nima smisla in bo vam na koncu žal.

Link to comment

no, jaz sem pa ubavlav špile izključno zaradi MP !!!

če bi ubavu npr. Biosock (katera je zakon igra) bi jo preigral 2x-3x da bi vse točke zbral pol bi pa stran vrgu...

Tko sm pa ubavu GoW (pa ne tok zarad MP ampak zarad imidža, k če maš Xbox pa nimaš GoW-a pol s tabo neki ni uredu, isto za Halo 3), CoD4 <- ker se tole skos zdele igra, potem je bil še CoD3 in raimbov six vegas.

uglavnem gledal sem na to da bom iz igre potegnil kar čim več ur igranja, glede na plačan denar.

Sedaj ko si kupujeta Xbox še dva prijatelja, bomo pa itak skoz na GTA4; kot vsi ostali :D +vse ostale cool MP špile

Zelo bi bil hvaležen, če glasujete za mojo 'First Aid Help' aplikacijo na Mobitelovem tehniku. Hvala

Link: http://tehnik.mobitel.si/wp7-glasovanje/?aplikacija=11

Link to comment

Sprobal sem beta demo za PC in se mi je zdel grozno zanič (beta demo namreč). Kako je s finalno verzijo ne vem, a me tudi ne zanima tbh. Ampak hej, itak ne maram UTjev :>

Če sem iskren, mi tele nove online nažigačine a la Quake Wars in UT3 vse suxajo.

Link to comment
PS3 owners can forget about split-screen coming to Unreal Tournament 3, Mark Rein has told VideoGamer.com.

Speaking to VideoGamer.com at the official unveiling of the Xbox 360 version of the game in Las Vegas this week, Rein said that PS3 owners "should be happy" with the inclusion of user generated mod support.

Rein promised that the 360 version will receive user generated mods in some form, probably through DLC and tied in with the $1million Intel Make Something Unreal Contest, despite ongoing negotiations with Microsoft over the feature's inclusion through Xbox LIVE. What is confirmed for the Xbox 360 version of UT3 is two-player split-screen across all game modes except online ranked matches, to prevent cheating.

When asked if split-screen will ever come to the PS3 version of UT3, Rein replied: "I don't think so, because this is what's in this (the Xbox 360 version) game. I think it would be a big job to go back and retrofit that game for split-screen. I just don't think we have the resources to do that unfortunately."

He added: "They've got mods! They've got their thing. They've got easily exchangeable user created mods. Whether this game gets that or not, it won't have it at ship. They've got they're thing and they should be happy. They've got a great thing going."

Rein did, however, reveal that Epic hopes to "make some improvements" with mod support on PS3 "some time down the road", although he didn't want to commit to specifics.

Check out the first footage of the Xbox 360 version of UT3 over on the VideoGamer.com video player.

How do you feel about no split-screen in UT3 PS3 owners? Let us know in the comments section below.

Kot vedno, ga PS3 userji fašemo od zadaj.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.