SlashSpeed Posted May 8, 2007 Share Posted May 8, 2007 lep pozdrav, imam problem. Imam računalnik, ki je bil pred kratkim popolnoma očiščen virusov in drugih črvov. Pred čiščenjem mi je Call of Duty 2 delal brez napak (vse misije in vse sobe v MP so delale brezhibno), zdaj pa mi nekatere mape v MP in nekatere misije v SP štekajo. Mape in misije, ki mi štekajo: BRECOURT, BREAKOUT, vse ruske mape, MATMATA, ST.ENGLISE. Pri SP pa mi štekajo vse ruske misije. Zanima me zakaj in če lahko to popravim. Hvala za odgovore! P.S. igro sem že preizkusil reinštalirati pa ne pomaga :bleh: Quote Link to comment
TriGGer Posted May 8, 2007 Share Posted May 8, 2007 Enako pri meni, na lagometru se kažejo male rumene črtice, takrat mi šteka, kljub temu da mam 100+ fps-ov. Mi je delalo to pred časom, pol je spet delalo ok, zdaj pa spet... Quote Link to comment
SlashSpeed Posted May 8, 2007 Author Share Posted May 8, 2007 a lahko vprašam kje dobiš lagometer? bom malo pogooglal pa mi vseeno odpiši hvala Quote Link to comment
TriGGer Posted May 8, 2007 Share Posted May 8, 2007 V konzolo morš neke stvari napisat, nevem točno kaj, vprašaj tak med igro, ti bo že nekdo povedal Drugač pa ne rabiš nič downloadat pa nič Quote Link to comment
admins matej1990 Posted May 8, 2007 admins Share Posted May 8, 2007 Škoda pogleda, ki ti ga lagometer zakriva. Več vidiš, več možnosti maš, da preživiš in pwnaš vse po vrsti. Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
TriGGer Posted May 8, 2007 Share Posted May 8, 2007 Eh, po moje nič kaj ne zmanjša tvoje učinkovitosti, men je še boljše, da vem kak pa kaj se dogaja z igro... Od začetka me je še malo motlo, pol pa sem se čist navado... Quote Link to comment
mlaky Posted May 8, 2007 Share Posted May 8, 2007 tule si poglej http://www.asylum-gameservers.com/support/index.php?_m=knowledgebase&_a=viewarticle&kbarticleid=4 Quote NinjaKlan si lahko Bombo v rit vtakne Link to comment
SlashSpeed Posted May 9, 2007 Author Share Posted May 9, 2007 hvala za to, ampak še vedno me zanima kar sem napisal na začetku in razlog zakaj sem naredil nov topic Quote Link to comment
Guest VARI44 Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 UPRAŠEJ RAJŠ KERGA DRUCGA NE MENE KR NE IGRAM COD2. SORRY KR TI NE MORM POMAGAT. Quote Link to comment
SlashSpeed Posted June 10, 2007 Author Share Posted June 10, 2007 UPRAŠEJ RAJŠ KERGA DRUCGA NE MENE KR NE IGRAM COD2. SORRY KR TI NE MORM POMAGAT. wtf?! kva pol sploh odgovarjaš? in sploh s takim tonom?! :doh: lp, DSmadfan Quote Link to comment
admins matej1990 Posted June 10, 2007 admins Share Posted June 10, 2007 UPRAŠEJ RAJŠ KERGA DRUCGA NE MENE KR NE IGRAM COD2. SORRY KR TI NE MORM POMAGAT. Kar nekaj. xD btw kolko si pa star? Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
RIDDICK Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 UPRAŠEJ RAJŠ KERGA DRUCGA NE MENE KR NE IGRAM COD2. SORRY KR TI NE MORM POMAGAT. Pa dajte no ljudje ! Če ne veš možne rešitve !ne! odgovarjaj. A morate res vsako drugo temo zasmetit z takimi ? Kako bi vam te retardske kepe rezal z mačeto. Nehajte mi s takimi plis ! Don't make me lose my control ! R-ji jedni ! Quote Link to comment
SolidG Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 Kot prvo, kultura narod! Drugo. VARI44, ta forum ni smetišče. Drugič vsaj poizkusi napisati nekaj z vsebino. (In da te opozorim. Pisanje z veliki črkami pomeni, da se dereš/kričiš. Zato lahko nekateri vzamejo to kot žaljivko.) Zdaj pa nazaj na temo ali pa bo sledil zaklep ... in mogoče še kaj hujšega. Quote Link to comment
Mini.Shark Posted August 16, 2007 Share Posted August 16, 2007 Imam en problem.Ko se povežem na nek server je vse o.k. izberem pištolo pa državo pol pa mam včasih ekran beli,sivi ali črni ampak vse stvari se vidijo(merek, koliko metkov imam,bombe,smrtne glave...) samo mapa se ne vidi pa pištola in telo.Mi lahko kdo pomaga? Quote Link to comment
Mini.Shark Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 Prejšnji problem sem uspel rešit ampak imam novi problem.Ko nekaj cajta špilam na enem serverju me kicka in se mi napiše to: server disconnected-shark has been kicked via punkbuster (for 0 minutes)... time out trying to update PB Client.Lahko kako to odpravim da bi saj lahko normalno špilo? Quote Link to comment
admins Anduril Posted August 22, 2007 admins Share Posted August 22, 2007 Mini.Shark: http://www.konzole-slovenija.com/forum/ ... php?t=2080 Quote Link to comment
kratos... Posted August 26, 2007 Share Posted August 26, 2007 glede fps-ja dejte si na options neki na off (dobil boste 50% vec fps-ja) nevem kaj ker sem pozbabu ampak vam povem bol natancno cez kk tedn dva. glede punkbusterja a ga mors posodobit in v konzolo neki napisat, sam sm ze vse na zalost pozabu ampak bom probou cod2 spet spravt v delujoce stanje Quote Link to comment
samus987 Posted August 26, 2007 Share Posted August 26, 2007 glede fps-ja dejte si na options neki na off (dobil boste 50% vec fps-ja) nevem kaj ker sem pozbabu ampak vam povem bol natancno cez kk tedn dva. glede punkbusterja a ga mors posodobit in v konzolo neki napisat, sam sm ze vse na zalost pozabu ampak bom probou cod2 spet spravt v delujoce stanje hmmm, antialiasing? Quote Link to comment
Sasuke Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 em glede FPSjev po netu poiščite kake dober CFGje. Meni ga je naredu frend iz klana ki se že par let okvarja s tem in mam na najvišji grafiki 250FPS komot vendar je bolje 125(vsaj zame) ja deluje pa tudi če si daš kakovost grafike na najmanj in deluje zihr Quote [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment
kratos... Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 hmmm, antialiasing? da , antialiasing morte dt na off , jst sm mu prej 70 fps-ja zdej mi ga pa skos zabija 250/250 ker ce nastimate vec vas bannajo Quote Link to comment
Recommended Posts