Jump to content

problemi s Call of Duty 2

Imate tudi probleme s Call of Duty 2?  

22 members have voted

1. 1. Imate tudi probleme s Call of Duty 2?

• DA, imam
    • NE, jih nikoli nisem imel
    • NE, ampak sem jih imel in odstranil

Recommended Posts

lep pozdrav, imam problem. Imam računalnik, ki je bil pred kratkim popolnoma očiščen virusov in drugih črvov. Pred čiščenjem mi je Call of Duty 2 delal brez napak (vse misije in vse sobe v MP so delale brezhibno), zdaj pa mi nekatere mape v MP in nekatere misije v SP štekajo. Mape in misije, ki mi štekajo: BRECOURT, BREAKOUT, vse ruske mape, MATMATA, ST.ENGLISE. Pri SP pa mi štekajo vse ruske misije. Zanima me zakaj in če lahko to popravim. Hvala za odgovore!

P.S. igro sem že preizkusil reinštalirati pa ne pomaga :bleh:

• 1 month later...
UPRAŠEJ RAJŠ KERGA DRUCGA NE MENE KR NE IGRAM COD2. SORRY KR TI NE MORM POMAGAT.

Pa dajte no ljudje ! Če ne veš možne rešitve !ne! odgovarjaj. A morate res vsako drugo temo zasmetit z takimi ?

Kako bi vam te retardske kepe rezal z mačeto.

Nehajte mi s takimi plis ! Don't make me lose my control ! R-ji jedni !

followmeontwitter.png

Kot prvo, kultura narod!

Drugo. VARI44, ta forum ni smetišče. Drugič vsaj poizkusi napisati nekaj z vsebino.

(In da te opozorim. Pisanje z veliki črkami pomeni, da se dereš/kričiš. Zato lahko nekateri vzamejo to kot žaljivko.)

Zdaj pa nazaj na temo ali pa bo sledil zaklep ... in mogoče še kaj hujšega.

• 2 months later...

glede fps-ja dejte si na options neki na off (dobil boste 50% vec fps-ja) nevem kaj ker sem pozbabu ampak vam povem bol natancno cez kk tedn dva. glede punkbusterja a ga mors posodobit in v konzolo neki napisat, sam sm ze vse na zalost pozabu ampak bom probou cod2 spet spravt v delujoce stanje

glede fps-ja dejte si na options neki na off (dobil boste 50% vec fps-ja) nevem kaj ker sem pozbabu ampak vam povem bol natancno cez kk tedn dva. glede punkbusterja a ga mors posodobit in v konzolo neki napisat, sam sm ze vse na zalost pozabu ampak bom probou cod2 spet spravt v delujoce stanje

hmmm, antialiasing? :fiufiu:

em glede FPSjev po netu poiščite kake dober CFGje. Meni ga je naredu frend iz klana ki se že par let okvarja s tem in mam na najvišji grafiki 250FPS komot vendar je bolje 125(vsaj zame) ja deluje pa tudi če si daš kakovost grafike na najmanj in deluje zihr

[sIGPIC][/sIGPIC]