TheMan Posted May 9, 2007 Share Posted May 9, 2007 naštimal sem si outlook, pa mi ne pošilja pošte napiše mi:unable to find e-mail server ko dam pa test acount setings mi pa da failed pri find outgoing mail server ? Quote Link to comment
SolidG Posted May 9, 2007 Share Posted May 9, 2007 Verjetno si vse podatke prav vpisal?! Kakšne dodatne informacije bi bile dobrodošle. Quote Link to comment
č.u.k. Posted May 9, 2007 Share Posted May 9, 2007 Jest Outlooka sploh ne uporabljam. Nardiš account na email.si pa je. Quote Link to comment
admins Anduril Posted May 9, 2007 admins Share Posted May 9, 2007 Jest Outlooka sploh ne uporabljam. Nardiš account na email.si pa je. Err, eni mamo radi luksuz avtomatskega preverjanja pošte? Da ne bi o tem, da imam enih 8 accountov za redno pregledovati, pri čemer bi s samimi web accounti naredil direkt samomor. TheMan: preko koga imaš mail in kaj imaš vpisano pod Outgoing Mail Server (SMTP)? Quote Link to comment
TheMan Posted May 9, 2007 Author Share Posted May 9, 2007 ja, hvala za pomoč banalna zadeva, pri SMTP mi je manjkala črka l pri besedi siol eh, zadnji cajt da si nabavim očale. ni mi blo jasno kak sm lahko tak glup da ne znam enega outlooka naštimat. zdaj pa grem živce po bajti iskat :bleh: Quote Link to comment
Recommended Posts