Skoči na vsebino

Kako preživeti zombiekalipso


Priporočene objave

Vsi vemo, da bo nekega dne prišel trenutek, ko bodo svet preplavili zombiji. Seveda se vas vsaj 89% tega ne bo zavedalo, ker boste postali zombi. Nekaj pa se nas bo moralo adaptirati na novi kruti svet in se potruditi čimdlje preživeti.

Kako se bodo s to problematiko ubadali čezlužniki, si lahko pogledate Zombieland, the walking dead in dawn of the dead, medtem ko si evropski način preživetja učite iz 28 days later, Dead Snow in iz lahkotnega Shaun of the dead.

Ker se v realni situaciji ne moremo zanašati na filme, se v realnem življenju z vprašanjem preživetja zombikalipse ukvarjajo profesionalci. Med drugim so razpisali tudi natečaj za najboljše skrivališče pred neogibnim dogodkom.

Prvo nagrado je pokasirala ekipa iz Texasa, ki nam skrivališče pred zombiji ponuja kar na hrbtu. Vagabon mobile safehouse device je nekakšen šotorček, ki ga lahko postavimo v treh minutah. Mene in prijateljico (ni dobrega zombi preživetja brez ženske) bo varoval pred točo, močnim soncem in, hja, zombiji. Na zunanjo stran so namestili fotocelice, ki nam bodo poganjale laptop, pozabili pa niso tudi na filtracijski sistem za vodo in GPS napravo. Prikladno.

Evo še link: http://zombiesafehouse.wordpress.com

To temo sem odpru, da mal poživim dogajanje na forumu. Pa nej se tema razvije v zanimivo in zabavo debato. Kaj bi pa vi nardili, če bi bila zombi apokalipsa:D

MannyPacman888.png

MannyPacman888.png

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.