Guest Pajo Posted May 10, 2007 Share Posted May 10, 2007 Amm, eno umesno, kako za boga se odjavim z gold paketa in presaltam nazaj na silver. Od januarja sem placeval cisto brezveze, nisem rabil x-satulje skoraj nic. Obrnil use strani, neeeeee znam nazaj na silver. Koook jim to zamerm, da skrijejo tako stvar na eno podstran od podstrani od ene podstrani. Quote Link to comment
kekken3 Posted May 10, 2007 Share Posted May 10, 2007 Baje jim moraš telefonirati. (no ja, vsaj tako je bilo z x180) Ja, itak, gnili so. Ko hočeš kupovati, ti dajo možnost zapraviti celo stanovanje v neumnostih v par klikih. Za nehati kupovati, moraš uporabljati telefon. LOL? Quote Link to comment
Guest Pajo Posted May 10, 2007 Share Posted May 10, 2007 Prooosim??? Kaaaaaj? Kaaaam???? Jebemu c je to res grem jutr mastercard preklicat, pa nowo nardit Quote Link to comment
sebek1 Posted May 10, 2007 Share Posted May 10, 2007 Oja debilizem na vrhuncu, klicat je treba ja, če ti bo dejansko ratalo številko poklicat piši tu, ker sploh nevem, če te free številke lahko kličeš iz slovenije. Quote Link to comment
Ethan82 Posted May 11, 2007 Share Posted May 11, 2007 Zivjo! za se odjavit od Liva-a moraš poklicat Microsoft center in sicer v tisto državo, ki jo xbox podpira. Jaz sem osebno klical v Italijo, kjer sem jim moral 15 minut razlagat, da sem naredil nov account ter da starega ne rabim več. Ker enkrat ko vpišeš mastercard, ti potem kar avtomatsko vsak mesec, tri mesce ali pa na leto ( odvisno kateri paket si nabavil v prvo) samo trže eure. Ja,ja, brez nič vprašat ali želiš podaljšat ali kaj podobnega. Kar samo si podaljša Live naročnino. In pole vidiš na izpsiku Microsoft service . LOL Verjetno pa bi tudi delovalo, če bi v xboxu dal napačne podatke od kreditne kartice. Nisem probal, ampak možno, da je najbolj enostaven način. LP; Quote Link to comment
Recommended Posts