SlashSpeed Posted May 11, 2007 Share Posted May 11, 2007 Že dolgo časa se govori da v GTA San Andreas živijo čudni stvori in da se nekateri ljudje in celo avtomobili čudno obnašajo in se nato ubijejo našel sem tudi mapo k prikazuje kje so kakšni objekti (oz. ti stvori/ljudje). Zanima me če je kdo kaj takšenga že opazil ali celo slikal? tu imate link mape (zraven je še ena mapa, ki prikazuje kje je *baje* yedi oz. bigfoot LoL?) : http://www.freewebs.com/gta_sa_mysteries/maps.htm Lp, DSmadfan Quote Link to comment
MaHe Posted May 11, 2007 Share Posted May 11, 2007 ... Ko enkrat človeška družba pride do točke, kjer bi radi razpravljali o paranormalnih pojavih v igri ... Kakorkoli že, vse to se da dodati z modi. Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
Witch_King Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 Za to sem že slišal, baje da takrat ko štrkaš med radijskimi programi kdaj slišiš alienski glas ki pravi o napadu na Zemljo, obrazih na smetišču,.... Nič od tega še nisem srečal Quote Link to comment
.*LuKa*. Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 lol prow scaryy un leather face man Quote Link to comment
Witch_King Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 Prav imaš, zdaj me je kar nekam strah zalaufat GTA SA da me ne bo ta kar naenkrat napadel Quote Link to comment
MaHe Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 ŠE ENKRAT: TEH STVARI V ŠPILU NI. Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
Witch_King Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 Verjel ti bom še ne, saj hočem se na lastne oči prepričati se Quote Link to comment
TriGGer Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 Ja, naslednje kaj se bo zgodilo bo, da se bo en našo, ko se mu bo zdelo fajn poklicat eno telefonsko v igri, pa se bo kr naenkrat pogovarjo z onim Laszlom, pa sam sebe bo lahk slišal v igri... :doh: Quote Link to comment
MaHe Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 Verjel ti bom še ne, saj hočem se na lastne oči prepričati se Leatherfaca sploh ni med modeli v špilu. Kako hudiča bi se pol lahko v njem pojavil? Dejte nehat kotalit buče, pa malo googlajte. Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
.*LuKa*. Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 sej ne rećm da je sam rečm da je hudo narjen Quote Link to comment
SlashSpeed Posted May 19, 2007 Author Share Posted May 19, 2007 ja baje je v igri tud YEDI , leather face pa ni samo eden , zadnjic sm 1 uro po gozdu (vtipkana koda za polnoc) iskal YEDIja pa nic, tko da nism prevec prepričal. P.S. a je kdo že preveril kaj z zemljevida??? Quote Link to comment
Guest Kristjan Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 jaz sem videl video na youtubu in je kazalo nekega leather face in neke sledi od big foota in so napisali da so jih največkrat našli v lesenih hiškah v gozdu in blizu gozda je bilo morje in poleg je bil en voziček za invalide in je bilo sprednje kol označeno a ne wem zakaj saj je bil navaden voziček in potem sem s bratom šel tja ob tisti uri ki so napisali a ni bilo leather facea in se mi zdi da si samo zmišljujejo :bleh: Quote Link to comment
2kwik4ya Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 To je pomoje kak mod, in pol folk tko zajebava noob-e Quote Link to comment
SlashSpeed Posted August 9, 2007 Author Share Posted August 9, 2007 Če hočete vam dam lahko link od moda, da boste dobili leatherfacea. Jap zdj sem se podrobno pogledal posnetke teh(yedi, leatherface...). In koncno sklenil da grre za mode (mal sem pozen ). Quote Link to comment
PaNdEcK Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 Te videe sem jaz tuud na YT gledal (kot je rekel Kristjan) pa se vidi, da so neki modi. Bil je pa en super funny bigfoot not photoshopan. Joj sn se nasmejal zraven Quote Link to comment
SlashSpeed Posted August 9, 2007 Author Share Posted August 9, 2007 aja tist video, k je iz ene slike v igro photošopal neko gorilo Quote Link to comment
Guest Kristjan Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 kak je bla smešna kako rit je mela Quote Link to comment
Recommended Posts