Skoči na vsebino

filmi in napovedniki


MannyPacman

Priporočene objave

Ekola.V tej temi imate priložnost malo pokomentirati filme, ki ste jih pravkar gledali. Recimo, pravkar ste gledali en supermegafakindober film in ne veste kam bi napisali kako je dober. Zdaj imate priliko, da kakšen film priporočite, popljuvate, pohvalite, oz. karkoli drugegega.

 

No jaz sem včeraj končno našel čas za ogled filma Immortals 3D( no ta 3d je al pa ni.) Ker nekih hudih efektov ni bilo, in je bol za okras. Sam film bi reku, da kar pritegne, seveda če te ta vrsta tematike(grška mitologija) pritegne. Določene scene v filmu so se mi zdele, nekako na silo vrinjene v film in tudi, če jih ne bi bilo, ne bi film izgubil na pomenu. Sam zaključek, daje nekak občutek, da bo sledilo nadajevanje. Pustimo se presenetit. Bi pa rad povdaril zadnjo sceno iz filma, ki se mi je najbolj dopadla.

 

http://www.youtube.com/watch?v=guqMFTCeEhI

 

MannyPacman888.png

MannyPacman888.png

Link to comment

No malo pred tabo sem si pa jaz z mularijo ogledal Vesele nogice 2...

http://www.youtube.com/watch?v=twYq5QkNPKw

 

lepa cortkana risanka o tem, da tudi, če si majhen imaš lahko veliko srce... najbolj je pa dogajal vegetarijanski rakec, ki se hoteli prebiti na vrh vrh prehrambene lestvice!

 

Minus je edino, d ani slo sinhronizacije in ta moraš ta malim prevajt, če jim kaj ni jasno.

 

Aja 3D pride najbolj do izraza na koncu, ko mularija v dvorani z očali na nosu lovi balončke...

BessieSABU.png

Link to comment

Cowboys vs Aliens

Pogledal včeraj. Ne z nekimi hudimi pričakovanji, a vendarle. Daniel Craig je zakon(novi 007), Harisson Ford je siten nončko, Olivia Wilde(13 iz Housa) je hot, sam film pa...popkornast. Ne preveč nekaj globoke zgodbe, včasih se malce vleče, a se film odkupi s precej dobro igro zvezdnikov.

Jackobi_SI.png

Link to comment
  • 3 tednov kasneje...

Evo pa sem le našu čas, da sem si pogledu Final Destination 5. Sicer je bilo planirano, da bom to šel v kino gledat. Ampak zdej vidim celo bolš, da sem vse skup pozabu in zmudu.

Kaj reči na 5ko. Ha..pa neč posebnega (Tak al tak ta serija nima globine kar se zgodbe tiče, tako da o tem nimaš kej velik razpravljati). Tak kot vsak prejšni del, z izjemo, da so šparali z brutalnostjo smrti. V prejšnih delih ti je vsaj ob kakem prizoru želodec mal zvilo. Ali pa sem že jes tut tega pogledu, da me več ne gane niti to.:D

Stvar je za pogledat, če imate radi krvave prizore. Ne bote pa nič zamudil, če si tega ne pogledate.

 

Pa še trailer

http://www.youtube.com/watch?v=zLKR3GdIK80

 

MannyPacman888.png

MannyPacman888.png

Link to comment

In the Loop (2009)

 

Ena boljših britanskih komedij zadnjih let, nominirana tudi za bafto in oskarja. Zgodba se dogaja med britansko in ameriško vlado, ki na skrivaj planirata novo vojno, dokler ekipa enega tazadnjega britanskega ministrstva zgodbe pomotoma ne spravi v medije.

 

V glavnih vlogah Tom Hollander, ki igra nesposobnega ministra, Peter Capaldi je premierov tough guy, med drugimi pa tudi James Gandolfini, ki igra ameriškega generala. Film je baziran na enako dobri BBC seriji The thick of if, ki si s filmom deli podoben scenarij, producenta in določene igralce.

 

NitroBlast90.jpg

Link to comment
  • 2 tednov kasneje...

Ma naj grejo nekam s tem 3D-ejm. Ko bi blo vsaj kaj posebnega na tej tretji dimenziji. Bil sem v IMAXU in gledu Transformerse v 3D in čeprav je boljše kot v navadnem kinu, še kr mi nima nekeka posebnega efekta in me v bistvu samo moti (nerodna očala in posledično zaradi leč temnejša slika). Upam da Hobit ne bo samo 3D v IMAX-u.

 

En film pa ziher ne bo v 3D (hvala kurcu) in bo epski...

 

Rubuz.png%5D
Link to comment
  • Pred 1 mesecem ...

Ravno včeraj zaradi problemov s spanjem pogledal klasiko Misery(1990).

 

Pisatelj uspešnice se ravno pred izidom nove knjige poda na pot in v hudem snežnem metežu doživi prometno nesrečo. Lokalna negovalka, ki se kasneje izkaže, da je njegov numero uno fen, ga reši in oskrbi. Pisatelj še leži v postelji, ko negovalka kupi in prebere njegovo novo knjigo. Tedaj pa se zgodba zaplete...

 

Res zakon plot, odlična igra in tisti konstanten občutek utesnjenosti. Sploh tisti konstantni mood swingi od Annie.

 

Also, Warning. Major Spoilers v trailerju.

*salutes to Major Spoilers*

 

Jackobi_SI.png

Link to comment
  • 1 year later...
  • vrhovni

Ravno danes grem gledat The Wolverine, upam da bo dober.

 

Drugače pa kako se vam kaj zdijo prenovljene Tuš kinodvorane (po novem Cineplexx)?

Do sedaj nisem rad zahajal v kina, zaradi skakajočih podnapisov, slike ki je imela polno prašnih delcev, 3D je bil povsod efekta pa nikjer. Pa še draga vstopnina se mi je zdela.

Teden po otvoritvi sem čisto iz radovednosti prvič šel v prenovljeno dvorano Cineplexx v Mariboru. Cena je bila dražja kot prej, ampak izkušnja v vseh pogledih boljša. Zvok in slika sta sedaj digitalna (!), celo DD 5.1 podpirajo (čeprav sem bil začuden da ni vsaj 7.1 ali pa še kaj boljšega). Posledično so podnapisi ves čas na pravilnem mestu, brez čudnih senc in poskakovanja, prašni delci so kar naenkrat izginili, 3D pa je dejansko postal nova dodatna izkušnja, ki je vredna doplačila. 3D je podprt s standardom RealD 3D. Posledično mi ni niti centa žal za vstopnino in uživam v kinu kot še nikoli do sedaj. Zdaj redno hodim v kino, še posebej poleti, ko je polno dobrih filmov. :thumbsup:

Aja, posledično se je piratizacija zelo zmanjšala. :arrr:

Kapo dol Avstrijcem da so pokupili Tuš kinodvorane in jih tako dobro opremili. Sedaj pa naj še dodajo IMAX. :D

PSN & Xbox LIVE: NowickySLO

NowickySLO.png

Link to comment
  • Pred 3 meseci ...
  • 2 tednov kasneje...
  • 2 tednov kasneje...
  • vrhovni

Hobit: Smaugova pušča v 3D HFR!

Dobra akcija, pustolovščina in ZELO dober 3D pri katerem ti dejansko oči ne trpijo. Bi rekel, da je HFR tako kot da bi prešaltat igranje BF4 iz PS3 na PS4 (30 vs 60 FPS). Vse je tekoče in polno detajlov, ki so se prej razgubili. Zatikanja praktično več ni, razen mogoče pri določenih res hitrih prizorih.

Edina slabost je, da se zelo dobro vidi kaj je narejeno računalniško in kaj je dejansko posneto v živo s kamero.

Obvezen ogled za vse ljubitelje Lord of The Rings triologije in prvega dela Hobita! 3D HFR tehnologiji je zelo dobrodošla 3D tehnologija, je pa žal trenutno na voljo samo v Cineplexx kinih v Kranju, Mariboru in Celju.

Cena vstopnice je visoka, ampak IMO vredna nakupa!

PSN & Xbox LIVE: NowickySLO

NowickySLO.png

Link to comment
  • 1 year later...
  • vrhovni

Ravno (ponovno) pogledani SW filmi...

Takole, čez vikend je s kolegi uspešno padel SW maraton. V eno nam žal ni uspelo pogledati, ker smo se prepozno dobili. V soboto popoldan smo pogledali prve tri epizode (novejša trilogija), v nedeljo pa še zadnje tri (stara trilogija).

IMG_20151212_144137.thumb.jpg.b3e719b6bb

Jup, tudi SW figurice so nam delale družbo. :)

Junk food, pivo, kokakola in SW fix. Zdaj pa čakanje do srede na SW E7... :unsure: in na veliko izogibanje spoilerjem, ki bodo danes preplavili internet (v USA je danes premiera).

PSN & Xbox LIVE: NowickySLO

NowickySLO.png

Link to comment
  • vrhovni

Po tem tvojem vrstnem redu sem tudi sam že pred leti pogledal, pa moram rečt da mi je 1,2,3,4,5,6 sedaj kot priprava za 7 odlično sedla. Da se zgodba lepo nadaljuje.

 

Drugače pa bi naj bil tole ultimativen vrstni red gledanja:

suggested-viewing-order.thumb.png.2371d6

Nekateri tudi ne priznajo obstoja prve epizode in jo kar spustijo iz tega vrstnega reda. :D Na dolgo in široko je razloženo tukaj: The Star Wars Saga: Introducing Machete Order

PSN & Xbox LIVE: NowickySLO

NowickySLO.png

Link to comment
  • vrhovni

Sam sem vedno gledal SW najprej I II III, potem pa IV V VI. Prav zagrizen fan nisem, mi je bilo pa jasno tolko, da so prve posnete epizode sequel, zadnje tri pa prequel - torej I II III. Zato tudi najprej vedno začnem s slednjimi. Je pa res da gledam IV - VI epizode na original DVDjih, kjer so uncut edicije. Torej take kot so bile prvotno izdane. Blurayji tega namreč nimajo kolkor mi je jasno.

Urejano od japanboy

10573384652.png

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.