admins matej1990 Posted December 9, 2016 admins Share Posted December 9, 2016 Pred 11 minutami, conali pravi: O moj bog, just no No Pamela, no watch Ne vem če bi bil navdušen nad današnjo Pamelo v slow mo v bikinikah. Sej bi se dosti guncalo, ampak verjetno na delih kjer se naj ne bi. 1 Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
admins japanboy Posted December 9, 2016 admins Share Posted December 9, 2016 Marvel je men itak zakon! Baywatch pa ma nevem no. Rock je legenda in bom gledu sdm zarad njega. Drgac pa drugo leto Thor Quote Link to comment
TheRealDeal Posted December 9, 2016 Share Posted December 9, 2016 Za Oskarja se ne bo potegoval, se pa strinjam, da bo za pogledat. Včasih prav pašejo takšni malo bolj "neumni" filmi Quote Link to comment
N7 Ozi Posted December 11, 2016 N7 Share Posted December 11, 2016 ej, nov spiderman je pa obetaven. sem pogledu trejler nekej minut nazaj ne enem drugem sajtu in sem si prav mislil, *meh", again? da vidmo. ampak sprega z ironmanom, komedija Quote Link to comment
admins japanboy Posted December 12, 2016 admins Share Posted December 12, 2016 Napovednik za nov film Planet Opic: Ne vem, meni ze prejsnji film od te franšize ni bil kaj posebnega. Prvo nadaljevanje Rise of the Planet of the Apes mi je bilo še najbolj gledljivo. Tranformers 5: Transformerji so pa zame itak špica. =) Quote Link to comment
admins matej1990 Posted December 12, 2016 admins Share Posted December 12, 2016 Imam čisto obratno mnenje. Ti novi Planet of the Apes so hudi vsi, Transformerji pa so od prve trilogije dalje katastrofa. Transi so postali na ravni Fast&Furious, kjer če gledaš, moraš čisto odklopit možgane, drugače ti postane slabo od nesmisla. 1 Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
N7 Ozi Posted December 12, 2016 N7 Share Posted December 12, 2016 Pred 7 minutami, matej1990 pravi: Imam čisto obratno mnenje. Ti novi Planet of the Apes so hudi vsi, Transformerji pa so od prve trilogije katastrofa. Transi so mi na ravni Fast&Furious, kjer če gledaš, moraš čisto odklopit možgane, drugače ti postane slabo od nesmisla. se ful strinjam. meni na splošno so zadnja gen. ZF blockbuster filmov totalno smetje. sej je za pogledat, z možgani na off, ampak sploh ni vsebine. tako brutalno pretivaranje z uničevlaskim mejhemom, da sploh ne morš sledit. pretiravanje only couse it can! drek. 1 Quote Link to comment
admins japanboy Posted December 12, 2016 admins Share Posted December 12, 2016 Mogoce ze res. Jaz jih jemljem drugace kot sprostitev ne neko hardcore zgodbo. Planet of the Apes so ze krenile s te poti in nikoli ne bodo na ravni izvirnika. Pr Bayu in Transformerjih pa kaj drugega kot kup akcije ni za prcakvat. Quote Link to comment
admins matej1990 Posted December 12, 2016 admins Share Posted December 12, 2016 Ko se začne Wahlberg "mano a mano" borit z Lockdownom mi je vedno slabo ratalo. Naj mi en prosim razloži dogajanje ob dejanju @3:58. Res, kam so zašli tile Transformer filmi. Zame je PotA z lahkoto superiornejša zadeva na bistveno višji ravni kot Transi. DALEČ spredaj. Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
admins japanboy Posted December 12, 2016 admins Share Posted December 12, 2016 To da bi oba filma primerjal ni niti primerjave. To je kot bi hotel kupi kruh v trgovini z elektrotehniko. Moj namen je bil samo, da mi pač POTA niso več tisto od remaka klasike. Dawn je še nekako bil gledljiv, nadaljevanje sem pa zaspal, toliko me je zdolgočasil. Jaz teh filmov ne jemljem zaradi neke zgodbe ipd. Kdor s tega vidika gleda gre lahko takoj stran, da si ne bo naredil škode. Meni so bili Transformerji vsaj do zdaj vsi gledljivi glede akcije, prizorov, bitk in efektov. Upam da se to ne spremeni, je pa res, da dokler kura nese zlata jajca jo bodo pač molzli. Še povsod je bilo tako in tudi tu je tako. Sam sem v bistvu še najbolj nor na Marvelove filme oz. še posebej čakam na Thora ter Maščevalce, ki bodo zaključili to trilogijo z 2 deloma. Quote Link to comment
conali Posted December 13, 2016 Share Posted December 13, 2016 Pr zadnjem transformerju so zajebal, k ni vec Megan Fox 2 Quote Link to comment
admins japanboy Posted December 13, 2016 admins Share Posted December 13, 2016 pred 10 urami, conali pravi: Pr zadnjem transformerju so zajebal, k ni vec Megan Fox True, ampak enkat je mogla it. Men so ble sploh zakon scene z unimi minibotki https://www.youtube.com/watch?v=YejpJgtQtuU Drugače pa tole tud obeta - Ghost in the Shell: Quote Link to comment
conali Posted December 13, 2016 Share Posted December 13, 2016 Res je, da se mal zasedba mora zamenjati... Ampak, v tanovih transformersih, ki prihajajo drugo leto ima pa glavno zensko vlogo neka 15letna mula... Quote Link to comment
admins matej1990 Posted December 15, 2016 admins Share Posted December 15, 2016 Novi epic vojni film, tokrat izpod rok Christopherja Nolana: Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
Bartala Posted December 16, 2016 Share Posted December 16, 2016 (edited) Če ste se naveličali hollywood spakedravščin, ter si želite pogledati REALNI vojni film, vam svetujem: - Armadillo - Restrepo - Korengal ("Restrepo 2") Te tri za začetek, za probo Edit: Slednje sicer ni film, temveč videospot. Ampak nosi pomembno sporočilo, da se tudi v (eni izmed) najbolj opremljenih vojsk na svetu pod uniformo skriva navadni človek, na katerega se prepogosto pozabi. Edited December 16, 2016 by Bartala 2 Quote Link to comment
TheRealDeal Posted December 16, 2016 Share Posted December 16, 2016 (edited) @Bartala iscem ruski vojni film iz 2010 ce se ne motim. Dogaja se na meji s kazahstanom ali pakistanom (nekaj takega). Spomnem se scene, ko so na vaji ruski vojaki morali iskopati fox hole, pol je pa tank čez zapeljal. Če kdorkoli pozna naslov naj prosim napise edit: našel. 9th company Edited December 16, 2016 by TheRealDeal Quote Link to comment
N7 Ozi Posted December 19, 2016 N7 Share Posted December 19, 2016 ALO; ALO! KDO JE SPREGLEDU TOLE!? niste resni. Quote Link to comment
Bartala Posted December 19, 2016 Share Posted December 19, 2016 Če pa je izzid šele čez 33 let 3 Quote Link to comment
admins japanboy Posted December 19, 2016 admins Share Posted December 19, 2016 Pred 17 minutami, Bartala pravi: Če pa je izzid šele čez 33 let Quote Link to comment
admins matej1990 Posted December 20, 2016 admins Share Posted December 20, 2016 Hja, k sreči bo tale film izšel hitreje. Prvi del je bil zame hidden gem. Sem ga pogledal brez nekih pričakovanj in bil prijetno presenečen. Noro dober in svež pristop k streljanju, kjer se strela v normalnih količinah in praktično vsak metek (od Johna Wicka) zadene. Hero style! Aja, da se ne menim o nori borbeni koreografiji. In na koncu si zasluži hladno pivo celotna snemalna ekipa za odštekane prizore v filmu. Upam da kdo v filmu spet ne bo naredil napake in mu ubil psa in ukradel avto. Oz. ne, naj točno to naredi. 3 Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
admins japanboy Posted December 26, 2016 admins Share Posted December 26, 2016 Alien se vrača. Btw zadnja scena v napovedniku ga zmaga. 2 Quote Link to comment
admins matej1990 Posted December 26, 2016 admins Share Posted December 26, 2016 O ja! Prometheus je bil zakon film, tole pa je nadaljevanje. Ridley Scott je car! Zelo zanimiva igralska zasedba. Predvsem me presenečena da sta v filmu Danny McBride in James Franco, ki sicer redno igrata v komedijah. Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
admins matej1990 Posted February 8, 2017 admins Share Posted February 8, 2017 Po nori prvi sezoni (meni ena najljubših TV serij lanskega leta in tudi največje presenečenje med novimi serijami), je tukaj napovednik za drugo sezono serije the stranger things: 1 Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
admins japanboy Posted February 22, 2017 admins Share Posted February 22, 2017 (edited) All hail King! Damn, tole je pa SICK! Definitivno bom tole kupil 3D Bluray in gledal lepo prijetno v domačem okolju v 3D varianti :D. Bolj sem nahajpan samo še za Avengerje Infinity War 1 in 2 in Godzilla vs Kong. Edited February 22, 2017 by japanboy Quote Link to comment
admins matej1990 Posted March 1, 2017 admins Share Posted March 1, 2017 Slin-slin-slin! Nadaljevanje Prometheusa oz. začetek Alien filma! 1 Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
Recommended Posts