Jump to content

zakaj ste kupili psp?


matjaz

zakaj ste kupili psp?  

9 members have voted

  1. 1. zakaj ste kupili psp?

    • zaradi iger
    • zaradi filmov in glasbe
      0


Recommended Posts

Iz naivnosti. No hec na stran, PSP dobiva vsevec dobrih iger, tako, da sem glasoval zaradi iger. Zelel bi si le, da bi imel kaksne big seriale iz PS2 ze veliko prej. GT se vedno cakamo, GoW pride komaj zdaj, se vedno ni nobenega pametnega Final Fantasya, ki pa hvala bogu pravtako prihaja.

Zgleda, da se bomo na koncu PSPja vendarle spominjali kot konzole s kar nekaj dobrimi igrami in to je tisto kar steje.

Link to comment

Ker nisem mogel prodat starega računalnika, sem ga preprosto zamenjal za flashan PSP (nekako ista vrednost). Sem pa vesel, da nisem odštel niti eur za PSP, ki IMO ni vreden svoje cene (govorim seveda o novem PSP za katerega plačaš polno ceno). Video in MP3 nekako ne prideta do izraza, saj je zadeva prevelika in premalo avtonomna. Zares odlične igre so več ali manj izjema. Največja svetla točka na PSP so emulatorji, ki pa jo (vsaj zame) vlečejo iz d...a.

Upam in verjamem da bo Sonyjev novi poizkus na handheld sceni boljši in predvsem manj polovičarski kot je poizkus s PSPjem, ki vsakemu vsaj delno kritičnemu osebku zapusti grenak priokus.

Link to comment

No ja...za amaterja res :beer: Mi ni žal niti tolarja, ki sem ga plačal zanj, ker ni lepšega kot pa flashat nove teme, xmb ikone itd. Ni lepšega kot pa se peljat v avtu na morje pa gledat film in imeti psp povezan na ozvočenje od avta ( še sledi en kratek filmček), ni ga lepšega kot pa se peljat v šolo z vlakom pa igrati igre ali gledat film ali pa muziko poslušati. Pa vse to in še več na eni sami mali zadevici.

Aj luv PsP :rock:

Link to comment

Kupil sem ga, ker sem hotel še GTA ... tega sem preigral. Zdaj je njegov goli namen večerno gledanje The Fresh-Prince of Bel-Air in občasen Puzzle Quest.

Škoda, da so igre (vključno s Syphon Filter, IMO), takšen griš ... :/

[__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_]

Link to comment
Lamaike pred tvojim napisanim postom me je zacelo zaskrbeti, saj sem mislil, da sem le jaz tak debil, ki podpiram in ljubim psp... a zdaj sem ugotovil, da sva ze dva... :car:

Gooo psp, goo psp :D

Tukaj smo pač bolj objektivne sorte in ko gre za softver, pač porinemo naprej NDS. Čeprav ima PSP kar nekaj naslovov, ki so vredni igranja. Še posebej, če jih nikoli nisi igral na kakšni drugi konzoli.

Z emulacijo starih PS špilov je PSP dobil nove razsežnosti in v navezi s custom firmwarom v celoti zadiha. Sam ga največ uporabljam kot osrednjo multimedijsko enoto za avto, kjer mi lepo čiča na armaturki in fura muziko in filme. Kmalu pa tud upam, da navigacijo.

Enako je z vsako konzolo. Če veš zakaj jo boš uporabljal, potem nakup vsekakor ni zgrešena investicija.

Link to comment
  • 2 weeks later...

PSP je ql. Sicer je malo velik, ker ne gre v zep, samo v malo vecjega pa gre in je zato prenosen.

Kupil ga nisem zaradi iger ampak zato, ker imas gor muziko, filme, slike, seveda pa tudi zaradi iger.

Pa tudi psp office lahk mas :)

Ce se ti uspe povezat na internet si pa zmagal. MSN, RSS ...

Skratka PC2 :D

Link to comment

Jaz pa sem kar velik Sony fan in po enem dnevu nimam dobrega občutka, vsaj v primerjavi z NDS. V primerjavi z NDS HB stranmi so PSP-jeve totalno nepregledne ogromno neuporabnih oz. kr'neki programčkov, cel kup firmwarov... iger ne bom komentiral, ker jih verjetno ne bom niti igral, mogoče bom prenesel iz PS1 Oddworld (imam oba originala) samo se mi zdi komplicirano, zdi se mi uporaben za gledanje filmov, vendar je spet potrebno konvertiranje oz. UMD-ji so predragi in za predvajanje muzike, tukaj se mi zdi, da je res super, še posebej ker imam praktično vse originalne cd-je že pretvorjene v MP3-je.

Najbolj me je razjezilo, ker redki HB programčki delajo iz prve, celo nadgrajevanje FW se mi je zataknilo in sem moral pogooglati, da sem rešil problem (HENC ni delal, sem uporabil HEND), bi pa zelo prav prišel en tak Noob vodič for Dummies.

Kupil ga pa nisem ampak sem ga dobil za nedoločen čas -> za zmeri :beer:

BessieSABU.png

Link to comment

Jaz sem sicer na začetku ko sem ga kupil bil razočaran, ker ni blo nobene igre pa ničesar polek. Pol ko sem začel z downgradanjem in temi pizdarijami pa sem mnenja da ni bolše konzole. Ker če maš 5 minut cajta si lahko nardiš čuda na psp. :beer:

Link to comment
Sem že najdu, za strišpe pa v bistvu ne rabiš, ker jih lahko gledaš kot slike :doh: Kajimate pa vi zaene HB programe gor? Ali pač poganjate samo ISO loaderje?

Na svojem 3.40 OE-A imam:

e[mulator]: emulacija GB, GBC, NES, GameGear, Genesis, PC Engine

gbSP: emulacija GBA

Links2: alternativni web-browser, v nekaterih pogledih boljši od vgrajenega

Portable VNC: nadzor PCja na PSPju ...

PSP FTP: FTP klient na PSPju ... nuff said.

AnonymousTipper's Unzip/Unrar plugin: kot že ime pove ... fino, če snamem kaj direktno iz brskalnika in odzipam kar na PSPju ...

File Assistant: File manager, kaj več ni za dodat

FILER: Alternativni file manager, če FA zataji

PMP AVC Subtitle edition: predvajalnik PMP fajlov s podporo podnapisom - ampak dokaj nekoristen, ker se mi zdi vgrajeni enako dober.

PSP IrDA: IrDA protokol - fajn za prenašat datoteke med mobilcem ... :)

To bi bilo to. Za IM uporabljam še eBuddy (http://www.ebuddy.com/mobile/), več pa zaenkrat ne rabim ...

NDS je mogoc dober sam premali screen ... sicer sta dva sam useen ...

A te je kdo kaj vprašal? To ni debata o tem.

[__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_]

Link to comment

Glede branja stripov...a ima kdo kaki page v rokavu kjer lahko prebiras sveze stripe, formatirane za PSP?

Pred casom je delovala stran pspmagazines, ki se je nato spremenila v perooz in ima kar nekaj zadev, a je zal vec ne updateajo redno, tako da je bolj kot ne neuporabna. Drugih PSP centric meda strani pa v bistvu ne poznam.

Link to comment
PSPRadioPSPRadio je še ena uporabna zadeva, počasi se zadovoljstvo veča, trenutno ga uporabljam za gledanje stripov, radio, internet, zanimiva zadeva je PSPearth sicer še beta verzaja ampak je zanimivo, Map This! tukaj moram še pogruntati kako se naredi karte (tole rabim nujno, ker grem čez par dni na potovanje v dokaj neznane kraje). Je pa kljub vsemu bistvena prenost PSP-ja pred NDS-jem v ekranu, igre same me pa razen grafike še niso prepričale.

BessieSABU.png

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.