Jump to content

[Xbox] Ninja Gaiden

kilzorz

Recommended Posts

Zdravo folk mene pa zanime kje se bi dal dobit igro Ninja Gaiden / Ninja Gaiden Black sm slisu da je ful uredu sam jo nkjer ne najdm. A bi mi lahko kdo linku kaksno spletno trgovino V SLOVENIJI al pa povedu u kateri trgovini v ljubljani prodajajo te ta stare XBOX igre. ty

deletethis.jpg

Ja, zgleda, da je Xbox že čisto izumrl. V Sloveniji ni šans, da boš v kaki trgovini to dobil, sem gledal malo UK spletne trgovine, pa še tam nikjer nimajo zadeve. Tudi na Bolhi nihče ne prodaja. Jasno, kdor ima NGB, ga sigurno ne bo prodal, ker je preveč dobra igra.

Sem videl po drugih temah, da nekaj razmišljaš o nakupu PS3. Pomoje res najboljše, da si ga nabaviš, ker pride naslednji mesec na PS3 Ninja Gaiden Sigma, ki bo baje praktično remake Ninja Gaiden Blacka. Jaz, ki sem si kupil Xbox zaradi NG (in me tudi zdaj precej mika, da bi si PS3 + hudi TV nabavil zgolj zaradi NGS), se ravno zaradi tega še malo obotavljam, ker ne vem, koliko bo NGS res prinesel novega nekomu, ki je totalno prežokal NGB. Tebi pa res to opcijo najbolj priporočam, ker bo NGS sigurno za NG(B) neznalčka igra vseh iger. Edino nisem čisto prepričan, kdaj pride Sigma v Evropo, vendar sigurno kmalu, če ga JAP in US dobita že naslednji mesec.

Potegaman.jpg