MannyPacman Posted December 17, 2011 Share Posted December 17, 2011 Ker nisem našu nikjer RDR teme na forumu( pa sem ga prečesu po dolgem in po čez ), sem se odloču, da nardim novo, ki bo služila za pogovore glede RDR, dogovori za igranje MP, trophy hunte in podobne stvari. Bi pa rabu pomoč pri tropy huntu za MP. Seveda, lahko tut jaz pomagam, glede ostalih tropy, kako se jih dobi, kje in tako dalje. Vglavnem, če kdo igra in bi rad 100% imel trophy nej pove, pa bomo skupi to zdrilal. Aja pa, da ne pozabim ometi igram na ps3;) Quote Link to comment
MannyPacman Posted December 18, 2011 Author Share Posted December 18, 2011 Evo še en 30min filmček >http://www.youtube.com/watch?v=cZUUVV2rjoc The director of The Road and The Proposition, John Hillcoat, brings you an entirely digital Western short film. It uses Rockstar's rich open world in Red Dead Redemption to tell the story of John Marston's struggle in the new American Frontier. 1 Quote Link to comment
Avart Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Ker nisem našu nikjer RDR teme na forumu( pa sem ga prečesu po dolgem in po čez ), sem se odloču, da nardim novo, ki bo služila za pogovore glede RDR, dogovori za igranje MP, trophy hunte in podobne stvari. Bi pa rabu pomoč pri tropy huntu za MP. Seveda, lahko tut jaz pomagam, glede ostalih tropy, kako se jih dobi, kje in tako dalje. Vglavnem, če kdo igra in bi rad 100% imel trophy nej pove, pa bomo skupi to zdrilal. Aja pa, da ne pozabim ometi igram na ps3;) Mas temo na xbox forumu, ker vec al manj jo ma folk za boxa Quote Link to comment
MannyPacman Posted December 20, 2011 Author Share Posted December 20, 2011 Ahh šment pol. To mi ne pomaga, če je za xbox. Tnx anyway;) Quote Link to comment
Phantom Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Manny ti si nabavil navadno verzijo ali GOTY? Mogoce se celo odlocim za nakup ce je vredno svojega denarja :-P Nekaj mora bozicek prinest, ampak se ne vem kateri spil bi zbral :-) Sent from my Optimus 2X using Tapatalk Quote Link to comment
MannyPacman Posted December 20, 2011 Author Share Posted December 20, 2011 Jaz imam obično verzijo. Dodatek Undead Nightmare mi je pa kolega dal, ker jo je zadel na neki nagradni igri, sam on tak nima ps3, tak da mi jo je kr dal. Bom pa tut v kratkem dlc nabavu. Kar se špila tiče, je vsekakor vredna nakupa. Jaz sem jo kupil sicer v angliji. Pršla me je pa okoli 18€ z poštnino vred. Tak, da za te pare tak špil..Majka. Quote Link to comment
admins matej1990 Posted July 6, 2016 admins Share Posted July 6, 2016 Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
admins matej1990 Posted April 11, 2018 admins Share Posted April 11, 2018 RDR je v Xbox backwards compatibility service in ima XOX podporo. Primerjava: 1 Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
Recommended Posts