Jump to content

Vam najslabši igroliki


Recommended Posts

Zanima me, kateri liki iz video iger vam grejo najbolj v nos? Mišljeno čisto subjektivno, se pravi če nekomu nek lik ni všeč in to napiše ga ni treba napadat, češ, kako da nima pojma, gre pač za njegovo mnenje. Da pa ne boste samo kritizirali, lahko napišete tudi svoje fave like.

ok, jaz začnem:

- Dante, Devil May Cry serija:

Lik, ki se je prikupil mnogim fanom DMC je meni res nadležen. Zame je en brezzvezen nastopač brez smisla za humor. + emo frizura :yuck:

- Master Chief, Halo serija:

Kako je možno, da je nek lev, zelen robot postal tako priljubljen lik in edina prava maskota xboxa je beyond me. Čisto resno, bolj dolgočasnega lika bi se imo težko izmislili :P

- Duke Nukem, Duke serija:

Zdele si vas že predstavljam, kako si govorite "pljuva Duka?! Dejmo ga namočit v katran in posut s perjem!!!1". Ne vem, ampak meni je "Duketina" zoprn, čisto nič smešen lik. In nisem noben puritanec, ki bi se zgražal nad mačističnimi liki. Chuck Norris ftw :D

- Rayman, Rayman serija:

Brezudi, vedno nasmejani pajac, ki ni ne mravlja, ne nič. imho totalno brezzvezen lik, rekel bi da gre za ponesrečeno kopijo Yoshija.

- Hugo, TV igrica:

No, tukaj pa se najbrž vsi strinjamo in je kako nadaljno pisanje odveč :razzy:

Več se zdaj ne spomnim, moram pa na koncu pohvalit Sonica, ki je res jež od fare (v dizajnu za Mega Drive, ne bednem Dreamcast dizajnu), Kaina iz Legacy of Kain serije (da v koš vse Kratose in druge novodobne pametnjakoviče), Donkey Kong po tistem, ko so ga pod peresa in miške dobili Rare in seveda Link. Ampak ne kar vsi, daleč najboljši je v Twilight Princess, v Wind Wakerju so ga orenk pokvarili s tisto veliko okroglo bučo in mini nogicami :D

Link to comment

Sploh ne vem zakaj, ampak CJ v San Andreasu mi je šel vedno nekako na živce. Ni dosegel tiste suverene ciničnosti in brezbrižnosti ter duhovitosti Tommya Vercettija iz Vice Citya, zato sem bil nad njim nekoliko razočaran.

Nothing he's got he really needs, 21st century schizoid man!

Link to comment

Tingle. Nervira me pa, ker je prav boleca parodija na realnost... Ceprav nisem igral tisti Tingle RPG, tam je baje manj antipaticen.

Pa Master Chief, kot je ze povedano in iz podobnih razlogov... Hugo pa seveda :doh: , kaj naj recem, tale je res dizajniram da gre na zivce :yuck:

Link to comment

Ah, kako sem pa sploh pozabil najgrrr lik... Alexandra Roivas iz Eternal Darkness! "Freedom!" "Justice!" (ali pa kaj je ze prijavila na koncu) crkni glupaco. Vyse iz Skies of Arcadia: Legends tudi ni prav dalec kaj se tice "hugo-tock" s svojimi "pametnimi" izjavami...

Obedve igri sta mi kljub antipaticnima protagonistoma (ali pa kako se ze sklanja? "protagonistom"?) med boljsimi, ED sem celo dvakrat preigral (in enkrat punca), pa sva na koncu imela vse odklenjeno :) Tudi SOA:L bi rad se enkrat preigral... mogoce enkrat, ko bom imel vec casa.

Link to comment
  • 1 month later...

Meni je pa to tak debilno, ko so pri NFS: MW in Carbon naredili nekega ''junaka'' v dirkaškem svetu, spregovoril pa niti enkrat ni. Al pa daj bi vsaj faco malo pokazalo. Pa Razor pa Cross ga celi cajt nekaj zajebavata on pa niti ust ne odpre. Mislim, WTF :doh: :doh:

Link to comment
  • 5 months later...

Squall iz Final Fantasy VIII :

Zares nadležen tip , ki je totalno tečen. Da ne govorim o drugih likih v temu špilu ki so samo jokajo in cmizdrijo ...

Seymour iz Final Fantasy X :

Njegov govor , izgled in vse ostalo me dobesedno iritirajo ... Komaj sem čakal da ga sesujem do amena ...

Nathan Hale iz Resistance : Fall of man :

Nemi tip ki dela zares kretenske face ...

Rider iz GTA : San andreas

Ta tip me je tako iritiral da ko sem ga ubil v tisti eni misiji , da sem vanj ispalil še par saržerjev dragocenih metkov !!!

Owner of :

Xbox 360 + PS3...

Link to comment

Vaan iz FFXII, mislm fak to sploh ni protagnoist, to je govno..najhujsi ff char ever

Tidus iz FFX, prokleta j-pop pedercina

Aeris iz FFVII, nvm zakaj ampak joku sm od vselja k jo je Sephiroth zaklou

Navi iz OOT, joj faaaaak mi kr zivc zacne skakat k se nanjo spomnm

Meryl iz MGS, na zivce mi gre do konca, in kako ji je lahko David reku da gre z njem zivet je beyond me

Lady iz DMC3, sm mislu da bo to en sposobn boss k mi bo prinesel vsaj malo frostracije ampak ne, v dveh minutah sm jo zaklou. Nesposobn drek babji

deletethis.jpg
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.