SlashSpeed Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 kako, pripeljati DS čez meje svoje zmogljivosti? Na internetu sem že gledal mnogo clipov kako folk spremeni DS, meni pa se niti ne sanja kakšno opremo potrebuješ in kako ga sprogramiraš? Zelo bom vesel odgovorov, če pa slučajno kdo že ima tak DS pa mi naj pove vse o tem! lp, DSmadfan Quote Link to comment
MaHe Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 DS ne moreš overclockat. Lahko zamenjaš kristal, ki uravnava hitrost procesorja, ampak rezultat bo samo hitrejše delovanje iger ... Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
SlashSpeed Posted May 20, 2007 Author Share Posted May 20, 2007 ja saj ravno to mislim...pospešiti delovanje iger. A kdo slučajno to zna? Quote Link to comment
quattro Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 em. mislim da ne razumes koncepta "hitrejsega delovanja." igre ne bodo delovale bolj gladko, ampak actually bolj hitro. ena sekunda bo v resnici trajala samo 0.8 sekunde, recimo. zakaj bi to kdo hotel, mi ni cisto jasno. Quote Link to comment
SlashSpeed Posted May 24, 2007 Author Share Posted May 24, 2007 predstavljal si mario kart ds z dvojno hitrostjo! lp, DSmadfan Quote Link to comment
Recommended Posts