PSP1 Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 Ta stvar se je zgodila v nedeljo 20.5.07 ko sem še spal ob 9 zjutraj a stric je prišel po sestrično in nejka ga je grozno zanimalo na mojem PSP pa ne vem kaj mi je naredil samo to vem da mi moče priti niti v recover meni ker imam verzijo 3.03 oe-a in niti v navaden meni prosim pomagajte Quote Link to comment
MaHe Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 1. Fino bi bilo vedeti, kaj je res naredil. Domala nemogoče je, da bi samo nekaj pogledal in uničil konzolo. S recovery menijem se moraš za to že kar potruditi (razen če ga je pomotoma prižgal s držanjem R gumba in šaril po recoveryju samem). 2. Če ne prideš v recovery menu, ti ni pomoči. Vsekakor pa bolj podrobno opiši kaj se zgodi ... si prepričan, da je baterija polna? Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
PSP1 Posted May 24, 2007 Author Share Posted May 24, 2007 A se bi dalo z čitalcem kartic dati verzijo 3.03 0e-a če mi bi kdo poslal vse kar spada za to verzijo. Quote Link to comment
MaHe Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 Ne, ne gre. Še vedno nisi prebral prejšnega posta ... Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
LaMike Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 Baterija ven baterija not...pa mora delat Custom fw se ne zriši kr tak Quote Link to comment
PSP1 Posted May 24, 2007 Author Share Posted May 24, 2007 Ja sem prebral in odgovor je tak ja baterija je polna ker mi zelena lučka upripa lahko pa da je kaj narobe z ekranom Quote Link to comment
LaMike Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 V navodilih piše " če zelena lučka utripa pomeni,da je baterija skoraj prazna" če se ne motim. Je pa to tudi znak za brick. Sam če maš 3.03 oe gor potem mora v recovery menu it. Quote Link to comment
PSP1 Posted May 25, 2007 Author Share Posted May 25, 2007 Ja neki sem ugotovil ko ga odprem se sam zelena lučka sveti samo imam pa eno vprašanje ko ga vi odpreste a vam stikalo za za priklop na internet kaj utripa zelena lučka Quote Link to comment
LaMike Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Odpremo? Kak odpremo? :rockbrow: Quote Link to comment
jurc-back Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 omg kje ste take idiote najdl k nimajo pojma kva govorijo sam, da kr neki napise pa mu je kul ! Quote Moj blog: http://zabava.blog.siol.net Link to comment
tuning Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Ej zate je pa hitr tip idiot, ce se ne pozna vseh for al pa se mal drugace izraza. Mal pazi na izjave. In ce ne znas pomagat bodi raje tiho. LP,Sandi Quote PS, ce koga zanima nakup R4 naj me kontaktira na ZS ali EMAIL: tuning@volja.net ali www.taskmedia.si Link to comment
jurc-back Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 kako drugace izraza nima pojma... Sploh pa odgovor na celo temo je: 1.prizgi psp. (ce ne prides v meni probaj drzati R) 2.ce ti pride v recovery mode ga lepo downgrajdi. 3.ce ti ne pride nikamor je psp zabriku.. ps:upam da ves kako se prizge psp! Quote Moj blog: http://zabava.blog.siol.net Link to comment
lukidd Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 daj adapter prvo v PSP in poročaj Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
PSP1 Posted June 2, 2007 Author Share Posted June 2, 2007 A mislete da je kaj narobe s spominko kartico ker sem jo posodil sošolcu ko se je meni PSP pokvaril pa mi je reku da ko da spominsko kartico noter se mu pokaže črn ekran tako kot pri meni. Quote Link to comment
MaHe Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 Mater, sva že to razpredala od konca in kraja na MSNju ... NIMA VEZE NIČ S KARTICO, ČE JO DAŠ VEN IZ KONZOLE IN SE ZGODI ISTO. ČE SE NE ODPRE RECOVERY MODE, JE TVOJ PSP MRTEV. Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
LaMike Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 Idina rešitev, ki ti je ostala je mod chip...ampak če se ti splača ga kupi Če si iz mb pa poznam enga ko ti ga bo vgradil ampak govori se o delikatni in zahtevni zadevi, ki je ni problem kupit ampak je največji problem montirat Quote Link to comment
Guest VARI44 Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 A MI LOHKA KDO POVE KUKO SE NARDI SLIKCA TUKEJ NA TEM FORUMU. PPPPPRRRRROOOOOOSSSIIMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment
LaMike Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 Nikak mojalbum.com pa gremo Quote Link to comment
Guest ps4 Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 meni se je isto zgodilo ko sem zagnal igerco star wars 2 orginal in ni slo iznje sem vzel baterijo vun noter in ko sem ga ponovno prizgal mi je priso neki zelen meni ko rabi neki recovery 3.02oe-a in ne vem kaj naj storim? Quote Link to comment
LaMike Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 hehe exit daj! Če pa ne gre pa idi še enkrat v recovery pa daj run program\game\recovery al nekaj takega. Tam 3 po vrsti je če se ne motim pa 1.50 eboot.pbp moraš met če se ne motim Quote Link to comment
Recommended Posts